Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

NAVIGON - Mobile Navigator

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1408 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2010 - 19:49

Δουλεύεις σε mac?
το βράδυ μετα τις 23:00 θα ειμαι μπροστα στο mac μου και θα σου πώ ακριβώς ποια αρχέια έκανα archive και μετά ipa... οτι γίνεται γίνεται....

Εαν είσαι σε pc... δεν ξέρω τι να σου πω...

mac φιλε. σε ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2010 - 22:44

...λοιπόν ,

κάνεις rename το ipa se zip... μετά double click the zip file.
Έτσι δημιουργείται ένας φακελος με το όνομα το zip αρχείου...
Μέσα σε αυτόν θα βρείς: iTunesArtwork & Payload (folder)
Double click Payload. Θα βρείς ενα αρχειο με περίεργο icon και όνομα Navigon. δεξί click, και show package contents. κάνεις οτι είχε πει ο φίλος στο αντίστοιχο ποστ. και μόλις τελειώσεις,
Πάς πάλι στο αρχικό φάκελο με iTunesArtwork & Payload (folder) και πατάς Apple (key) + A. (select all) , right click, compress 2 items. και δημιουργείται ενα ZIP αρχείο με το όνομα Archive.zip
Κάνε rename to αρχείο σε NAVIGON.ipa. και μετά ή double click it η κάνε click and drag στο itunes στο tab με όλα τα applications...
Μην προσπαθήσεις να περάσεις το Φάκελο τον αρχικό... μόνο το καινουργιο zip αρχείο...

FIN

Έτσι το είχες κάνει?

Αν όχι ... δοκίμασε το ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι... και πες μου...

Good Luck και πάλι...

#798   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/04/2010 - 13:47

ρε παιδια δεν χρειαζεται να ξανακανεται το προγραμμα ipa απλα μετα τις μετατροπες συρεται το φακελο Paylaod στο itunes και εισαστε ok

#799   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2010 - 16:28

...λοιπόν ,

κάνεις rename το ipa se zip... μετά double click the zip file.
Έτσι δημιουργείται ένας φακελος με το όνομα το zip αρχείου...
Μέσα σε αυτόν θα βρείς: iTunesArtwork & Payload (folder)
Double click Payload. Θα βρείς ενα αρχειο με περίεργο icon και όνομα Navigon. δεξί click, και show package contents. κάνεις οτι είχε πει ο φίλος στο αντίστοιχο ποστ. και μόλις τελειώσεις,
Πάς πάλι στο αρχικό φάκελο με iTunesArtwork & Payload (folder) και πατάς Apple (key) + A. (select all) , right click, compress 2 items. και δημιουργείται ενα ZIP αρχείο με το όνομα Archive.zip
Κάνε rename to αρχείο σε NAVIGON.ipa. και μετά ή double click it η κάνε click and drag στο itunes στο tab με όλα τα applications...
Μην προσπαθήσεις να περάσεις το Φάκελο τον αρχικό... μόνο το καινουργιο zip αρχείο...

FIN

Έτσι το είχες κάνει?

Αν όχι ... δοκίμασε το ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι... και πες μου...

Good Luck και πάλι...

δεν ξερω τι φταιει αλλα δοκιμασα και αυτο που λες διχως επιτυχια, ακομη και το φακελο payload που λεει κατευθειαν ο φιλος στο αλλο post

#800   kostas421

kostas421

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2010 - 20:41

Ναι κανονικά μέσω wi-fi το διάβασα στις προηγούμενες σελίδες.. μπαίνω Αρ store από το κινητό ανοίγω κανονικά το navigon πατάω να μπω στο Panorama View 3D μπαίνει και όταν πατάω να αγοράσω την εφαρμογή....Τίποτα δεν μου την ανοίγει....
Εντωμεταξύ το έχω δοκιμάσει και συνδεμένο το τηλέφωνο στον υπολογιστή ανοιχτό και το wi-fi και χωρίς...τα ίδια.

Τι μπορώ να κάνω????

Καπια βοηθεια ρε παιδια? Το εσβησα και το εκανα sync απτο itunes παλι τα ιδια....

#801   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2010 - 18:52

δεν ξερω τι φταιει αλλα δοκιμασα και αυτο που λες διχως επιτυχια, ακομη και το φακελο payload που λεει κατευθειαν ο φιλος στο αλλο post

Και σε mac και σε windows pc αν σειρεις τον φακελο payload στο itunes μπαινει σιγουρα ειτε ειναι αγορασμενο ειτε ειναι σπασμενο προγραμμα, τωρα αν σε εσενα δημιουργειτε προβλημα, πιθανον αυτο να οφειλεται στο itunes, δοκιμασε να το εγκαταστησεις ξανα αφου πρωτα φροντισεις να κρατησεις ενα back up των αρχειων που εχεις μεσα.Πριν κανεις οτιδιποτε ομως δοκιμασε να κανεις unrar το προγραμμα ωστε να εμφανιστει ο φακελος payload, και χωρις να του κανεις καποια αλλαγη βαλτο ξανα στο itunes, αν το φωρτωσει κανονικα τοτε κανεις καποιο λαθος στην αλλαγη(ισως σβηνεις κατι που ειναι απαρετιτο)αν δεν το φορτωσει και παλι τοτε δοκιμασε την εγκατασταση του itunes ξανα.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgosp1980, 10/04/2010 - 19:02

#802   kapi

kapi

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 11/04/2010 - 11:22

ξεζιπαρω το navigon, ανοιγω το φακελο που μεσα εχει το itunesartwork & itunesmetadata.plist & ενα υποφακελο το payload το οποιο ανοιγω, μετα στο φακελο sounds οπου διαγραφω το αγγλικο ogg nfs αρχειο ηχου και δημιουργω αντιγραφο του εληνικου το οποιο και ονομαζω οπως ακριβως ηταν το αγγλικο. μετα εχω δοκιμασει διαφορους τροπους: να ριξω στο itunes κατευθειαν το φακελο payload το οποιο φορτωνει κανονικα στο iphone αλλα μολις ανοιγω την εφαρμογη navigon και αλλαζω το voice σε default απο tts ...παλι αγγλικη φωνη βγαζει! επισης προσπαθησα να προσθεσω και χαρτες απο αλλες χωρες και μου βγαζει σφαλμα not valid app;ication

#803   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/04/2010 - 23:21

Ερωτηση: η navgate μπορει να περασει διαδρομες απο googlemaps,
το navigon εχει παρομοια δυνατοτητα μεσω των πολλαπλων προορισμων,
μπορει ομως να παρει απο το googlemaps;

μπορει να ακουγεται παραλογο, αλλα εκτος του οτι το google ειναι ο ηγετης πιστευω στα πισι
ειναι και πανευκολο να φτιαξεις διαδρομες.
Και εχω παρα πολλες για να τις ξανακανω με πιο δυσκολο τροπο...

#804   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/04/2010 - 01:27

Παίδες καλημέρα.......να ρωτήσω κάτι που δεν το είδα μέχρις στιγμής......

Οι χάρτες έχουν ενημερωθεί καθόλου ή είναι οι τραγικοί που είχε και η 1.4?

#805   Vagman

Vagman

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 13/04/2010 - 21:02

οι ιδιοι ειναι, αναμενουμε καινουριους..

#806   Bonewarrior

Bonewarrior

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2010 - 10:19

View Postzzecool, on 02 April 2010 - 12:30 AM, said:
Οταν καποιος εχει το iphone στα Αγγλικα σημαινει οτι του αρεσουν τα Αγγλικα και προφανος θελει και το menu του Navigon στα Αγγλικα απλα με Ελληνικη Φωνη ! Αυτη η εκδοση του Navigon σου επιτρεπει να διαλεξεις voice η απλη η ΤΤS μεσα απο τα options , ΤΤS voice εχει για λιγες μονο γλωσσες (Αγγλικα Ιταλικα Σουηδικα Γερμανικα και Ισπανικα) ενω απλες voices εχει για ολες τις χωρες..Οποτε η λυση μας ειναι η παρακατω , ανοιγουμε τον φακελο Sounds και αρχικα σβηνουμε το eng-GBR_ogg.nfs μετεπειτα κανουμε ενα copy paste το gre-GRC_ogg.nfs με αποτελεσμα να εχουμε πλεον εναν κλωνο του με το ονομα gre-GRC_ogg_Copy.nfs τον οποιο και κανουμε μετονομασια σε eng-GBR_ogg.nfs Επειτα αφου εγκαταστησουμε την εφαρμογη παμε στα Options και στο voice επιλεγουμε "Default voice" αντι για το "Default TTS voice" που ειναι η προεπιλογη με αμεσο αποτελεσμα το Navigon να παει και να φορτωσει το αρχειο eng-GBR_ogg.nfs πιστευοντας οτι φορτωσε την Αγγλικη φωνη που στην ουσια ειναι η Ελληνικη καμουφλαρισμενη απο την διαδικασια που ακολουθησαμε πριν :D Φυσικα αν καποιος θελει να ακουει τις πληροφοριες ξανα στα Αγγλικα δεν εχει παρα να επιλεξει στο voice "Default TTS voice" ( Το αρχειο που σβησαμε στο πρωτο βημα ηταν η Αγγλικη φωνη η Απλη και οχι η TTS) μαυτο τον τροπο μπορουμε να εναλασουμε την φωνη απο τα Αγγλικα στα Ελληνικα εχοντας το μενου και του iphone και του Navigon στα Αγγλικα Καλη επιτυχια

Παιδες καλημερα μια βοηθεια ...

προσπαθω να κανω το παραπανω ...
μετονομαζω το ipa σε zip στο mac ...το ανοιγω αλλαζω την φωνη ...ολα οκ εκει .. μετα δεξι κλικ και το κανω ξανα compress .. γινεται ξανα zip και μετα το μετονομαζω παλι σε ipa και παω να το περασω στο itunes αλλα δεν το περναει ... λεει οτι ειναι invalid app ...

καμοια ιδεα ???

ευχαριστω

edit : να σημειωσω οτι το app χωρις να κανω τις αλλαγες παιζει κανονικα ...

Τελευταία επεξεργασία από: Bonewarrior, 16/04/2010 - 10:20

#807   STRATIS66

STRATIS66

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2010 - 21:15

Καλησπέρα σας, έχω την 1.5.0 από τα γνωστά μαγαζάκια και σήμερα το πρωί περιέργως μου έβγαλε ανανέωση σε 1.5.1 την έχει κανείς τρέξει? έχει διαφορές σε χάρτες ή σε κάτι άλλο εκτός από αυτά που αναφέρει?

#808   georgebest

georgebest

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2010 - 23:32

Το panorama 3d μπορούμε να το βρούμε από τα "μαγαζάκια"?

#809   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/04/2010 - 12:36

οι χαρτες ειναι παλιοι ή μου φαινεται;

δεν εχει το καινουριο κοματι της εγνατιας ουτε πριν το Αντιρριο, και μιλαμε για εθνικη αρτηρια οχι στενακι!

#810   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2010 - 17:41

βγηκε εκδοση 1.5.1???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα