NAVIGON - Mobile Navigator
Δημοσίευση 09/05/2010 - 20:28
Ad
Δημοσίευση 09/05/2010 - 22:16
Ναι εννοείται πως πρέπει να έχεις ή car kit .. ή φορτιστη αυτοκινήτου.. Εγώ χρησιμοποιω της tomtom με ενίσχυση σήματος gps..
Θεωρεις καλυτερο το tomtom?? Car kit τι διαφορα εχει με τον φορτιστη?
Δημοσίευση 09/05/2010 - 22:27
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 09/05/2010 - 22:28.
Δημοσίευση 10/05/2010 - 11:26
Θέλω να αγοράσω το panorama view 3d. Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα με σπασμένο navigon; Η σε μελλοντική αναβάθμιση του;
Δημοσίευση 10/05/2010 - 14:03
Δυστυχώς στο σπασμένο navigon δεν δίνεται η δυνατότητα να περασθουν add on μέσα από την εφαρμογή. Αλλά μπορείς να το περάσεις από εδώ:παιδιά ρώτησα και σε άλλο θέμα...
Θέλω να αγοράσω το panorama view 3d. Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα με σπασμένο navigon; Η σε μελλοντική αναβάθμιση του;
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 10/05/2010 - 14:27.
το link διαγραφηκε γιατι οδηγει σε forum που ζηταει login.. μπορει να σταλει με pm ευχαριστω!
Δημοσίευση 11/05/2010 - 09:07
installus!
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, που βρήσκουμε voice?
Δημοσίευση 11/05/2010 - 09:46
στο θεμα φοριτσης δεν νομιζω ναεχει διαφορες... εγω απλα ανεφερα πως χρησιμοποιω το tomtom λογω του ενισχυτη σηματος gps και του hands free..
Το Tomtom car kit (δηλαδή το εξωτερικό gps) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλο πρόγραμμα navigation (π.χ. navigon, iGo);; Το έχεις δοκιμάσει; Εντυπώσεις;
Δημοσίευση 11/05/2010 - 09:56
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, που βρήσκουμε voice?
Αν και έχει ξανα-απαντηθεί το πρόβλημα είναι ότι το προγραμματάκι που κατεβάσατε περιέχει μόνο ελληνική φωνή και εφόσον το iphone σου είναι στα αγγλικά δεν θα ακούς τίποτε. Ιδού οι λύσεις:
α. βρίσκεις το πλήρες πρόγραμμα (όχι αυτό για την Ελλάδα μόνο) που περιέχει και την αγγλική φωνή, και ξεμπερδεύεις, αλλά το πρόγραμμα είναι πιο μεγάλο (θα μπορούσες να το άνοιγες με rar και να έσβηνες τα περιττά, δηλαδή voices και maps για άλλες χώρες, αλλά απαιτείται κάποια εξοικείωση!!).
β. Αλλάζεις το όνομα του αρχέιου στο φάκελο sounds στο υπάρχον πρόγραμμα σε "eng-GBR_ogg.nfs". Προϋποθέτει και εδώ άνοιγμα του .ipa αρχείου με rar, αλλαγή, σώσιμο και ξαναεγκατάσταση (και αυτό είναι σχετικά προχωρημένο).
γ. Βάζεις το τηλέφωνό σου στα ελληνικά...
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:09
Το περίεργο είναι ότι με άλλα προγραμματα που δοκίμασα το GPS (motion X gps) πχ, η πορεία του σήματος στο ΄χαρτη και η πραγματική μου πορεία ήταν πάρα πολύ κοντα , και μόνο σε κατι στενάκια έκοβε καμια γωνίτσα αλλα αυτό είναι λογικο.
σημείωση: Το Navigon δεν το χω αγορασμενο, προς το παρόν.
σημείωση2: Κατι τέτοια κόλπα έκανε το Destinator 3 και το PN όταν ήταν σπασμένο με άλλο .dll .
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:16
Να ρωτήσω και εγω κατι σαν νεος χρηστης NAvigon. Παει το σήμα λίγο καθυστερημένα? Βγηκα χτεσ μια βολτα και το εβαλα να με παει ανω λιόσια. Οταν στρίβω αργεί πολύ να το καταλάβει. Επίσης ενώ ήμουν εθνική βε εβγαζε καμία 20αρια μετρα πιο πέρα από οτι ήμουν σε παράδρομους καιμου λεγε να ξαναμπω στον αυτοκινητόδρομο. Τελικά χάθηκα και πήγα ρωτώντας. Μήπως δεν είναι καλά calibrated οι χάρτες?
Το περίεργο είναι ότι με άλλα προγραμματα που δοκίμασα το GPS (motion X gps) πχ, η πορεία του σήματος στο ΄χαρτη και η πραγματική μου πορεία ήταν πάρα πολύ κοντα , και μόνο σε κατι στενάκια έκοβε καμια γωνίτσα αλλα αυτό είναι λογικο.
σημείωση: Το Navigon δεν το χω αγορασμενο, προς το παρόν.
σημείωση2: Κατι τέτοια κόλπα έκανε το Destinator 3 και το PN όταν ήταν σπασμένο με άλλο .dll .
Πολλά μπορούν να φταίνε και να είχε επηρεαστεί η ποιότητα του σήματος gps που λάμβανε το τηλέφωνό σου, ή/και η ταχύτητα επεξεργασίας... Κατά τη γνώμη μου μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει το εγκατεστημένο Gps του iphone που δεν είναι και ότι καλύτερο.... Για αυτό και όλα τα προγράμματα "εκτοξεύονται" με χρήση εξωτερικής μονάδας Gps (βλ. TomTom car kit κλπ...)
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:46
Το Tomtom car kit (δηλαδή το εξωτερικό gps) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλο πρόγραμμα navigation (π.χ. navigon, iGo);; Το έχεις δοκιμάσει; Εντυπώσεις;
εγώ το χρησιμοποιω με navigon εννοείται πως μπορείς να το δουλεψεις με οποίοδηποτε προγραμμα εμένα με καλύπτει αν και θα το ήθελα ποιο δυνατό το ηχειο αλλά το σήμα δεν χάνεται με τίποτα πιάνει παντού και άμεσα.
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:50
Πολλά μπορούν να φταίνε και να είχε επηρεαστεί η ποιότητα του σήματος gps που λάμβανε το τηλέφωνό σου, ή/και η ταχύτητα επεξεργασίας... Κατά τη γνώμη μου μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει το εγκατεστημένο Gps του iphone που δεν είναι και ότι καλύτερο.... Για αυτό και όλα τα προγράμματα "εκτοξεύονται" με χρήση εξωτερικής μονάδας Gps (βλ. TomTom car kit κλπ...)
εάν μέρη θα συμφωνήσω .. Βασικό ρόλο παίζει και το προγραμμα .. Εγώ το έχω αγορασμενο και δουλεύει άψογα τόσο στην Ελλαδα όσο και βερολίνο , Ρώμη, βουδαπέστη .. Που το έχω χρησιμοποιήσει..
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:50
εγώ το χρησιμοποιω με navigon εννοείται πως μπορείς να το δουλεψεις με οποίοδηποτε προγραμμα εμένα με καλύπτει αν και θα το ήθελα ποιο δυνατό το ηχειο αλλά το σήμα δεν χάνεται με τίποτα πιάνει παντού και άμεσα.
αυθεντικό το navigon?
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:52
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, εάν θέλεις μου λες με pm Που, πόσο και πώς πήρες την βάση.
Δημοσίευση 11/05/2010 - 10:55
Εάν προσέξεις το γράφω παρακάτω όλα τα apps που έχω είναι αυθεντικά...αυθεντικό το navigon?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες