Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS απο Αυστραλια

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dimmin

dimmin

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/07/2010 - 15:39

Γεια σας, εχω ενα iPhone απο αυστραλια, βαζω καρτα sim της cosmote αλλα δεν μου βγαζει σημα. Πως το ξεκλειδωνω? το firmware που εχει ειναι 3.1.3

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/07/2010 - 20:11

Για να δουλεψει η συσκευη σου με Ελληνικη καρτα θα πρεπει πρωτα να γινει jb+unlock και ο λογος που πρεπει να γινει αυτο ειναι γιατι η συσκευη σου ειναι κλειδωμενη σε καποιον παροχο της Αυστραλιας.

Εαν θες να προχωρησεις σε κατι τετοιο πες μας για να σε βοηθησουμε περαιτερω.

#3   dimmin

dimmin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 08:38

Ναι. αυτο θελω να κανω. Αλλα πως το ξεκλειδωνω? JB κανω με το Spirit? εχω itunes 9.2

#4   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 13/07/2010 - 09:06

Ναι. αυτο θελω να κανω. Αλλα πως το ξεκλειδωνω? JB κανω με το Spirit? εχω itunes 9.2

Ναι με το spirit θα κανεις jailbreak. Μόλις κανεις jailbreak άνοιξε το Cydia (είναι ένα νέο "καφέ" application που θα σου εμφανιστεί) μόλις το ανοίξεις θα κάνει τα δικά του μιας και ανοίγει πρώτη φορα και μετά θα κάνει respring το κινητό σου, ξεκλείδωσε το και άνοιξε το Cydia ξανά, πήγαινε στο τέταρτο στην σειρά κουμπί κάτω κάτω που λέει Manage και πατα το μεσαίο που λέει sources, μόλις το πατήσεις πατα πάνω δεξιά το κουμπί EDIT και μετά θα σου εμφανιστεί το κουμπί ADD πατα το, μόλις σου ανοίξει το παράθυρο να εισάγεις url (source) γράψε το παρακάτω:
http://repo666.ultrasn0w.com
μόλις πατήσεις Add θα κάνει για λίγο loading και μετά θα σε βγάλει στην αρχική οθόνη των sources, πατα done και μπες στο source που μόλις έκανες add, εκεί απλός πατα το ultrasn0w (0.93) έπειτα πατα Install (πάνω δεξιά) και μετά Confirm (πάνω δεξιά επίσης) μόλις ολοκληρωθεί το install βγες από το Cydia και δώσε στο κινητό σου 1 με 2 λεπτά, μετά κάντο restart και βάλε την κάρτα που θέλεις (cosmote, vodafone κλπ)

#5   dimmin

dimmin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 09:33

Ναι με το spirit θα κανεις jailbreak. Μόλις κανεις jailbreak άνοιξε το Cydia (είναι ένα νέο "καφέ" application που θα σου εμφανιστεί) μόλις το ανοίξεις θα κάνει τα δικά του μιας και ανοίγει πρώτη φορα και μετά θα κάνει respring το κινητό σου, ξεκλείδωσε το και άνοιξε το Cydia ξανά, πήγαινε στο τέταρτο στην σειρά κουμπί κάτω κάτω που λέει Manage και πατα το μεσαίο που λέει sources, μόλις το πατήσεις πατα πάνω δεξιά το κουμπί EDIT και μετά θα σου εμφανιστεί το κουμπί ADD πατα το, μόλις σου ανοίξει το παράθυρο να εισάγεις url (source) γράψε το παρακάτω:
http://repo666.ultrasn0w.com
μόλις πατήσεις Add θα κάνει για λίγο loading και μετά θα σε βγάλει στην αρχική οθόνη των sources, πατα done και μπες στο source που μόλις έκανες add, εκεί απλός πατα το ultrasn0w (0.93) έπειτα πατα Install (πάνω δεξιά) και μετά Confirm (πάνω δεξιά επίσης) μόλις ολοκληρωθεί το install βγες από το Cydia και δώσε στο κινητό σου 1 με 2 λεπτά, μετά κάντο restart και βάλε την κάρτα που θέλεις (cosmote, vodafone κλπ)

Εχω iTunes 9.2 σε iMac, θελει πιο παλιο iTunes? κατι τετοιο διαβασα καπου

#6   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 09:39

Εχω iTunes 9.2 σε iMac, θελει πιο παλιο iTunes? κατι τετοιο διαβασα καπου

Όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το iTunes 9.2 δεν υπάρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα φιλε μου ;)

#7   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 09:54

Είχα και εγώ την εντύπωση ότι δουλεύει το spirit στην 9.2 έκδοση iTunes αλλά ΔΕΝ δουλεύει. Πρέπει να έχεις μι μικρότερη έκδοση. Χρησιμοποίησε το CCleaner για να κανείς μια πλήρη απεγκατασταση και βάλε ένα πιο παλιό και κανε αυτό που θέλεις. Επιπλέον θα ανοίξει το κινητο σου θα δεις το cydia και μετά θα κλείσεις το spirit.

Κατα τ'αλλα ο φίλος πιο πάνω σου έδωσε πολύ καλή περιγραφή παρά το μικρό λαθακι. Μπράβο του. +1 από εμένα.

#8   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 10:02

Φιλε Πάρη είχα την εντύπωση πως ο comex είχε κάνει update το Spirit για να δουλεύει στο iTunes 9.2 (θα ψάξω να βρω το σχετικό link για να το επαληθεύσω) εάν όντως δεν δουλεύει στο iTunes 9.2 ζητω συγγνώμη για το λάθος, δεν το έκανα εσκεμμένα, ευχαριστώ για το +1 και Καλημέρα ! :)

EDIT:

Requirements
Any version of iTunes 9 earlier than 9.2
Τελικά έχεις δίκιο :P

Τελευταία επεξεργασία από: slay3rg1, 13/07/2010 - 10:03

#9   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 10:05

ναι προστοπαρων δε γινεται συμφωνα με spiritjb.com :rolleyes: αλλα θα πρεπει η συσκευη να ειναι activated,για την ωρα λειτουργει σαν ipod?

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 13/07/2010 - 10:08

#10   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 10:05

Είναι στάνταρ αυτό που σου λέω διότι με είχε διορθώσει το μέλος με username macmaniac επισυναπτωντας μου ένα link που το έγραφε ξεκάθαρα. Ελέγξε το και εσυ όμως.

Τα καλά post από εμένα τουλάχιστον ανταμειβονται έστω και με το μικρό +1

#11   dimmin

dimmin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 10:18

Εχω iMac με iTunes 9.2, μπορω να βαλω πιο παλιο iTunes? Ρε παιδια με μπερδεψατε στο τελος. Απο οτι καταλαβα με iTunes πριν το 9.2 κανω jb με το spirit και μετα την διαδικασια ξεκλειδωματος και ειμαι ενταξει?

#12   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 10:26

αρχικα η συσκευη σου σε τι κατασταση ειναι?μπαινεις κανονικα στο menu?ipod/ρυθμισεις...δλδ ειναι activated?αν ναι τοτε οπως σου ειπε ο Παρης : 'Χρησιμοποίησε το CCleaner για να κανείς μια πλήρη απεγκατασταση και βάλε ένα πιο παλιό'
και μετα οπως σωστα σου περιεγραψε ο slay3rg1 ακολουθεις τη διαδικασια για jailbreak/unlock

#13   dimmin

dimmin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2010 - 10:23

αρχικα η συσκευη σου σε τι κατασταση ειναι?μπαινεις κανονικα στο menu?ipod/ρυθμισεις...δλδ ειναι activated?αν ναι τοτε οπως σου ειπε ο Παρης : 'Χρησιμοποίησε το CCleaner για να κανείς μια πλήρη απεγκατασταση και βάλε ένα πιο παλιό'
και μετα οπως σωστα σου περιεγραψε ο slay3rg1 ακολουθεις τη διαδικασια για jailbreak/unlock

Ειναι κανονικα activated, μπαινω μεσα στο menu, το εχω κανει και ελληνικο το μενου. Αλλα δεν αναγνωριζει καμια ελληνικη sim. Δεν μπορω να βγαλω το itunes και να βαλω αλλαο παλιο γιατι εχω IMac.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες