Μαλλον κανεις δεν εχει καταλαβει τι ειδους δοκιμη σχολιαζουμε.
Μιλαμε για ερευνα με ειδικα μηχανηματα και απο μηχανικους.
Μιλαμε για ερευνα σε απομονωμενο χωρο οπου μετρηθηκε ακριβως η πτωση σηματος της συσκευης.
ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΕ db.
ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΞΕΞΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ IPHONE 4 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Δηλαδη τι παραπανω πρεπει να σας πουν για να το καταλαβετε ;
Ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι θα μονωθει η κεραια εσωτερικα σε επομενες παρτιδες.
Το θεμα ειναι τι θα γινει με οσους πιαστηκαν κοροιδα και που μεχρι σημερα τους δινουν λυσεις του στυλ "κρατηστε το τηλεφωνο αλλιως , αγοραστε bumper , ειναι θεμα software , κλπ".
Αληθεια??
Να σου πω επι του "ελληνικου" πρακτεου τι παιζει??
Στη δουλεια μου που ειναι στην Αθηνα, κοντα στο κεντρο, η Cosmote εχει σημα 1 μπαρα (αντε 2 στην καλυτερη).
Σε ολα τα κινητα που ειχα μεχρι τωρα στα 3 χρονια που ειμαι εδω (γυρω στα 10 κινητα) οταν επιχειρουσα να μιλησω απο το γραφειο μου παντα εκαναν διακοπες.
Δεν επεφτε η κληση απλα ακουγα τον αλλον με διακοπες οπως και εκεινος εμενα.
Το ΜΟΝΟ κινητο μεχρι τωρα που μπορω και μιλαω ΧΩΡΙΣ προβλημα ειναι αυτη η βλακεια, το iphone 4. Και να φανταστεις οτι στο iphone οι μπαρες σηματος ειναι συνηθως 2-3 (οχι οτι παιζει ρολο αυτο).
Συν το γεγονος οτι δεν εχω μεχρι τωρα ΠΟΤΕ dropped calls.
Αυτο και αν ειναι ειρωνια!!! Μαλλον ειμαι εξαιρετικα κωλοφαρδος, δεν εξηγειται αλλιως.
ΥΓ. δεν ειναι μονο η cosmote που δεν εχει σημα καλο εδω καθως και αλλοι συναδεφλοι με vodafone τα ιδια χαλια εχουν (για wind δεν ξερω αλλα χλωμο το κοβω)
ΥΓ2. τα κινητα που εχω αλλαξει σε αυτα τα χρονια ειναι (με τυχαια σειρα): samsung pixon12, samsung innov8, samsung omnia hd, samsung omnia II, nokia n95, nokia n900, se w995, htc touch HD και κανα 2 ακομα που δε θυμαμαι.