Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Consumer Reports confirms iPhone 4 antenna problems -- and so do we

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
121 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/07/2010 - 13:36

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/iphone-4_863.html

Έλεος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 14:50

αυτο και αν ειναι προκληση! η apple διαγραφει απο τα fora της τα θεματα που σχετιζονται με το προβλημα της κεραιας του iphone 4! δεν ειναι η πρωτη φορα συμφωνα με το αρθρο που η εταιρεια διαγραφει θεματα που σχετιζονται με προβληματα hardware στα προιοντα της αλλα η αληθεια ειναι οτι τα οσα εβγαλε στη φορα το consumer reports εχουν ενοχλησει αρκετα την apple...via engadget

#48   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 13/07/2010 - 15:22

Ένα βίντεο που τράβηξα πρίν μερικές μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από: whiteyez, 13/07/2010 - 15:22

#49   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/07/2010 - 15:25

Ένα βίντεο που τράβηξα πρίν μερικές μέρες.

Mε ασθενές σήμα 3G γύρισε σε EDGE σχετικά γρήγορα

#50   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 15:28

Ναι έτσι είναι, προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα όταν είμαι έξω ακόμα και με 3G, στο σπίτι μου όμως που δεν έχω καλό σήμα 3G (δεν με ενδιαφέρει κιόλας αφού έχω wifi) πέφτει το σήμα όπως βλέπετε. Τα συμπεράσματα δικά σας. :) Με το κινητό είμαι ικανοποιημένος πάντως. Και ένα ακόμα τεστάκι που έκανα http://www.whiteyez.me/blog/?p=241

Τελευταία επεξεργασία από: whiteyez, 13/07/2010 - 15:29

#51   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/07/2010 - 15:31

Ναι έτσι είναι, προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα όταν είμαι έξω ακόμα και με 3G, στο σπίτι μου όμως που δεν έχω καλό σήμα 3G (δεν με ενδιαφέρει κιόλας αφού έχω wifi) πέφτει το σήμα όπως βλέπετε. Τα συμπεράσματα δικά σας. :) Με το κινητό είμαι ικανοποιημένος πάντως. Και ένα ακόμα τεστάκι που έκανα http://www.whiteyez.me/blog/?p=241

μια χαρα ειναι το τηλεφωνο απο τι βλεπω.και σε ασθενες σημα 3g γυρισε σε gsm 5πενταρι σημα 

#52   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 15:34

μια χαρα ειναι το τηλεφωνο απο τι βλεπω.και σε ασθενες σημα 3g γυρισε σε gsm 5πενταρι σημα 

Εννοείται ότι σε gsm δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ίσα ίσα έχω καλύτερο σήμα απότι με το 3Gs/3G. Ποτέ μα ποτέ δεν μου έγραψε no service.

Τελευταία επεξεργασία από: whiteyez, 13/07/2010 - 15:37

#53   pantnick

pantnick

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 17:11

Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις προσομοίωση το προβλήματος αλλα είναι πέρα για πέρα αλήθεια οτι είναι ελαττωματική η κατασκευή της κεραίας. Αν λυθεί με software αλλο καπέλο (δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό αλλα ίδωμεν...).Δυστυχώς δεν υπάρχει προς το παρών αλλο κινητό που να έχει τα standarts του iphone και μακάρι να υπήρχε για να χάσουν την πρωτιά μήπως και σοβαρευτούν λίγο. Αυτό που παρατηρώ όμως στα frontpage άρθρα είναι οτι το παρακάνετε λίγο με την υπεράσπιση της apple. Ευτυχώς δεν επικρατεί το ίδιο κ στους χρήστες του forum.

#54   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 18:14

Θέλω να πιστεύω πως το άσπρο δεν θα έχει τέτοια προβλήματα με το σήμα. Πέζει να μην το έχουν βγάλει ακόμα στην αγορά για να το κάνουν..

#55   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 13/07/2010 - 18:37

βασικά τί το γυροφέρνουμε από εδώ και από εκεί συνέχεια με το θέμα της κεραίας. μέρα με την μέρα πείθομαι όλο και περισσότερο ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το γεγονός ότι η apple κυκλοφόρησε αυτό το bumper μόνο σύμπτωση δεν το θεωρώ. κι από ότι ακούω από άτομα που πήγαν σε applestore για να αγοράσουν το νέο iphone, το προσωπικό ήταν εξαιρετικά πιεστικό να προχωρήσει ο πελάτης και σε αγορά bumper σε σημείο που να πιστεύεις ότι σου είναι απαραίτητο. από εκεί και πέρα, θέλω να πιστεύω ότι η apple θα προχωρήσει σε νέα βελτιωμένη γραμμή iphone που θα εξαλείφεται το πρόβλημα ή έστω δεν θα είναι τόσο έντονο όσο είναι τώρα και το γεγονός ότι στην χώρα μας θα έρθει σε 1 μήνα μόνο αρνητικό δεν είναι, αν και δεν ξέρω κατά πόσο σε τέτοιο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα. κατ'εμέ, περιμένουμε feedback από τους βιαστικούς αγοραστές και το σκεφτόμαστε ξανά μέσα στον χειμώνα.

από το keynote (με τα προβλήματα στο wifi) μέχρι τώρα (με τα προβλήματα στην κεραία), δεν τους πήγε καλά το πράμα πάντως.

#56   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/07/2010 - 18:59

Δεν ξέρω τι να πιστέψω!!!
Ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που καθιστό τον κόσμο σε διχασμό!

Πάντως εγώ θα περιμένω την ελληνική παρτίδα που πιστεύω πως αν το πρόβλημα υπάρχει θα κοιτάξουν να το διορθώσουν σε μελλοντικές παρτίδες, οποτε μέχρι να έρθει ελλαδιστάν μάλλον θα είναι ok!

Ακριβώς αυτό πιστεύω (και ελπίζω) και εγώ φίλε μου!!!
Να και ένα καλό που η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες χώρες κυκλοφορίας της συσκευής! :P
Έτσι για να μάθουν οι Αμερικάνοι/Άγγλοι/Γερμανοί κτλ. που είναι μέσα στις πρώτες χώρες κυκλοφορίας! Χαχά! :D

#57   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/07/2010 - 19:00

Θέλω να πιστεύω πως το άσπρο δεν θα έχει τέτοια προβλήματα με το σήμα. Πέζει να μην το έχουν βγάλει ακόμα στην αγορά για να το κάνουν..

Λες να πάρω πρώτη φορά άσπρο;!;;........ ???

#58   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2010 - 19:11

Γούστα είναι αυτά αν και καλό θα είναι να πάρεις το μαύρο για να μην υπάρχει μεγάλη ζήτηση, για να το πάρουμε πιο γρήγορα εμείς οι ερωτευμένοι. :lol:

#59   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/07/2010 - 20:32

Που βρίσκετε το πρόβλημα της κεραίας του iPhone 4

Τελευταία επεξεργασία από: XCoNaN, 13/07/2010 - 20:36

#60   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/07/2010 - 21:44

Πάντως με όλο αυτόν τον ντόρο η apple έχανε $9 billion in market cap σήμερα το πρωί στο χρηματιστήριο. Δώστε από ένα bumper δώρο ρε παιδιά! Πιο φτηνό θα σας βγει...
Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχουν στριμωχτεί πάρα πολύ άσχημα...

via TechCrunch

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6