Apple's press conference on iPhone 4
Δημοσίευση 17/07/2010 - 15:20
διοτι δεν ειδα κανενα να φωναζει απο ελλαδα η ευρωπη με GSM 900/1800mhz.
Ad
Δημοσίευση 17/07/2010 - 15:23
oopsss!!! Δικό σου ποστ ήταν!!!!! Διορθώνω!http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/27371-apples-press-conference-on-iphone-4/page__view__findpost__p__215751
Δημοσίευση 17/07/2010 - 16:09
For the record, έχω ακόμα το πρώτο iPhone που βγήκε και κάνω με αυτό μια χαρά τη δουλειά μου. Το 4 δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά σκοπεύω να το κάνω σύντομα μια και δε θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό. Πριν τα χώσεις σε κάποιον για κάτι, φρόντισε τουλάχιστον να ισχύει...Είσαστε 4 που έχετε το iPhone 4 και έχετε καταργήσει ότι έχει καταγραφή από την μέρα κυκλοφορίας του ακόμα κ από τον κατασκευαστή του .. οκ παιδιά όπως τα λέτε εσείς είναι . να δω που θα τα πουλήσετε μετά το Σεπτέμβρη.Δεν θέλετε να καταλάβετε προφανώς.
Και στην τελική αν θεωρείς ότι "εμείς" είμαστε προκατειλημμένοι υπέρ του iPhone 4 τότε αντίστοιχα μπορούμε να πούμε κι εμείς (όπως και έκαναν πολλοί) ότι εσύ είσαι προκατειλημμένος εναντίον του.
Και αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου, θα δεις ότι δε λέω τίποτα διαφορετικό απ' αυτά που λέει ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ...
Δημοσίευση 17/07/2010 - 17:07
Δημοσίευση 17/07/2010 - 17:53
Όχι δεν το εχω και δεν ενδιαφέρομαι να το αποκτήσω. Το εχω δηλώσει πως το επόμενο κινητό μου ια είναι Android και είμαι συνεπείς. Το γεγονός ότι δεν το εχω δεν σημαίνει πως δεν εχω κρίση αλλά ουτε μου αφαιρεί το δικαίωμα να σχολιάσω κάτι έστω και με λίγο υπερβολή. Διαφορετικά μπορώ να μπω και εγώ σε λογική ανάλογη και να πω πως από την στιγμή που δεν έχετε RIM δεν μπορείτε να ξέρετε αν έχει τα ίδια προβλήματα με το iPhone.προφανώς κι εσύ είσαι σίγουρος (παρόλο που δεν έχεις iPhone 4, ούτε το έχεις χρησιμοποιήσει υποθέτω) ότι απλά ακουμπάς με το ένα δάχτυλο το επίμαχο σημείο και βγάζει no service. Ας μας πούν λοιπόν οι κάτοχοι του iPhone 4 εδώ, που το χρησιμοποιούν είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη αν κάποια στιγμή είχαν σήμα 2-3 μπάρες και όταν έπιασαν το κινητό είδαν την ένδειξη "No Service", έτσι από περιέργεια.
Επίσης όπως μπορούμε να αναρωτηθούμε για την αξιοπιστία του gizmodo άλλο τόσο μπορούμε αναρωτηθούμε για την αξιοπιστία των antenna labs της apple που μετά από 18 phd και 100 εκ δολάρια ανακάλυψαν πως η απεικόνιση σηματος στα iPhone ειναι λανθασμένη προς τα πάνω. Δλδ. το iPhone τόσο καιρό φαινόταν μα λειτουργεί καλύτερα από την πραγματικότητα. Θέλετε να αναρωτηθούμε για την αξιοπιστία των μετρήσεων στα προϊόντα του ανταγωνισμού?
Και να ρωτήσω και κάτι. Πόσοι πιστεύετε πως η apple δεν γνώριζε για την λάθος ένδειξη σηματος και πως το iPhone 4 έχει πρόβλημα με την κεραία του, μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία.
Σκεφτείτε πως πριν λίγο καιρό η apple σταμάτησε να πουλάει screen protectors στα καταστήματα της γιατί και καλά δεν είναι απαραίτητα καθώς το iPhone δεν παθαίνει τίποτα. Τώρα με το iPhone 4 με το πρωτοποριακό design και τν cool engineering κεραία η apple αποφάσισε να πουλήσει ένα bumper που κρύβει την cool engineering κεραία και αλλοιώνει το design του τηλεφώνου. Τι λέτε τυχαίο ή σκέφτηκαν ας βγάλουμε και 30 δολάρια παραπάνω.
Μην νομίζετε πως εχω πρόβλημα με την apple η το iPhone. Το πρόβλημα το έχω με την κοροϊδία και την υπερβολή τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Και τέλος πάντων με την λογική αφού δεν έχεις iPhone 4 και διαβάζεις gizmodo μη μιλάς μπορώ να σας πω και εγώ ότι από την στιγμή που δεν έχετε HTC, RIM ή Droid και ενημερώνεστε για το σήμα τους από τα press conference της apple μην βγάζετε περάσματα για το τι κάνουν τα αλλά κινητά.
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:03
Γνωρίζει όμως κάποιος περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεάν θήκη. Πότε, πώς , πού ?
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:16
Α.
..."απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου σχετικά με τα προβλήματα σήματος που παρουσιάζουν ορισμένες συσκευές iPhone 4, κάτω από ορισμένες συνθήκες."
Β.
..."Το event συνεχίζεται με τον Steve Jobs να παρουσιάζει δημοφιλή ανταγωνιστικά κινητά τα οποία παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα… χάνουν την ένδειξη σήματος όταν κρατηθούν από συγκεκριμένο σημείο:"
Θα ήθελα να αναφέρω το εξής. Από την αρχή της δημοσιοποίησης του θέματος με την κεραία του iphone 4 αναφέρεστε σε αυτό με τη φράση: "το παρουσιάζουν ορισμένες συσκευές, κάτω από ορισμένες συνθήκες". Βλέπω όμως ότι στην αναφορά σας για τα ανταγωνιστικά κινητά αναφέρεστε ξεκάθαρα στο ίδιο πρόβλημα με ξεκάθαρη φράση : "χάνουν την ένδειξη σήματος όταν κρατηθούν από συγκεκριμένο σημείο". Δεν είδα δηλαδή αναφορά για "ορισμένες συσκευές" και "συγκεκριμένες συνθήκες".
Καλό είναι να κρατάμε επιφυλακτική στάση, αλλά καλύτερο θα είναι αυτή να τηρείται προς όλους. Σε διαφορετική περίπτωση απλά δημιουργούμε εντυπώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: donkarlos, 17/07/2010 - 18:20
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:18
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:22
Οσον αφορα το σημα παντως εχω θα πω την γνωμη μου.
Δεν εχω iPhone 4 AΛΛΑ πιστευω οτι το προβλημα αυτο(με το σημα) ισχυει μονο στην Αμερικη λογω πολυ κακου σηματος απο την/τις εταιριες που υπαρχουν.Βεβαια και στην Ευρωπη εχουμε δει ελαχιστες τετοιες περιπτωσεις.Επισης πιστευω οτι ολα αυτα γιννονται γιατι πρεπει να βρεθει ενα κακο για το iPhone 4 και θα πρεπει να το κανουμε με παγκσμιο ζητημα ολο αυτο.Ημαρτον,ειναι απλα ενα τηλεφωνο.
Χαλαρωστε λιγο και θα δουμε με τα ματια μας τι συμβαινει μολις με το καλο ερθει και καταφερουμε να το αγορασουμε.Μονο τοτε θα βγαλουμε ακριβη συμπερασματα.
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:28
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:34
Μην ξεχνατε επισης οτι η Ελλαδα οσο και αν σας ακουγεται περιεργο εχει ενα(αν οχι) απο τα καλυτερα δικτυα κινητης τηλεφωνιας στην ευρωπη και αυτο για εμενα λεει πολλα.Γι'αυτο λοιπον τον λογο εγω θα εκθεσω την αποψη μου μολις και αν το παρω και μετα απο δοκιμες μιας βδομαδας.
Εφοσον τωρα που δεν το εχω απλα δεν μπορω να εχω αποψη και γι'αυτο ρωταω μηπως φταινε οι εταιριες στην Αμερικη?
Δημοσίευση 17/07/2010 - 18:39
Ναι ρε παιδια αληθεια τι θα γινει εδω στην Ελλαδα?Θα το γυρναμε πισω και θα μας δινουν επιτοπου καινουργιο?Δεν πιστευω οτι αυτο θα γινει σε εμας...
Οσον αφορα το σημα παντως εχω θα πω την γνωμη μου.
Δεν εχω iPhone 4 AΛΛΑ πιστευω οτι το προβλημα αυτο(με το σημα) ισχυει μονο στην Αμερικη λογω πολυ κακου σηματος απο την/τις εταιριες που υπαρχουν.Βεβαια και στην Ευρωπη εχουμε δει ελαχιστες τετοιες περιπτωσεις.Επισης πιστευω οτι ολα αυτα γιννονται γιατι πρεπει να βρεθει ενα κακο για το iPhone 4 και θα πρεπει να το κανουμε με παγκσμιο ζητημα ολο αυτο.Ημαρτον,ειναι απλα ενα τηλεφωνο.
Χαλαρωστε λιγο και θα δουμε με τα ματια μας τι συμβαινει μολις με το καλο ερθει και καταφερουμε να το αγορασουμε.Μονο τοτε θα βγαλουμε ακριβη συμπερασματα.
Δημοσίευση 18/07/2010 - 12:46
Διαβάζω όλα αυτα που γράφτηκαν...κ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο πάθος...;
Αρχικά να πω ότι δεν είμαι fan του μήλου...είμαι κάτοχος μιας συσκευής κ αυτό...τίποτα άλλο...
Στο θέμα μας...
Απλή λογική κ απλή σκέψη από ένα άτομο που κάθεται στην παραλία κ πίνει φραπέ...
Τόσος πόλεμος γιατί...;γιατί πρώτον υπάρχει ανταγωνισμός...αυτό για μένα είναι ο πρώτος λόγος που έχουν αρχίσει αυτό το θέμα(πουλάει σαν τρελό,ο τύπος έχει το κόκκαλακι της νυχτερίδας.κ iΚουράδα να βγάλει θα πουλήσει)...
Σίγουρα όμως υπάρχει κ ένα πρόβλημα...αν δεν υπήρχε δεν θα έβγαινε ο iWant να κάνει συνέντευξη τύπου...απλά το πρόβλημα εντοπίστηκε από μερικούς κ όπως καλά είπε ένας φίλος του φόρουμ η τρίχα έγινε τριχιά...αλλά λέμε πάλι υπάρχει πρόβλημα ΤΕΛΟΣ...μεγάλο η μικρό άγνωστο...σίγουρα λάθος της apple που δεν το πρόβλεψε κ σίγουρα αν είναι μεγάλο είναι πλέον αργά να γίνουν ανάκληση τόσες συσκευές,μιλάμε για δις δολλάλια μέσα η εταιρία...όλα αυτα λέω ότι αν όντως αν το πρόβλημα είναι μεγάλο...
Για μένα η ουσία είναι να απολαύσουμε την συνέχεια της ιστορίας χωρίς να πάρουμε θέσεις σαν να έχουμε εκλογές...υπάρχουν πιο σημαντικα πράγματα από το σήμα του 4 αν είναι τελικά καμπάνα η μπανάνα...
Δημοσίευση 18/07/2010 - 13:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες