Ετσι ακριβως. Δε μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα. Για αυτο πηρα κι εγω ενα macbook pro (γιατι βαρεθηκα τις σαπιες πλαστικουρες του ανταγωνισμου), για αυτο περασα κι απο εναν imac (για την εξαιρετικη του οθονη - να ομως που τωρα βρηκα το ιδιο απιστευτο μονιτορ με 240 ευρω - βλεπε dell u2311), για αυτο πηρα και το iphone 4 που εχω σημερα (το μοναδικο προϊον της apple που κρατησα - τα αλλα τα εσπρωξα γιατι απλα δε μπορεσα να δικαιολογησω το υπερβολικο hype τους και την απιστευτη υπερτιμολογηση τους). Το 4αρι το κρατησα γιατι ειναι το μοναδικο απο τα 200+ κινητα που περασαν απο τα χερια μου (ναι, δεν εχει καμια δοση υπερβολης αυτο που γραφω, αν και στην πραγματικοτητα -περα απο 2-3 συσκευες σταθμους τα αλλα δε μπορεσα να τα κρατησω για οικονομικους φυσικα λογους) που κανει πλακα στα υπολοιπα σε θεματα ποιοτητας κατασκευης πρωτιστως και οθονης δευτερευοντως.Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς ειλικρινά. ΟΚ σαφώς και η κίνηση της microsoft ήταν ηλίθια και μάλλον έγινε για να δημιουργήσει ίντριγκες (ναι ακριβώς όπως κάνει και η apple με τα leaks) και να ανεβάσει την δημοτικότητα του προϊόντος της.
Φυσικά ήταν αφορμή να ξεκινήσει ένα ακόμα PC VS MAC, που φυσικά σε αυτό τό χώρο εκ των πραγμάτων δεν θα είναι και ότι αντικειμενικότερο έχει γραφτεί ποτέ. Όταν διαβάζω υπερβολές όμως πραγματικά εκνευρίζομαι απίστευτα. Διαβάζω για το δαιδαλώδες των windows και το απλό των mac και άλλες ένα σωρό μην πώ τι. Και προσπαθώ να καταλάβω ο καθυστερημένος μετά από 5 μήνες χρήση του mbp ΠΩΣ και δεν βλέπω τις ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ διαφορές μεταξύ των 2 λειτουργικών για να πω και εγώ το sic "once you go mac...." Αν έτσι προσπαθούν γενικότερα οι χρήστες mac να δικαιολογήσουν την αγορά ενός υπερτιμημένου προϊόντος τότε ΟΚ. Επειδή όμως δεν ζω σε συννεφάκια το mbp το πήρα γιατί μου άρεσε, μου έκατσαν κάτι λεφτά και ήθελα να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό, end of story. Τις απλότητες, τις σταθερότητες, τις ασφάλειες κτλ τα ακούω βερεσέ, γιατί ανήκουν σε άλλες εποχές.
Ολα τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να τροφοδοτουμε ενα ακομη vs στα φορα. Τοσο απλα...