Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 Arrives in 17 More Countries This Friday

• Please log in to reply
70 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 26/07/2010 - 18:48

Αν οντως το δωσουν τοσο ακριβά οι ελληνικοί πάροχοι, δε θα είναι και τόσο ευκολα τα πράγματα μιας και ηδη θέλουν να κόψουν τις επιδοτήσεις για νέες συσκευες ...

Ήδομεν (απογοήτευση....)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   panosru

panosru

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 18:50

πάντως πολύ τραγικό, το ΦΠΑ έχει πάει 23% και αναμένεται να πάει 25%, οι μισθοί κόβονται, η χώρα βρίσκεται σε οικονομική κρίση, οι μετανάστες φεύγουν καθώς δεν υπάρχουν δουλειές ωστόσο εμείς εδώ σκεφτόμαστε να δώσουμε 700+€ για ένα κινητό που κάνει και μερικά πράματα παραπάνω :P

#48   giorgos92

giorgos92

iPH Member

• 220 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/07/2010 - 18:52

Πάντως εγω θα ήμουν επιφυλακτικός με το θέμα της κεραίας. Απο το review που έγινε εδώ δεν έδειξε οτι υπάρχει πρόβλημα και ίσως αυτο να επηρεάζει ορισμένες συσκευές ελατωματικές ίσως.
Απο τη στιγμή που η Apple δίνει full refund μόνο απο εκει που έγινε η αγορά, καλό θα ήταν να το παιρνατε απο Ελλάδα απλώς θα πρεπει να έχετε υπομονή.
Αν μου παρουσιάσει και εμενα προβλημα με τη κεραια θα ζητήσω αλλαγή άλλωστε 700 ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα για να το διακινδυνέψω μπλέκοντας με ταχυδρομεία παπούδες γιαγιάδες θείους κτλπ για να μου το αντικαταστήσουν απο το εξωτερικο.

Απλα επιλέξτε ή τον γρήγορο και ανασφαλή τρόπο ή εφοπλιστείτε με υπομονή για να έχετε και λιγη περισσότερη ασφάλεια για το που δινετε τα χρήματα σας (μάλιστα στην Ελλάδα διατίθεται και φθηνότερα απο άλλες ευρωπαϊκές χώρες)

Η επιλογή δική σας!

Τελευταία επεξεργασία από: giorgos92, 26/07/2010 - 18:55.

#49   panosru

panosru

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 18:59

Πάντως εγω θα ήμουν επιφυλακτικός με το θέμα της κεραίας. Απο το review που έγινε εδώ δεν έδειξε οτι υπάρχει πρόβλημα και ίσως αυτο να επηρεάζει ορισμένες συσκευές ελατωματικές ίσως.
Απο τη στιγμή που η Apple δίνει full refund μόνο απο εκει που έγινε η αγορά, καλό θα ήταν να το παιρνατε απο Ελλάδα απλώς θα πρεπει να έχετε υπομονή.
Αν μου παρουσιάσει και εμενα προβλημα με τη κεραια θα ζητήσω αλλαγή άλλωστε 700 ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα για να το διακινδυνέψω μπλέκοντας με ταχυδρομεία παπούδες γιαγιάδες θείους κτλπ για να μου το αντικαταστήσουν απο το εξωτερικο.

Η επιλογή δική σας!

Ναι παιδιά, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, εγώ τυχαίνει να πηγαίνω συχνά έξω οπότε με βολεύει :)

#50   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/07/2010 - 19:03

Ρε παιδια περινετε να δουμε τι πραγμα ειναι πρωτα και μετα το περνουμε και εμεις.Αποψη μου ειναι οτι τελικα μας βολευει να το παρουμε απο τους τελευταιους.θυμαστε τι γινοταν με τα 3G;Τα περισσοτερα ηταν ελλατωματικα.Για να δουμε...

#51   giorgos92

giorgos92

iPH Member

• 220 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/07/2010 - 19:11

Ρε παιδια περινετε να δουμε τι πραγμα ειναι πρωτα και μετα το περνουμε και εμεις.Αποψη μου ειναι οτι τελικα μας βολευει να το παρουμε απο τους τελευταιους.θυμαστε τι γινοταν με τα 3G;Τα περισσοτερα ηταν ελλατωματικα.Για να δουμε...

άλλωστε άμα υπάρχει έστω και πρόβλημα με ελατωματικές συσκευές, η Apple θα το διορθώσει και θα δώσει στην αγορά νέες οπότε και εμεις τελευταίοι και καταιδρωμένοι αλλα και πιο σίγουροι για το τι παίρνουμε B)

#52   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 19:20

[quote name='giorgos92' date='26 July 2010 - 06:11 PM' timestamp='1280164273' post='221315']
άλλωστε άμα υπάρχει έστω και πρόβλημα με ελατωματικές συσκευές, η Apple θα το διορθώσει και θα δώσει στην αγορά νέες οπότε και εμεις τελευταίοι και καταιδρωμένοι αλλα και πιο σίγουροι για το τι παίρνουμε B)
[/quote

καλοριζικο και καλη τυχη παντως στα παιδια που το εχουν παρει μεχρι τωρα

#53   yiannisag

yiannisag

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 19:31

Καλησπέρα! Αρχές Αυγούστου έρχεται μία φίλη από Ολλανδία. Να μου φέρει το 4άρι ή να περιμένω? Αν ναι, από που να μου το φέρει? Θα είναι ξεκλείδωτο?

#54   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1,771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 26/07/2010 - 19:39

yiannisag, η απάντηση που ζητάς υπάρχει ήδη στο forum, δεν μένει παρά να την αναζητήσεις.

#55   kofths

kofths

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 20:44

Παιδιά απλά είναι τα πράγματα,μας σέβοτναι τόσο πολύ σαν αγορά που θέλουν να μας παρέχουν μόνο το τελικό προιόν.
Το δίνουν πιλοτικά σε κάτι τριτοκοσμικές,πχ ΗΠΑ,Αγγλιά κλπ κλπ και αφού το ελέγξουν και το διορθώσουν και βγάλουν το τέλειο προίον, μας το φέρνουν..
'Αλλωστε βιαζόμαστε,μιλάμε για IPhone 4 , να σας κάνω μια ερώτηση..?
Που είναι το iPad οεο???

#56   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 20:49

Στο Λουξεμβρούργο ποσο κοστιζε πέρσι το 3Gs 16GB;; Έχει μαθει κανεις τιμες απο κει για το 4 , και αν γίνεται χωρις συμβολαιο?

#57   panosru

panosru

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2010 - 21:21

Παιδιά απλά είναι τα πράγματα,μας σέβοτναι τόσο πολύ σαν αγορά που θέλουν να μας παρέχουν μόνο το τελικό προιόν.
Το δίνουν πιλοτικά σε κάτι τριτοκοσμικές,πχ ΗΠΑ,Αγγλιά κλπ κλπ και αφού το ελέγξουν και το διορθώσουν και βγάλουν το τέλειο προίον, μας το φέρνουν..
'Αλλωστε βιαζόμαστε,μιλάμε για IPhone 4 , να σας κάνω μια ερώτηση..?
Που είναι το iPad οεο???

Χαχαα θεός!!

#58   chrispe

chrispe

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:chrispel

Δημοσίευση 26/07/2010 - 23:18

παντως αν κρίνω οτι το 3gs 8gb εχει ακριβώς την ιδια τιμή στην ιταλία κι εδώ, φανταζομαι οτι θα ισχύει το ιδιο και για το 4αρι

#59   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/07/2010 - 04:25

Η μονη λυση για οσους θελουν φθηνο και ξεκλειδωτο Iphone 4 ειναι ο Καναδας...

#60   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2010 - 05:34

Στο online apple store του Καναδά τα τηλέφωνα είναι unlocked

Ad

Ad

Team