Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ipad και Vodafone Mobile Broadband on Demand

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mspot

mspot

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/07/2010 - 13:05

Για ενημέρωση της κοινότητας.
Έχω το Ipad 64GB WiFi+3G και πήρα την καρτούλα (σκέτη χωρίς usb stick) Vodafone Mobile Broadband on Demand....
Αφού την "έκοψα" (οδηγίες θα βρείτε στο Internet) για να "κάνει" στο iPad τη δοκίμασα. Βρήκε κανονικά το δύκτιο της Vodafone, προσπάθησα να μπω στο Ιντερνετ από τον Safari αλλά δεν...
Πήρα λοιπον τηλ. στο 1399 και ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν υποστηρίζει λέει το iPad και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να μην έχω καρτο-Ιντερνετ αλλά συμβόλαιο με διαφορετική - προφανώς - κάρτα. Άρχισα να εκνευρίζομαι και ζήτησα να μου πουν το APN της κάρτας... το οποίο είναι web.session
Το έβαλα στο iPad και όλα δούλεψαν. Μυρίζομαι ότι κάτι πάει να κάνει η Vodafone στα Carrier Settings με το επόμενο update του ios για το iPad.
Επαγρυπνείτε!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 28/07/2010 - 10:08

Έχω το Ipad 64GB WiFi+3G και πήρα την καρτούλα (σκέτη χωρίς usb stick) Vodafone Mobile Broadband on Demand....
Αφού την "έκοψα" (οδηγίες θα βρείτε στο Internet) για να "κάνει" στο iPad τη δοκίμασα. Βρήκε κανονικά το δύκτιο της Vodafone, προσπάθησα να μπω στο Ιντερνετ από τον Safari αλλά δεν...
Πήρα λοιπον τηλ. στο 1399 και ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι η συγκεκριμένη κάρτα δεν υποστηρίζει λέει το iPad και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να μην έχω καρτο-Ιντερνετ αλλά συμβόλαιο με διαφορετική - προφανώς - κάρτα. Άρχισα να εκνευρίζομαι και ζήτησα να μου πουν το APN της κάρτας... το οποίο είναι web.session
Το έβαλα στο iPad και όλα δούλεψαν. Μυρίζομαι ότι κάτι πάει να κάνει η Vodafone στα Carrier Settings με το επόμενο update του ios για το iPad.
Επαγρυπνείτε!

δοκιμασες στο APN:internet και στα αλλα ολα κενα?

#3   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2010 - 10:19

Επαγρυπνείτε!

thanks mspot! σίγουρα είναι σημαντική ενημερώση!

#4   mspot

mspot

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2010 - 13:27

Τo APN : internet δεν δουλεύει. Μόνο το web.session

Τελευταία επεξεργασία από: mspot, 28/07/2010 - 13:29

#5   KSaraf

KSaraf

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2010 - 18:21

Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός ipad 64gb 3g εδώ και μία εβδομάδα. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ ψάχνοντας να βρω micro sim και data plan. Οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τι ζητούσα. Τελικά σε συνοικιακή vodafone βρέθηκε και εδώ και μία ώρα έχω κανονικά 3g. Η ρύθμιση που έβαλα ήταν apn:internet και δουλεύει μια χαρά (Είναι συμβόλαιο όμως και όχι "καρτο-ίντερνετ"). Οι εντυπώσεις από το μηχάνημά είναι πολύ καλές. Όντως είναι κάτι ανάμεσα σε laptop και iphone. Περιμένω με αγωνία το update για ελληνικό πληκτρολόγιο και ios4, αν και μάλλον θα αργήσει.

Τελευταία επεξεργασία από: KSaraf, 29/07/2010 - 18:27

#6   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 30/07/2010 - 08:50

Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός ipad 64gb 3g εδώ και μία εβδομάδα. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ ψάχνοντας να βρω micro sim και data plan. Οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τι ζητούσα. Τελικά σε συνοικιακή vodafone βρέθηκε και εδώ και μία ώρα έχω κανονικά 3g. Η ρύθμιση που έβαλα ήταν apn:internet και δουλεύει μια χαρά (Είναι συμβόλαιο όμως και όχι "καρτο-ίντερνετ"). Οι εντυπώσεις από το μηχάνημά είναι πολύ καλές. Όντως είναι κάτι ανάμεσα σε laptop και iphone. Περιμένω με αγωνία το update για ελληνικό πληκτρολόγιο και ios4, αν και μάλλον θα αργήσει.

Στο apn έβαλες internet ή internet.vodafone.gr ; 

#7   KSaraf

KSaraf

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2010 - 20:05

Απλα internet? Eκανα πατατα?

Edit by Paris1986: Οσον αφορα τα ελληνικα απο το iPad να ξερεις οτι εχεις δυο επιλογες.

1)Εφαρμογη απο το AppStore και
2)Εαν ειναι jailbroken υπαρχει native greek keyboard που μπορεις να βαλεις.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 01/08/2010 - 20:43
Greeklish to Greek.

#8   giorgos92

giorgos92

iPH Member

• 220 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/07/2010 - 14:56

Γενικά για το Καρτοίντερνετ (also known as Vodafone Mobile Broadband On Demand) το apn που πρέπει να βάζετε είναι web.session και user/pass κενά.

Αυτό δοκιμασμένο δουλεύει και σε iPhone και σε όλες τις συσκευές της Apple και μην ακούτε τί π@π@αρια σας λένε απο τη Vodafone/Cosmote. Όταν παίρνετε να ρωτάτε τετοια πραγματα δε πρεπει να πείτε οτι το θελετε για iPhone γιατι έχουν τη καραμέλα να σας λένε οτι δε δουλεύει κτλπ... ::)

όχι φίλε μου δεν έκανες καθόλου πατάτα ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 01/08/2010 - 20:44
Διαγραφη quote.

#9   mrTessera

mrTessera

iPH User

• 147 μηνύματα
  • GameCenter:MR.TESSERA

Δημοσίευση 15/08/2010 - 19:43

τι κανω λαθος??????????
γιατι δεν μου δουλευει?????
iphone 3gs με καρτοιντερνετ
εναν αναλυτικότερο οδηγο ή μια βοήθεια παρακαλώ!!!
εβαλα απλα στο apn:web.session user:(κενο) password:(κενο) και τα mms όπως ήταν

#10   mrTessera

mrTessera

iPH User

• 147 μηνύματα
  • GameCenter:MR.TESSERA

Δημοσίευση 21/08/2010 - 01:33

τι κανω λαθος??????????
γιατι δεν μου δουλευει?????
iphone 3gs με καρτοιντερνετ
εναν αναλυτικότερο οδηγο ή μια βοήθεια παρακαλώ!!!
εβαλα απλα στο apn:web.session user:(κενο) password:(κενο) και τα mms όπως ήταν

Δοκίμασα σε 2 3G και δούλεψε ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στο 3Gs μου ΤΙΠΟΤΑ... :(
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ? ? ?

Τελευταία επεξεργασία από: mrTessera, 21/08/2010 - 01:34

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες