Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Jailbreak Unlock?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   SUID

SUID

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/07/2010 - 18:25

Καλησπέρα σας παιδιά,

Μια ερώτηση και από εμένα αν γνωρίζεται!! Έχω 3GS στην 3.1.2, με καινούργια Bootrom, JB με Blackrain, και κλειδωμένο σε διαφορετικό πάροχο από αυτόν που χρησιμοποιώ τώρα.

Τη γίνεται με την περίπτωση μου και το καινούργιο ''εργαλείο'' Άμα βγει, θα μπορέσω να του κάνω αναβάθμιση στην 4.0.1, η όταν θα την περάσω στο τέλος θα με βγάλει στο emergency calls και θα μου ζητάει να το κάνω 'activate' πρώτα!! Και αν ναι, με την κάρτα του πραγματικού του πάροχου (την έχω :) ) θα μπορέσω να το κάνω, η θα μου κολλήσει πουθενά πάλι!!

Η να καθίσω στα αυγά μου όπως είμαι! :D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 01/08/2010 - 00:08

Η ερώτηση του φίλου μας @SUID μεταφέρθηκε εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 01/08/2010 - 00:11

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#3   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2010 - 00:24

φιλε μου αυτο που εχει αναφερθει .. ειναι πως μαζι με το jailbreak θα βγει και unlock.. ποτε θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και με οποιοδηποτε παροχο.. λιγη υπομονη.. :)

#4   SUID

SUID

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2010 - 02:00

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου, αλλά ίσως να μην εκφράστηκα σωστά :huh:

Αυτή την στιγμή το έχω JB/Unlock και το χρησιμοποιώ κανονικά σε 3.1.2. Η ερώτηση μου είναι, μιας που θέλω να το χρησιμοποιήσω με το iOS 4, όταν βγει το tool, και με το καλό περάσω στην 4.0.1 στο τέλος της αναβαθμίσεις το iTunes θα μου ζητήσει να το κάνω Activate, η θα μπω κατευθείαν στο μενού του τηλεφώνου έτσι ώστε να μπορέσω να το κάνω και πάλι JB/Unlock, (με την 4.0.1) η θα με κολλήσει στο emergency calls, περιμένοντας πρώτα να το κάνω activate ???

thnx again, και συγνώμη αν σας κούρασα :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: SUID, 01/08/2010 - 02:01

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2010 - 07:55

Ωραία τώρα κατάλαβα .. Activated γίνεται μόνο την πρώτη φορά.. Εάν αναβαθμισεις όμως και πριν τρεξεις το νεο εργαλείο (όταν βγει) η συσκευή σου θα είναι κλειδωμενη και πάλι και θα μπορείς να κανείς μόνο emergency calls.. Τρεχεις το jailbreak και θα μπορείς να μπεις στο menu.. Έπειτα τρεχεις και το unlock tool (όταν βγει) και θα μπορείς να κανείς και κλήσεις..

#6   smart78

smart78

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2010 - 09:16

Ωραία τώρα κατάλαβα .. Activated γίνεται μόνο την πρώτη φορά.. Εάν αναβαθμισεις όμως και πριν τρεξεις το νεο εργαλείο (όταν βγει) η συσκευή σου θα είναι κλειδωμενη και πάλι και θα μπορείς να κανείς μόνο emergency calls.. Τρεχεις το jailbreak και θα μπορείς να μπεις στο menu.. Έπειτα τρεχεις και το unlock tool (όταν βγει) και θα μπορείς να κανείς και κλήσεις..

και ποτε το περιμενωμε?

#7   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2010 - 09:18

Άγνωστο προς το παρόν.. Όπως αναφέρεται γίνονται οι τελευταίες δοκιμές..

#8   SUID

SUID

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2010 - 23:48

...και τώρα φίλε μου τη κάνω?? που θέλω να περάσω την 4.0.1 και να το ξεκλειδώσω :huh:

Γιατί αν κατάλαβα καλά το τηλέφωνο πρέπει να είναι καθαρό και ήδη activate, για να μπορέσουμε να βάλουμε ύστερα τo url του comex, και να το κάνουμε και πάλι JB/Unlock :huh: :huh:

#9   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2010 - 01:41

Θα κανείς υπομονή 48 ώρες και θα έχεις και un-cloud jailbreak δηλαδή κανονικό exe.. Περισσότερο για επιδειξη το βγάλαμε κατ' αυτόν τον τροπο.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 02/08/2010 - 01:42

#10   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2010 - 01:43

Απο cydia εγκατεστησε το ultrasn0w 0.93 εφοσον πρωτα κανεις jailbreak απο jailbreakme.com
ΥΓ:Αν εχεις το iphone 4 τοτε περιμενεις οπως σου ειπε και ο Κωσταντινος(DINFUN)
για οποιαδηποτε αλλο model-->ultrasn0w

Τελευταία επεξεργασία από: macmaniac82, 02/08/2010 - 01:45

#11   SUID

SUID

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2010 - 02:06

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια :)...

..αλλα ακόμα δεν κατάλαβα πως θα το κάνω JB πρώτα όπως μου λέτε! αφού από την στιγμή που θα του περάσω την καινούργια αναβάθμιση (4.0.1.) δεν θα με αφήσει να πάω στο μενού του τηλεφώνου, αφού είναι κλειδωμένο σε άλλον πάροχο, και προφανώς θα με κολλήσει στο emergency calls :huh: :huh:

#12   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 02/08/2010 - 02:08

Θα βάλεις την sim από τον πάροχο που είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο, θα ανοίξει, ανοίγεις wifi κάνεις j/b, μετά unlock και τέλειωσες.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 02/08/2010 - 02:15

#13   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2010 - 02:10

Καταλαβα δεν εχεις καποια καρτα για activation ε?

#14   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 02/08/2010 - 02:14

Κ
Τη γίνεται με την περίπτωση μου και το καινούργιο ''εργαλείο'' Άμα βγει, θα μπορέσω να του κάνω αναβάθμιση στην 4.0.1, η όταν θα την περάσω στο τέλος θα με βγάλει στο emergency calls και θα μου ζητάει να το κάνω 'activate' πρώτα!! Και αν ναι, με την κάρτα του πραγματικού του πάροχου (την έχω :) ) θα μπορέσω να το κάνω, η θα μου κολλήσει πουθενά πάλι!!

#15   SUID

SUID

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 02/08/2010 - 02:14

...την έχω την ευλογημένη :lol:..... thnx παίδες ;) (+1 σε όλους σας)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες