εγω δε πιστευω πως ηταν προωρο. εχω την εντυπωση πως ηταν λιγο αγωνας δρομου να προλαβουν την 4.0.2 γιατι αν εβγαινε πριν to JB με τη λεζαντα "MAJOR SECURITY UPDATE" ολοι θα ετρεχαν να κανουν update χςρις να σκεφτουν να κρατησουν SHSH blobs. πιστωευω πως τα περισσοτερα προβληματα εστιαζονται στο upgrade συσκευων στη 4.0 ή στην 4.0.1.Πράγματι θεωρώ ότι ήταν λίγο πρόωρο, και ευελπιστώ να φτιαχτεί, γιατί από εχθές το Cydia βγάζει μόνο προβλήματα και νομίζω πως οι περισσότεροι έχουν λίγο εκνευριστεί... Το πιο εύκολο jailbreak μας έφερε σε πιο δύσκολες καταστάσεις...
Εγώ πάω για complete restore το απόγευμα, γιατί δεν την παλεύω άλλο. Θα δοκιμάσω και αυτό, μπας και..!
το cydia ηδη σημερα φορτωενι καλυτερα. το μονο προβλημα που ειδα ηταν το μνμ για την μνημη στην αρχη της εγκαταστασης το οποιο με ενα reboot λυθηκε! οσον αφορα τη διαθεσιμη μνημη πιστευω οτι απλα φταει το mulittasking! κ εγω οταν την ειδα απο sbsettings φρικαρα λιγο, αλλα μολις τα εκλεισα ολα επανηλθε στα ισια της! μη ξεχναμε οτι τωρα με το multitasking οι εφαρμογες "τρεχουν'!!!