Jailbreakme.com: Jailbreak για ΟΛΑ τα μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch απευθείας από την συσκευή σας!
Δημοσίευση 05/08/2010 - 10:00
Ad
Δημοσίευση 05/08/2010 - 10:16
Ti Κανω
Δημοσίευση 05/08/2010 - 10:29
Παιζει να ειναι και λιγο πιο γρηγορο το 4.0.1 σε σχεση με το 3.1.2.(Για το 3G και οχι για το 3GS)
Απλα ορισμενα app απο cydia εχουν θεματα και την ψαχνω λιγο
Δημοσίευση 05/08/2010 - 10:31
Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Μετά από το jailbreak στην 4.0.1 σε 3gs έχασα την επιλογή των mms. Με ενεργοποιημένο το 3g και τα δεδομένα δικτύου καθώς και με επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου αλλά πάλι τίποτα. Αυτό βέβαια που παρατήρησα είναι ότι στα Γενικά στις Πληροφορίες στον φορέα μου γράφει μη διαθέσιμος. Το τηλέφωνο λειτουργεί όμως κανονικά. Το σύνδεσα και στο itunes άλλα δεν μου βγάζει κάποιο carrier setting update. Δεν θα έπρεπε εκεί κανονικά να μου λέει COSMOTE 7.0 ή 7.1; Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 05/08/2010 - 12:40
Δημοσίευση 05/08/2010 - 13:11
Περίεργο. Τι φορέα έχεις? Υποτείθεται ότι τα APN, user, pass, κλπ είναι στη sim ενσωματωμένα και περνιόνται αυτόματα στο κινητό από την sim. Η συσκευή σου ήτανε locked και την ξεκλείδωσες με το ultrasn0w, η ήτανε ξεκλείδωτο απ'τη μάνα του?Παρατηρησα κατι...οταν κανω επανεκκινηση το κινητο, χανετε τελειως το APN ΤΟΥ INTERNET!!! τι γινεται...δε περαστηκε σωστα? 3gs 4.01 j/b
Δημοσίευση 05/08/2010 - 13:27
Δημοσίευση 05/08/2010 - 13:38
Δημιουργήθηκε ένα θέμα με το που βγήκε το jailbreakme τη Δευτέρα τα ξημερώματα: Οσοι έκαναν τη διαδικασία νωρίς, μέχρι το μεσημέρι ας πούμε έπεσαν θύματα κάποιων bugs, και το πιο τραγικό απ'άυτα ήταν ότι τους χανόταν η επιλογή των mms. Γι'αυτο ο κυριούλης που έβγαλε το jailbreakme από το μεσημέρι και μετά το διόρθωσε. Γι'αυτο θυμήσου αν έκανες το jb απ'τους πρώτους πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να τα ξανακάνεις όλα απ'την αρχή. Αυτή βέβαια είναι δυστυχώς η λύση που θα σου πρότεινα ούτως η άλλος...Καλημέρα Γκουρούδες της μηλιάς!!!
Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Μετά από το jailbreak στην 4.0.1 σε 3gs έχασα την επιλογή των mms. Με ενεργοποιημένο το 3g και τα δεδομένα δικτύου καθώς και με επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου αλλά πάλι τίποτα. Αυτό βέβαια που παρατήρησα είναι ότι στα Γενικά στις Πληροφορίες στον φορέα μου γράφει μη διαθέσιμος. Το τηλέφωνο λειτουργεί όμως κανονικά. Το σύνδεσα και στο itunes άλλα δεν μου βγάζει κάποιο carrier setting update. Δεν θα έπρεπε εκεί κανονικά να μου λέει COSMOTE 7.0 ή 7.1; Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 05/08/2010 - 13:40
Περίεργο. Τι φορέα έχεις? Υποτείθεται ότι τα APN, user, pass, κλπ είναι στη sim ενσωματωμένα και περνιόνται αυτόματα στο κινητό από την sim. Η συσκευή σου ήτανε locked και την ξεκλείδωσες με το ultrasn0w, η ήτανε ξεκλείδωτο απ'τη μάνα του?
οχι αγορασμενο απο εδω ειναι! εβαλα την 4.01 πηγα και στο jailbreakme κανονικα. και σημερα το παρατηρησα. οτι καθε φορα που κανω επανεκκινηση την συσκευη χανετε το apn του ιντερνετ... λες να εγινε κανενα λαθος περασμα του firm? μπα δε νομιζω....
Δημοσίευση 05/08/2010 - 13:46
Δημιουργήθηκε ένα θέμα με το που βγήκε το jailbreakme τη Δευτέρα τα ξημερώματα: Οσοι έκαναν τη διαδικασία νωρίς, μέχρι το μεσημέρι ας πούμε έπεσαν θύματα κάποιων bugs, και το πιο τραγικό απ'άυτα ήταν ότι τους χανόταν η επιλογή των mms. Γι'αυτο ο κυριούλης που έβγαλε το jailbreakme από το μεσημέρι και μετά το διόρθωσε. Γι'αυτο θυμήσου αν έκανες το jb απ'τους πρώτους πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να τα ξανακάνεις όλα απ'την αρχή. Αυτή βέβαια είναι δυστυχώς η λύση που θα σου πρότεινα ούτως η άλλος...
Αυτό έκανα μόλις τώρα φίλε και διορθώθηκε και όλα καλά. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ήταν το πρόβλημα γιατί το σπάσιμο το έκανα κατά τις 10 το βράδυ και το έκανα σε 2 τηλέφωνα. Το ένα ήταν οκ και το άλλο (φυσικά το δικό μου την γκαντεμιά μου) είχε πρόβλημα. Τέλος καλά όλα καλά. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και την βοήθεια φίλε.
Δημοσίευση 05/08/2010 - 13:54
Δοκίμασε με το κινητό σε κατάσταση αναμονής να βγάλεις το συρταράκι της sim. Θα σου γράψει ¨δεν υπάρχει sim¨, θα πας να δεις τι γράφει στο apn και μετά από 10 δευτερόλεπτα να το ξανασπρώξεις στη θέση του. Και πήγαινε να δεις πάλι τι γράφει στο apnοχι αγορασμενο απο εδω ειναι! εβαλα την 4.01 πηγα και στο jailbreakme κανονικα. και σημερα το παρατηρησα. οτι καθε φορα που κανω επανεκκινηση την συσκευη χανετε το apn του ιντερνετ... λες να εγινε κανενα λαθος περασμα του firm? μπα δε νομιζω....
Δημοσίευση 05/08/2010 - 14:32
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:08
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:09
Η κατρακύλα συνεχίζεται... απο 100% στις 23.30 χθες έχω τώρα 59% με 11 λεπτά ομιλία και 2 sms. 41% σε 16 ώρες και με κλειστά όλα στο Multitasking. Τι να κάνω?Kill Cydia καλε!! Αυτο μπορει να εφταιγε
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:54
Τωρα σχετικα με το Iphone, γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να βρω σε ποιο δικτυο ειναι κλειδωμενο το κινητο? Γιατι στην AT&T που εχω καρτα, δεν τη δεχτηκε και αναγκαστηκα να κανω downgrade σε 3.1.2...
H εστω αν γνωριζει κανεις που μπορω να βρω στην Ελλαδα phonebook SIM για να κανω activation.
Τελευταία επεξεργασία από: m3talaxis, 05/08/2010 - 15:58.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες