"This device has SHSHs on file for iPhone OS / iOS: 3.1.3 , 4.0 , 4.0.1" αυτο μου γραφει .
φιλε μου μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι πρεπει να κανω απο δω και περα με pm για να μην ζαλιζω και τους αλλους με την ασχετοσυνη μου
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να κάνεις edit το αχρείο hosts που βρίσκεται στον H/Y σου στην διαδρομή C:\Windows\drivers\etc . Για να το πετύχεις αυτό, βρες το notepad, κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε "run as administrator" (αυτό τουλάχιστον ισχύει για Win Vista & 7). Μετά πήγαινε στην προαναφερθείσα διαδρομή, άνοιξε το αρχείο hosts και πρόσθεσε στο τέλος το εξής: 74.208.10.249 gs.apple.com και μετά σώσε το αρχείο.
Μετά κατέβασε την 4.0.1 από το iphonehellas: iPhone 3Gs 4.0.1 firmware
Πριν προχωρήσεις παρακάτω, κάνε sync το iPhone με το iTunes για να κρατήσεις τα περιεχόμενα του τηλεφώνου σου, καθώς συνίσταται μετά να κάνεις "setup as new" για να μην μείνουν στο τηλέφωνο "σκουπίδια" από την προηγούμενη κατάστασή του.
Οταν τελειώσει το sync, κλείσε και ξανα-άνοιξε το iTunes, σύνδεσε ξανά το iPhone και πατώντας το πλήκτρο Shift, κάνε κλικ στο Restore. Θα σου ζητήσει να του πεις που βρίσκεται η ipsw που θέλεις να κάνεις restore, θα το κατευθύνεις στην 4.0.1 που έσωσες παραπάνω. Οταν το restore τελειώσει, επέλεξε "setup as new device" και είσαι έτοιμος να κάνεις sync με την "νέα" σου συσκευή το itunes. Μόλις τελειώσεις και με αυτό, ανοίγεις τον Safari, πηγαίνεις στο jailbreakme και κάνεις "Slide to jailbreak".