οοο και αλλος χακερας.Για πες τι ειναι το hacking group που μπηκες και ποια ηταν τα αναγκαια?
telephoner προτιμας activeperl απο strawberry?? διοτι εχει τι προτερηματα

Δημοσίευση 05/08/2010 - 11:48
οοο και αλλος χακερας.Για πες τι ειναι το hacking group που μπηκες και ποια ηταν τα αναγκαια?
Δημοσίευση 05/08/2010 - 11:50
Δημοσίευση 05/08/2010 - 11:53
Χαχα..οοο και αλλος χακερας.Για πες τι ειναι το hacking group που μπηκες και ποια ηταν τα αναγκαια?
Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 05/08/2010 - 11:55
Δημοσίευση 05/08/2010 - 12:07
Δημοσίευση 05/08/2010 - 12:14
Να πω και εγώ την γνώμη μου. Καταρχήν να ξεκαθαρίζω ότι είμαι επαγγελματίας developer αλλά όχι σε iPhone apps που είμαι μόνο ερασιτέχνης για την ώρα.
Λοιπόν. Καταρχήν πρέπει να δεις αν σου αρέσει ο προγραμματισμός. Είναι το βασικότερο από όλα. Αν δεν σου αρέσει και μπεις σε αυτό το επάγγελμα κατά τύχη και με άγνοια κινδύνου θα γίνεις ένα από τους πολλούς δυστυχισμένους developers που στην πρώτη ευκαιρία την έκαναν για κάτι άλλο. Από την δική μου εμπειρία βλέπω ότι τα νέα παιδιά (αυτοί που ξεκινούν τώρα) δεν έχουν την διάθεση και κυρίως την υπομονή να επενδύσουν πάνω σε αυτό. Για αυτό και βλέπεις τα περισσότερα άτομα πάνω σε άλλους κλάδους του ΙΤ με διαφορετικές απαιτήσεις. (δίκτυα, βάσεις κλπ κλπ). Απλώς να σου πω ότι χθες κοίταζα μια οθόνη για 6 ώρες για να βρω ένα bug που συνέβαινε μόνο υπό προυποθέσεις και για να το αναπαράγω μόνο έφαγα πάνω από 2 ώρες. Δεν είναι για όλους αυτό το επάγγελμα.
Άρα το βασικό είναι να δεις αν σου αρέσει. Πως θα γίνει αυτό. Πάρε οποιοδήποτε tutorial του στυλ how to make my very first app. Αν δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις μέχρι τέλους λόγω ότι βαρέθηκες, τότε μάλλον πρέπει να το αφήσεις για αργότερα.
Αν θες την άποψη μου ξεκίνα από C++. Είναι υπερσύνολο της Objective C και υπάρχουν αναρίθμητα tutorial στο internet. Βρε ένα πολύ απλό tutorial και ξεκίνα.
Δες πρώτα αν σου αρέσει και αν σου αρέσει τρόποι θα βρεθούν να μάθεις τα πάντα, μην αγχώνεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 05/08/2010 - 12:17
Δημοσίευση 05/08/2010 - 14:54
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:04
Να σου κάνω εγώ μία ερώτηση; Καμία γλώσσα προγραμματισμού ξέρεις; Οποιαδήποτε;
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:15
η αληθεια ειναι πως παιζω στα δαχτυλα την c++....την objective c....,,,dev.,,,pascal.,.,.,.αλλα μου λειπει i perl.! τι ερωτηση και τουτηΝα σου κάνω εγώ μία ερώτηση; Καμία γλώσσα προγραμματισμού ξέρεις; Οποιαδήποτε;
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:16
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:25
η αληθεια ειναι πως παιζω στα δαχτυλα την c++....την objective c....,,,dev.,,,pascal.,.,.,.αλλα μου λειπει i perl.! τι ερωτηση και τουτη
Τελευταία επεξεργασία από: god21, 05/08/2010 - 15:27
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:34
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:38
Σκέψου το εξής απλό: Θα άφηνες σε έναν αυτοδίδακτο Πολιτικό Μηχανικό να σου χτίσει το σπίτι; Ή σε έναν αυτοδίδακτο γιατρό να σε γιατρέψει;
Δημοσίευση 05/08/2010 - 15:42
Νομίζω ότι η πιο σωστή πορεία για να γίνεις σπουδαίος προγραμματιστής είναι:
Α. Αγοράζεις το "The C Programming Language", των Kernighan & Ritchie, και το διαβάζεις βήμα-βήμα, παρέα με έναν απλό C-compiler (υπάρχουν δωρεάν για όλα τα λειτουργικά συστήματα).
Αν γνωρίζεις την απλή ANSI C, ουσιαστικά μπορείς να μάθεις οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε μία-δυο μέρες (κυριολεκτικά!).
Β. Εφόσον είσαι μόνο 16, δώστα όλα 2 χρόνια ακόμα στο σχολείο να περάσεις σε ένα καλό πανεπιστήμιο (είτε της Ελλάδας, είτε του εξωτερικού) με κατεύθυνση σε Computer Science ή Engineering.
Με την πανεπιστημιακή μόρφωση θα γίνεις ένας πραγματικά επαγγελματίας και σωστά εκπαιδευμένος προγραμματιστής, και όχι απλά ένας αυτοδίδακτος ερασιτέχνης προγραμματιστής.
Σκέψου το εξής απλό: Θα άφηνες σε έναν αυτοδίδακτο Πολιτικό Μηχανικό να σου χτίσει το σπίτι; Ή σε έναν αυτοδίδακτο γιατρό να σε γιατρέψει;
Δημοσίευση 05/08/2010 - 16:06
...
Αν γνωρίζεις την απλή ANSI C, ουσιαστικά μπορείς να μάθεις οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε μία-δυο μέρες (κυριολεκτικά!).
....
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες