[Οδηγός] - SIM not detected - Ultrasn0w δεν κάνει unlock
Δημοσίευση 18/08/2011 - 14:06
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 18/08/2011 - 14:16
εχω δυο συσκευες 3gs απο Αγγλια η μια 4.2.1 και η αλλη 4.3.5 και προσπαθησα να τις ξεκλειδωσω με το Cydia χωρις αποτελέσμα...κολλαει στο reboot.
Στην 4.2.1 εκανα και αναβαθμιση στο baseband και δεν κανει ουτε restore.
Βοηθεια...........
Ο μόνος τρόπος για να κανείς unlock στις συσκευές σου είναι να τις αναβαθμίσεις με την baseband του ipad. Εάν όμως κανείς κάτι τέτοιο μετά δεν θα μπορέσεις να ξαναπερασεις official εκδόσεις λογισμικού παρά μόνο custom firmwares. Η απόφαση δική σου.
Επίσης μην ποσταρεις παντού. Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα,άγχος σου αλλά βλέπουμε ότι γράφεται.
Δημοσίευση 18/08/2011 - 14:17
Κάτι λάθος κανεις αναβαθμισες την ββ να βάλεις του iPad?
το εκανα και μου κλειδωσε....
Δημοσίευση 18/08/2011 - 14:20
Τι ακριβώς έκανες;
Αν θες βοήθεια επειδή είμαι έξω και γράφω απο το μηλοφωνο χτυπά στο Google 3GS 4.3.5 jailbreak and unlock θα σου βγάλει οδηγούς ακολούθησε αυτόν του Redmonpie.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 18/11/2011 - 11:14
Πέρασα cydia και το ξεκίνησα με την original κάρτα της T-MOBILE και μετά κατέβασα το ULTRASNOW 2.1.4.
Την κάρτα την γερμανική την βλέπει μια χαρά, αλλά όταν κάνω εκκίνηση με την ελληνική κάρτα δεν βλέπει sim καθόλου.
Αν το βάλω σε airplane mode και του βάλω την γερμανική ανοίγει..το ξαναβάζω σε airplane mode, του βάζω πάλι την ελληνική κάρτα , ζητάει pin... και ψάχνει για δίκτυο και δεν το βρίσκει..!!
Τι δεν κάνω σωστά??
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:20
k ta δυο δουλευουν μια χαρα.βεβαια σαν ipod k oxi iphone.yparxei τροποσ?εχω σκασει 3 μερεσ.ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 29/12/2011 - 20:22
αν εχεισ χρονο δεσ λιγο την απαντηση αν μπωρεισ.ευχαριστω.Τι εννοείς σου κλείδωσε;
Τι ακριβώς έκανες;
Αν θες βοήθεια επειδή είμαι έξω και γράφω απο το μηλοφωνο χτυπά στο Google 3GS 4.3.5 jailbreak and unlock θα σου βγάλει οδηγούς ακολούθησε αυτόν του Redmonpie.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες