Παιδιά κάποιο πρόγραμμα να μπορώ εύκολα να μεταφέρω τα βιντεάκια που έχω κατεβάσει από YuTube στο iPhonel;
Με το iTunes πάντως δεν γίνεται τίποτα. Άσε που κάθε φορά μου λέει να κάνω Synchronise το PC με το iTunes και το κάνω αλλά τίποτα. Και αν το κάνω μου σβήνει τα Applications που έχω περάσει στο iPhone.
Το έχω κάνει Jailbreak και βρίσκεται σε έκδοση 2.2.1
Edit: Κεφαλαία σε πεζά
Πρόγραμμα για μεταφορά video από PC στο iPhone;
Από
kostasaek
, 02/05/2009 11:24
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 02/05/2009 - 11:24
Ad
Δημοσίευση 02/05/2009 - 11:28
Όποιο πρόγραμμα και να χρησιμοποήσεις που κάνει convert σε .mp4 θα κάνεις τη δουλειά σου
Δημοσίευση 02/05/2009 - 11:48
εχω τετοιο προγραμμα κανω convert αλλα σε ποιο φακελο θα το βρω αφου εχω καναι convert για να το περασω στο iphone?
Δημοσίευση 02/05/2009 - 16:44
Για να μπουν στην εφαρμογη iPod-->Video τοτε την πατησες, δηλαδη τα περνας μονο μεσω iTunes.
Τωρα αν θες να τα βαλεις σε εναν ξεχωριστο φακελο του οποιου τα αρχεια να τα βλεπεις με 3rd party app τοτε φτιαχνεις ενα φακελο οπου θες και τα ριχνεις εκει μεσα μεσω WinSCP.
Τωρα αν θες να τα βαλεις σε εναν ξεχωριστο φακελο του οποιου τα αρχεια να τα βλεπεις με 3rd party app τοτε φτιαχνεις ενα φακελο οπου θες και τα ριχνεις εκει μεσα μεσω WinSCP.
Δημοσίευση 02/05/2009 - 19:24
Φίλε μου κανε ένα search και κατέβασε αυτό που μαμαει: Allok Video to iPod Converter και μετά ότι σου είπε ο ipodtouchpro.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες