Τελευταία επεξεργασία από: slay3rg1, 11/08/2010 - 23:44
Διορθώθηκαν τα προβλήματα λήψης στο IPHONE 4 ?
Δημοσίευση 11/08/2010 - 23:41
Ad
Δημοσίευση 12/08/2010 - 00:03
Εντωμεταξύ δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι θέλει να πει ο ποιητής (αν και καθυστερημένα) για την λαστιχένια (ας ευθυμήσουμε) επικάλυψη που έχει προωθήσει η εταιρεία δωρεάν για να μειώσει το πρόβλημα.Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρει καμία πηγή για την αλλαγή αυτή και είναι αδύνατον να γνωρίζει κάτι τέτοιο από πρώτο χέρι.
Έχει πλάκα …θα ακούσουμε (δούμε) αρκετά μέχρι την ημέρα διάθεσης και στα μέρη μας.
Δημοσίευση 12/08/2010 - 00:05
Δημοσίευση 12/08/2010 - 00:19
εγω που το χω παντως κανα πενταημερο δεν εχω προσεξει θεμα με το σημα...οπως και να το κρατησω...H apple πρωτη διορθωνει τις μ..... που εκανε με το iPhone 4
Δημοσίευση 12/08/2010 - 00:20
Και καλα κανεις Βαριεμαι να ξαναγραφω γιατι χανει το σημα στα βιντεο κλπ...εγω που το χω παντως κανα πενταημερο δεν εχω προσεξει θεμα με το σημα...οπως και να το κρατησω...
Δημοσίευση 12/08/2010 - 15:53
Όσοι κάνατε υπομονή και περιμένατε το iphone από ελλάδα θα δικαιωθείτε αλλα και αυτoi που το έχουν βρει ας περιμένουν λίγο μην κάνουν καμια αγορά!!!
Η Apple κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να διορθώσει τα προβλήματα λήψης που αντιμετώπιζε το iPhone4 κατά την εισαγωγή του στην αγορά.
Μάλιστα, η διόρθωση αφορά στην προσθήκη ενός μικρού πλαστικού ανταλλακτικού στη συσκευή που κάθε κάτοχος iPhone4 μπορεί να κάνει σε οποιοδήποτε κατάστημα Apple.
Πηγές επίσης αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα λήψης – το οποίο να σημειωθεί ότι ήταν στιγμιαίο και ισχύει ουσιαστικά για όλες τις συσκευές smartphone – έχει ήδη διορθωθεί και στις νέες λευκές συσκευές iPhone4 που θα βγουν στην αγορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
VIA
..Μετα από τηλεφωνική επικοινωνία με τo iPhone/Assistance του Apple Store στο Λούβρο (Γαλλία), ο υπάλληλος του τεχνικού σώματος με ενημέρωσε ότι ουδέποτε άκουσε κάτι τέτοιο, και κατά την προσωπική του άποψη, δεν μπορεί να καταλάβει πως ένα κομμάτι πλαστικού στο εσωτερικό του τηλεφώνου, θα έλυνε το πρόβλημα της κεραίας..?? (που είναι εσωτερικό)
Κατά δεύτερων, αν είχε βρεθεί κάτι τέτοιο, η Apple θα το ανακοίνωνε αμέσως σε ειδικό press conference, και δεν θα περίμενε για άλλα αρνητικά σχόλια από τον διεθνή τύπο, και για περισσότερες επιστροφές τηλεφώνων. Καθώς επίσης αν είχανε βρει αυτό το μαγικό κομματάκι πλαστικού που θα έλυνε τα προβλήματα, θα σταματούσε αμέσως της παραγγελίες (σε τρίτους) για τα περίφημα bumpers που δίνει δωρεάν.....πέρα από rumors (φήμες) τίποτα δεν έχει αλλάξει επίσημα στης καινούργιες παρτίδες των iPhone 4...
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/08/2010 - 19:16
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 12/08/2010 - 15:58
για αλλη μια φορα.....
Δημοσίευση 12/08/2010 - 16:06
..Μετα από τηλεφωνική επικοινωνία με τo iPhone/Assistance του Apple Store στο Λούβρο (Γαλλία), ο υπάλληλος του τεχνικού σώματος με ενημέρωσε ότι ουδέποτε άκουσε κάτι τέτοιο, και κατά την προσωπική του άποψη, δεν μπορεί να καταλάβει πως ένα κομμάτι πλαστικού στο εσωτερικό του τηλεφώνου, θα έλυνε το πρόβλημα της κεραίας..?? (που είναι εσωτερικό)
Κατά δεύτερων, αν είχε βρεθεί κάτι τέτοιο, η Apple θα το ανακοίνωνε αμέσως σε ειδικό press conference, και δεν θα περίμενε για άλλα αρνητικά σχόλια από τον διεθνή τύπο, και για περισσότερες επιστροφές τηλεφώνων. Καθώς επίσης αν είχανε βρει αυτό το μαγικό κομματάκι πλαστικού που θα έλυνε τα προβλήματα, θα σταματούσε αμέσως της παραγγελίες (σε τρίτους) για τα περίφημα bumpers που δίνει δωρεάν ....πέρα από rumors (φήμες) τίποτα δεν έχει αλλάξει επίσημα στης καινούργιες παρτίδες των iPhone 4...
Οπότε ξανά πουλάτε τα μεταχειρισμένα i phone4 800 και 900 ευρω.....
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 12/08/2010 - 16:27
Δημοσίευση 01/10/2010 - 22:19
Δημοσίευση 29/10/2010 - 13:02
Δημοσίευση 29/10/2010 - 13:08
Δημοσίευση 29/10/2010 - 13:14
Δημοσίευση 31/10/2010 - 12:41
Εδώ και τρείς μέρες είμαι κάτοχος του iphone 4. Στην αρχή ήμουν λίγο σκεπτικός στο να το αγοράσω ή όχι γιατί είχα ακούσει τόσα για το πρόβλημα της λήψης...
Τελικά αποφάσισα να μείνω πιστός στην Apple (προηγούμενα τηλέφωνα 2G και 3GS) και το αγόρασα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με το σήμα...αλλά πιάνει καλύτερα και από τα άλλα δύο !!! Μέχρι τώρα δεν μου έχει ρίξει καμία κλήση .. και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ... (όπως και να το πιάνω !!!)
Νικόλας
Δημοσίευση 31/10/2010 - 12:47
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες