Wind Microsim από σήμερα Διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα
Δημοσίευση 12/08/2010 - 10:05
Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε pm εαν μου στείλετε διὀτι θα βρίσκομαι εκτός αθηνών για 2 μέρες.
Ad
Δημοσίευση 12/08/2010 - 10:10
Από σήμερα είναι διαθέσιμες η mirosims για το iPhone 4
Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε pm εαν μου στείλετε διὀτι θα βρίσκομαι εκτός αθηνών για 2 μέρες.
γεια σου φιλε ειναι μονο για συμβολαιο?εγω που εχω καρτοκινητο?πως να τη ζητησω?να κανω αντικατασταση?
ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: spl, 12/08/2010 - 10:10
Δημοσίευση 12/08/2010 - 10:11
ε λογικα θα σ κοστισει κατι παραπανω..γεια σου φιλε ειναι μονο για συμβολαιο?εγω που εχω καρτοκινητο?πως να τη ζητησω?να κανω αντικατασταση?
ευχαριστω
Δημοσίευση 12/08/2010 - 10:28
ε λογικα θα σ κοστισει κατι παραπανω..
περιπου 20 ευρω κανει και θα κρατησω το νουμερο που ειχα?
Δημοσίευση 12/08/2010 - 10:31
ε ναι λογικο να κρατησεις το νουμερο π ειχες..περιπου 20 ευρω κανει και θα κρατησω το νουμερο που ειχα?
Δημοσίευση 12/08/2010 - 10:42
Δημοσίευση 12/08/2010 - 11:10
Δημοσίευση 12/08/2010 - 11:18
χαχαχα κλασικη ελληνες οτι δεν το εχουνε ή ειναι μαπα ή δεν ειναι ετσι πως τους τα λες!Αυτό να το εκλάβουμε ότι πλησιάζει η μέρα που θα σκάσει μύτη το "δισκοπότηρο"; Καλοπροαίρετη ερώτηση: Από πού κι ως πού η WIND έχει ήδη βγάλει Microsim από τη στιγμή που δεν απιοτελεί επίσημο πάροχο του iPhone στην Ελλάδα, ούτε και έχει κάποιο άλλο μοντέλο κινητού που να υποστηρίζει την συγκεκριμένη κάρτα; Δεν έχω τίποτα με την συγκεκριμένη εταιρία, μια χαρά την δουλειά της έκανε αφού ξέρει ότι το μηλοτηλέφωνο στην Ελλάδα είναι ξεκλείδωτο, απλά αναρρωτιέμαι οι άλλοι 2 επίσημοι πάροχοι (και βασικά η Cosmote γιατί αυτό με καίει) τι περιμένουν και δεν τις βγάζουν. Σε αρκετές περιπτώσεις που μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά και στον Γερμανό που πήγα με κοίταζαν με απορία όταν τους ρωτούσα για τις Microsim. Μάλιστα 2-3 φορές προσπαθούσαν να με πείσουν ότι κάνω λάθος και ότι εννοώ την Micro SD, άσε που κάποιοι πωλητές επέμεναν ότι το iPhone 4 θα φοράει την παλιά κλασική Sim. Βλέπω να έρχεται το μηλοτηλέφωνο και να ψάχνουμε να βρούμε Sim να το ενεργοποιήσουμε.
τι ψανχεις να βρεις!γτ δεν φτιαχνεις μια εσυ
Δημοσίευση 12/08/2010 - 11:25
Αυτό να το εκλάβουμε ότι πλησιάζει η μέρα που θα σκάσει μύτη το "δισκοπότηρο"; Καλοπροαίρετη ερώτηση: Από πού κι ως πού η WIND έχει ήδη βγάλει Microsim από τη στιγμή που δεν απιοτελεί επίσημο πάροχο του iPhone στην Ελλάδα, ούτε και έχει κάποιο άλλο μοντέλο κινητού που να υποστηρίζει την συγκεκριμένη κάρτα; Δεν έχω τίποτα με την συγκεκριμένη εταιρία, μια χαρά την δουλειά της έκανε αφού ξέρει ότι το μηλοτηλέφωνο στην Ελλάδα είναι ξεκλείδωτο, απλά αναρρωτιέμαι οι άλλοι 2 επίσημοι πάροχοι (και βασικά η Cosmote γιατί αυτό με καίει) τι περιμένουν και δεν τις βγάζουν. Σε αρκετές περιπτώσεις που μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά και στον Γερμανό που πήγα με κοίταζαν με απορία όταν τους ρωτούσα για τις Microsim. Μάλιστα 2-3 φορές προσπαθούσαν να με πείσουν ότι κάνω λάθος και ότι εννοώ την Micro SD, άσε που κάποιοι πωλητές επέμεναν ότι το iPhone 4 θα φοράει την παλιά κλασική Sim. Βλέπω να έρχεται το μηλοτηλέφωνο και να ψάχνουμε να βρούμε Sim να το ενεργοποιήσουμε.
έχει υπογραφτεί η συμφωνία( συμβόλαιο) μεταξύ wind-apple απλός έγινε μέσα στον ιούλιο και δεν μπορούσε να το λανσάρει η wind το iphone 4 αλλά μόνο η cosmote και η vodafone ,αλλά επίσημα θα το φέρνει απο τα τέλη οκτώμβρη η wind καθώς και αποδώ και πέρα για τα επόμενα 3 χρόνια που έχει διάρκεια το συμβόλαιο θα τo λανσάρει επίσημα και η wind παρέα και ταυτόχρονα με cosmote-vodafone τα επόμενα iphones που θα βγουν μελλοντικά ειτε θα λέγετε iphone 5 η iphone 18.
Δημοσίευση 12/08/2010 - 11:59
γεια σου φιλε ειναι μονο για συμβολαιο?εγω που εχω καρτοκινητο?πως να τη ζητησω?να κανω αντικατασταση?
ευχαριστω
δυστηχώς φίλε μου πρός το παρόν είναι μόνο για συμβόλαιο
το κόστος είναι 18ϵ για αλλαγή κάρτας εκτός και έαν έχεις κάνει συμβολαιο πρόσφατα και δεν έχεις περάσει τους 3 μήνες απο την ημέρα ενεργοποίησεις ,τοτε γίνετε αντικατάσταση Δωρεάν
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/08/2010 - 12:02
Δημοσίευση 12/08/2010 - 12:09
Άπλα σε τέτοια η wind είναι ποίο οργανωμένη βλέπε wind Ιταλίας από και έχουν πρόσβαση σε τεχνολογίες...
Δημοσίευση 12/08/2010 - 13:21
Γιατί φίλε μου το θεωρώ αυτονόητη συμβατική υποχρέωση της εταιρίας της οποίας είμαι πελάτης εδώ και 10 χρόνια και της τα ακουμπάω κανονικά κάθε μήνα με το πάγιο που πληρώνω να με εφοδιάσει με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λειτουργήσω σωστά ένα τηλέφωνο που η ίδια εταιρία φέρνει και υποστηρίζει στην Ελλάδα.χαχαχα κλασικη ελληνες οτι δεν το εχουνε ή ειναι μαπα ή δεν ειναι ετσι πως τους τα λες!
τι ψανχεις να βρεις!γτ δεν φτιαχνεις μια εσυ
Δημοσίευση 12/08/2010 - 15:22
οταν θα ερθει και το iphone 4 στην ελλαδα απο την cosmote θα εχει σηγουρα καρτεςΓιατί φίλε μου το θεωρώ αυτονόητη συμβατική υποχρέωση της εταιρίας της οποίας είμαι πελάτης εδώ και 10 χρόνια και της τα ακουμπάω κανονικά κάθε μήνα με το πάγιο που πληρώνω να με εφοδιάσει με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λειτουργήσω σωστά ένα τηλέφωνο που η ίδια εταιρία φέρνει και υποστηρίζει στην Ελλάδα.
Δημοσίευση 12/08/2010 - 15:23
Δημοσίευση 12/08/2010 - 16:05
Αυτό να το εκλάβουμε ότι πλησιάζει η μέρα που θα σκάσει μύτη το "δισκοπότηρο"; Καλοπροαίρετη ερώτηση: Από πού κι ως πού η WIND έχει ήδη βγάλει Microsim από τη στιγμή που δεν απιοτελεί επίσημο πάροχο του iPhone στην Ελλάδα, ούτε και έχει κάποιο άλλο μοντέλο κινητού που να υποστηρίζει την συγκεκριμένη κάρτα; Δεν έχω τίποτα με την συγκεκριμένη εταιρία, μια χαρά την δουλειά της έκανε αφού ξέρει ότι το μηλοτηλέφωνο στην Ελλάδα είναι ξεκλείδωτο, απλά αναρρωτιέμαι οι άλλοι 2 επίσημοι πάροχοι (και βασικά η Cosmote γιατί αυτό με καίει) τι περιμένουν και δεν τις βγάζουν. Σε αρκετές περιπτώσεις που μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά και στον Γερμανό που πήγα με κοίταζαν με απορία όταν τους ρωτούσα για τις Microsim. Μάλιστα 2-3 φορές προσπαθούσαν να με πείσουν ότι κάνω λάθος και ότι εννοώ την Micro SD, άσε που κάποιοι πωλητές επέμεναν ότι το iPhone 4 θα φοράει την παλιά κλασική Sim. Βλέπω να έρχεται το μηλοτηλέφωνο και να ψάχνουμε να βρούμε Sim να το ενεργοποιήσουμε.
Και αν εσύ ρε φιλαράκι πάρεις το iPhone 4 από αλλού, και πας (όντας πελάτης συμβολαίου της wind) σε ένα κατάστημα και πεις "ρε παιδιά θέλω μια micro sim γιατί πήρα το iphone 4" και σου πουν "ξέρετε κύριε δεν έχουμε micro sim", θα σηκωθείς να φύγεις από την εταιρία ή όχι;
Το ότι δεν αποτελεί (ακόμη) επίσημο πάροχο του iphone 4 δε σημαίνει ότι θα αφήσει εκτός παιχνιδιού τους πελάτες της που θα το προμηθευτούν από αλλού...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες