Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] προβλημα με appstore account

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/08/2010 - 19:01

τωρα που εκαναν την εκπτωση τωρα βρηκε και το appstore να μην λειτουργει? προσπαθω να πληρωσω κ μου λεει οτι ειναι unable to process purchases at this time. Πριν απο αυτο μου ελεγε οτι δεν δεχεται την eurobank prepaid καρτα μου. Τι παιζει? :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/08/2010 - 19:07

Μήπως είχες κάνει αγορά .. Χωρίς χρήματα και σου έχει μπλοκάρει..

#3   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2010 - 19:11

οχι μεσα εχει 60 ευρω. αλλα δεν ξερω.. αν δηλαδη κανεις αγορα κ αυτοι νομιζουν οτι δεν εχεις ή κατι τετοιο μετα πως το διορθωνω?

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 10:39

οχι μεσα εχει 60 ευρω. αλλα δεν ξερω.. αν δηλαδη κανεις αγορα κ αυτοι νομιζουν οτι δεν εχεις ή κατι τετοιο μετα πως το διορθωνω?

Θα πρέπει να μας πεις τι σου λέει.. Ξαναδοκιμασε να κανείς log out και log in .. Και ενημέρωσε μας..

#5   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:31

Θα πρέπει να μας πεις τι σου λέει.. Ξαναδοκιμασε να κανείς log out και log in .. Και ενημέρωσε μας..

Εχω κανει και log out και τα παντα αλλα τπτ...
μου βγαζει ενα παραθυρακι που λεει παω : Your payment method was declined και εχει κουτακια κατω για να βαλω username k password Και μετα κατω ενα κουμπακι που το πατας μετα κ πας billing info. Oταν μετα παω εκει μου λεει πανω πανω με κοκκινα
Υουr payment card was declined.Please provide valid payment card information and click done to continue using the store.

Βαζω ολα τα στοιχεια σωστα και η καρτα μεσα εχει 60 ευρω κ δεν κανει τπτ. αποτελεσμα μηδεν.
προχθες ειχα αγορασει ενα παιχνιδακι με πολυ λιγα λεφτα και μου το δεχτηκε κανονικα. βεβαια βλεπω απο το ebanking τα λεφτα στην καρτα δεν μειωθηκαν καθολου αλλα δεν ξερω ισως καθυστερουν μερικες μερες μεχρι να σου τα παρουν.

#6   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:33

Μήπως προσπαθήσεις να μπεις στο us store ενώ η κάρτα είναι για το ελληνικό και το αντίθετο;

#7   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:35

Αυτο που λες ουτε καν το ξερω. πρωτη φορα το ακουω.. πως πας στο us κ πως στο ελληνικο ? εγω παταω πανω το κουμπακι που λεει Αpp store και μετα κανω search navigon

#8   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:42

μπες στο appstore αποτο iphone.. κατω κατω λεει λογιασμος και το email σου.. πηγαινε προβολη λογαριασμου.. και δες σε πιο appstore εισαι.. εαν δεν σε αφησει να μπεις .. μαλλον εισαι σε λαθος region ή κατι λαθος κανεις στα στοιχεια του λογαριασμου σου.. :)

#9   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:48

Πηγα κατω κατω πατησα πανω εκει που λεει το apple id μου και μετα με παει σε μια αλλη σελιδα Που λεει itunes store terms and conditions. πως βλεπω σε πιο apple store eimai?

#10   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:59

free εφαρμογες μπορω και τωρα να κανω download παντως. Το ονομα επιθετο κτλ στην καρτα να τα γραψω με ελληνικους χαρακτηρες ή οχι?

#11   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 13:03

μπες απο το itunes.. και δες τι σημαια σου εχει.. εχω την εντυπωση πως προσπαθεις να μπεις απο το us store..

#12   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 13:08

Ελληνικη σημαια εχει κατω στον κυκλο...... ???

#13   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 13:11

για δοκιμασε να κανεις log in και log out .. και εαν σε αφηνει να κατεβασεις free εφαρμογες or paid απο το itunes..

#14   GR1337

GR1337

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 13:27

Κάποιες φορές σε χρεώνει παραπάνω στην αρχή και μετά σου τα επιστρέφει. Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει; Δοκίμασε να βάλεις λίγα λεφτά ακόμη στην κάρτα.

Τελευταία επεξεργασία από: GR1337, 13/08/2010 - 13:28

#15   nomikosas

nomikosas

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2010 - 13:32

tis free εφαρμογες τις κανει download κανονικα. περιεργα πραγματα. πηγα εβγαλα κ μια Prepaid κυπρου. θα την βαλω το απογευμα που θα εχουν μπει κ εκει λεφτα. να δουμε τι θα δουμε. πολυ ταλαιπωρια το applestore

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες