Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

[Οδηγός] Ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες και Custom Carrier Logos

• Please log in to reply
1052 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   aggelos7

aggelos7

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@Charlesfrise
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 30/08/2010 - 16:07

με cosmote iphone 4 jb 4.0.1 δεν μπορω να συνδεθω στο repo. host unreachable. το βαζω σωστα το repo. εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/08/2010 - 23:52

Thanks παιδια δουλευει άψογα σε μενα με wind!

#288   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 31/08/2010 - 21:37

να ρωτησω κατι εχει κανενας προβλημα μη αποστολης και ληψης mms στο μηλαρακι του

#289   NickL

NickL

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 23:04

να ρωτησω κατι εχει κανενας προβλημα μη αποστολης και ληψης mms στο μηλαρακι του

Δώσε λεπτομέρειες ντε! Μοντέλο, πάροχος, πακέτο;

#290   Noshiz

Noshiz

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 31/08/2010 - 23:08

εγώ έχω πρόβλημα.. Έχω iphone 4 από cosmote και έχω το πακέτο τον 60Mb (120 μέχρι να τελειώσει η προσφορά) σε Whats up
ποτέ δεν κατάφερα να στείλω mms ενώ η κοπέλα μου με το παλιό μου 3g μια χαρά στέλνει και έχει ακριβώς τα ίδια με μένα (παροχο,πακέτο)

#291   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 01/09/2010 - 06:57

Δώσε λεπτομέρειες ντε! Μοντέλο, πάροχος, πακέτο;

υπαρχουν 2 μηλοφωνα το ενα
3gs με ios4 4.0 cosmote συνδεση απενεργοποιημενο το ιντερνετ αλλα οχι τα mms το τσεκαρα και με την εταιρεια αυτο ειναι σιγουρο οπως και οτι ειναι σωστες οι ρυθμισεις για τα mms
jailbreak με jailbreak.com και το πακετο για 160 στα sms και carrier logo απο την πρωτη σελιδα του παροντος δεν ειναι σιγουρο αν οντως φταιει κατι απο το πακετο η οχι ουτε δεχεται ουτε στελνει εκδοση της cosmote 8.1
το αλλο φιλου 3gs 3.1.3 με jailbreak spirit μεχρι προσφατα κανενα προβλημα ξαφνικα την τελευταια βδομαδα κι αυτο ουτε δεχεται ουτε στελνει ειναι σε vodafone εταιρικο πακετο κομπλε με ιντερνετ δεν εχει κανει καποιο carrier update της εταιρειας
μαλιστα αυτο ηταν η αφορμη που ειδα και το δικο μου αφου ο φιλος ζητησε βοηθεια

Τελευταία επεξεργασία από: ggian, 01/09/2010 - 06:59.

#292   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/09/2010 - 08:19

Παρόλο που μια χαρά carrier logos είχα χρησιμοποιώντας το Makeitmine, είπα να δοκιμάσω και αυτήν την μέθοδο ώστε να έχω και τους 160 χαρακτήρες στα SMS.

iPhone 3GS 4.0.1 - πάροχος Cosmote - δούλεψε μια χαρά κι ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν. Εχω όμως δύο ερωτήσεις:

* Αν θέλω να βάλω δικό μου custom carrier logo στην θέση του logo της Cosmote, σε ποια διαδρομή πρέπει να κάνω upload το αρχείο και ποια η ονομασί που πρέπει να έχει;
* Επειδή το απόγευμα παραλαμβάνω το iPhone4, η ίδια ερώτηση από πάνω ισχύει και για αυτό αν υπάρχει διαφορά στην διαδρομή (και στην ανάλυση που πρέπει να έχει το logo)

#293   NickL

NickL

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:07

Παρόλο που μια χαρά carrier logos είχα χρησιμοποιώντας το Makeitmine, είπα να δοκιμάσω και αυτήν την μέθοδο ώστε να έχω και τους 160 χαρακτήρες στα SMS.

iPhone 3GS 4.0.1 - πάροχος Cosmote - δούλεψε μια χαρά κι ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν. Εχω όμως δύο ερωτήσεις:

* Αν θέλω να βάλω δικό μου custom carrier logo στην θέση του logo της Cosmote, σε ποια διαδρομή πρέπει να κάνω upload το αρχείο και ποια η ονομασί που πρέπει να έχει;
* Επειδή το απόγευμα παραλαμβάνω το iPhone4, η ίδια ερώτηση από πάνω ισχύει και για αυτό αν υπάρχει διαφορά στην διαδρομή (και στην ανάλυση που πρέπει να έχει το logo)

Αυτές οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί ήδη.
Πήγαινε εδώ και παίξε όσο θες:
/System/Library/Carrier Bundles/TMobile_gr.bundle

#294   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:44

Αν και δεν βρήκα τις απαντήσεις (ΔΕΝ αμφιβαλω ότι έχουν δοθεί, δεν είχα χρόνο να ψάξω) βρήκα την απάντηση και από μόνος μου, απλά έφυγα για δουλειά και δεν πρόλαβα να το επισημάνω.

Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους για μια ακόμη φορά.

#295   vejitto

vejitto

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/09/2010 - 10:13

Παιδια παρατηρησα κατι. Εχω το 4αρι, απο αμερικα στην 401. Συμβολαιο voda. Απο τοτε που περασα το custom carrier logo, sms και tethering, σε καποιες κουλες φασεις χανει το κινητο το σημα και δεν το ξαναβρισκει ποτε. Μονο με restart. Πραγμα που δεν εκανε ποτε πριν. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; (μερικες φορες θελει 2-3 reboot πριν βγαλει ξανα το welcome to vodafone)

#296   NickL

NickL

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 16:31

Παιδια παρατηρησα κατι. Εχω το 4αρι, απο αμερικα στην 401. Συμβολαιο voda. Απο τοτε που περασα το custom carrier logo, sms και tethering, σε καποιες κουλες φασεις χανει το κινητο το σημα και δεν το ξαναβρισκει ποτε. Μονο με restart. Πραγμα που δεν εκανε ποτε πριν. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; (μερικες φορες θελει 2-3 reboot πριν βγαλει ξανα το welcome to vodafone)

Μήπως είναι τυχαίο; Βγάλε και τα 2 πακέτα και παρακολούθησέ το.

#297   gizmo9002

gizmo9002

iPH Member

• 321 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 16:36

Μήπως σου κάνει νερά η sim;

#298   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/09/2010 - 17:17

iPhone 4 16Gb Black
sms+logo+tethering
ολα δουλευουν ρολοι

#299   XCoNaN

XCoNaN

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 02/09/2010 - 18:43

και εμενα!!!

iPhone 4 16Gb Black cosmote
sms+logo+tethering
ολα δουλευουν ρολοι

#300   1gen

1gen

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 21:39

Δηλαδη αμα κανουμε install το πακετακι για τουσ 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αυτο θα μας χρεωνει τα μυνηματα εως 160χαρακτηρες σαν 1 μηνυμα?Γιατι τωρα απο οτι εχω καταλαβει οταν ξεπερνας τους 70 σε χρεωνει διπλα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες