Τι εννοεις?αφου στον οδηγο στην αρχη λεει κανονικα για 3g απλα διαλεγεις πακετο και το εγκαθιστας.iPhone 4, 4.1 JB με Greenpoison RC4
CommCenterNoSig 4.1 και SMS160+Greek logos 1.6 έπαιξαν μια χαρά και στα logos και στα μηνύματα.
Mήπως έχει να κάνει με την έκδοση του firmware ? Αυτόν τον τρόπο δεν τον είχα δοκιμάσει πριν την iOS 4. οπότε δεν ξέρω.
[Οδηγός] Ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες και Custom Carrier Logos
Δημοσίευση 21/10/2010 - 13:47
Ad
Δημοσίευση 21/10/2010 - 23:56
Σε iPhone 3GS κατάφερα κ έχω το logo της Cosmote+160 chars στο SMS!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ DEV!!!
Δημοσίευση 22/10/2010 - 07:13
Δημοσίευση 23/10/2010 - 18:44
Μπραβο στο παιδι που τα εφτιαξε.
Δημοσίευση 23/10/2010 - 19:06
αλλα για το carrier logo πως γινεται η διαδικασια?cosmote...
Δημοσίευση 26/10/2010 - 10:56
Δημοσίευση 26/10/2010 - 11:10
Δημοσίευση 26/10/2010 - 12:09
τόσο με greenpois0n rc3, όσο και με PwnageTool 4.1
Πέρασα πρώτα το CommCenterNoSig 4.1 και μετά το SMS160+Greek logos 1.6
Είναι κάτι που έκανα από την πρώτη στιγμή, απλά τώρα είδα το σχετικό θέμα.
Αξίζουν πολλά μπράβο στον δημιουργό του, αφού είναι κατά πολύ ανώτερο από τις λύσεις που υπήρχαν πριν.
(πού έγραφες με κεφαλαία ελληνικά, χωρίς διόρθωση και την ανάγκη άλλου πληκτρολόγιου για επαφές και σημειώσεις και άλλου για SMS )
Προσωπικά, πέρασα και το Emoticons και βασικά είμαι καλυμμένος για τα SMS.
Μετρητή, δε χρειάζεται να περάσω, αφού ο μετρητής του λειτουργικού, αρχίζει να μετρά από τον 22ο χαρακτήρα κανονικά.
Το μόνο πρόβλημα είναι με τα Emoticons, μιας και όταν επιλέγεις κάποιο, πέφτει το όριο των 160 χαρακτήρων στους 70
Δε νομίζω να γίνεται κάτι γι' αυτό όμως ε;
Δημοσίευση 27/10/2010 - 15:50
iphone 3g,ios 3.1.3,Cosmote 8.1 με περασμενα το iphonedelivery και το SMS Helper εβαλα το SMS160+Logos v1.6 το logo αλλαξε αλλα απο μηνυματα τπτ ακομα 70 οι χαρακτηρες.το δοκιμασα 3 φορεσ και τπτ.τι κανω λαθος?οχι τπτ αλλο ειναι της κοπελας μου και θα βγω και αχρηστος
βγάλε το smshelper ή κάνε αναβάθμιση στην 4.1
Δημοσίευση 27/10/2010 - 15:52
σ'εμενα δεν δουλεψε τπτ...μονο προβλημα μου διμηουργησε τι εννοω μου εχασε το ¨κινητο δικτυο δεδομενων¨ και δεν μπορουσα να βαλω της ρυθμιδεις τησ wind και αναγκαστηκα να κανω restore για να το επαναφερω και λεω να ξαναδοκιμασω.. αλλα μημπως ξερει κανενας την διαδρομη για κρατησω backup το συγκεκρειμενο αρχειο?
αφαίρεσε οποιοδήποτε άλλο πακέτ χρησιμοποιείς που σου "πειράζει" τα bundles...
Δημοσίευση 27/10/2010 - 15:54
Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι όλα μια χαρά σε 3Gs (old & new bootrom) και iOS 4.1,
Αξίζουν πολλά μπράβο στον δημιουργό του, αφού είναι κατά πολύ ανώτερο από τις λύσεις που υπήρχαν πριν.
(πού έγραφες με κεφαλαία ελληνικά, χωρίς διόρθωση και την ανάγκη άλλου πληκτρολόγιου για επαφές και σημειώσεις και άλλου για SMS )
Μετρητή, δε χρειάζεται να περάσω, αφού ο μετρητής του λειτουργικού, αρχίζει να μετρά από τον 22ο χαρακτήρα κανονικά.
Το μόνο πρόβλημα είναι με τα Emoticons, μιας και όταν επιλέγεις κάποιο, πέφτει το όριο των 160 χαρακτήρων στους 70
χρησιμοποιείς το ιαπωνικό πληκτρολόγιο για τα emoji
Δημοσίευση 27/10/2010 - 15:55
Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι όλα μια χαρά σε 3Gs (old & new bootrom) και iOS 4.1,
χρησιμοποιείς το ιαπωνικό πληκτρολόγιο για τα emoji; Αν ναι, τότε δε γίνεται τίποτα..
Αν περάσεις το iphonedelivery, σου περνάει και ένα πακέτο, το οποίο μετατρέπει τα κλασσικά ascii emoticons σε φατσούλες στα μηνύματα.. π.χ. το : ( φαίνται κτλ
Δημοσίευση 27/10/2010 - 21:02
Το iphonedelivery το είχα περάσει από την πρώτη στιγμή αλλά δεν ήξερα ότι έχει και φατσούλες.χρησιμοποιείς το ιαπωνικό πληκτρολόγιο για τα emoji; Αν ναι, τότε δε γίνεται τίποτα..
Αν περάσεις το iphonedelivery, σου περνάει και ένα πακέτο, το οποίο μετατρέπει τα κλασσικά ascii emoticons σε φατσούλες στα μηνύματα.. π.χ. το : ( φαίνται κτλ
Έβαλα λοιπόν το Emoticons (Free) από App Stores και επέλεξα από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου Emoji, (πάνω πάνω).
Τώρα που είδα το μήνυμά σου, απεγκατέστησα το Emoticones και επέλεξα εκ νέου Emoji, (υποτίθεται αυτό του iphonedelivery?)
Πάλι τα ίδια... 70 χαρακτήρες...
Έβγαλα το iphonedelivery και παρέμεινε το Emoji στις επιλογές. (δεν ξέρω από που, αφού αρχικά δεν υπήρχε στο κινητό)
Ξανά πέρασα το iphonedelivery, πάλι τα ίδια...
(όλα τα παραπάνω με επανεκκινήσεις καλού κακού της συσκευής)
Έχει κανείς ιδέα τι κάνω λάθος ή έχει να προτείνει κάτι;
Δημοσίευση 27/10/2010 - 22:36
Εννοείς ότι πρέπει να επιλέξω κάποιο από τα δύο Ιαπωνέζικα που έχει;
Επιλέγοντας κάποιο από αυτά, δε μου βγάζει Smiles. Λογικό μου φαίνεται βέβαια.
Μήπως πάλι εννοείς να επιλέξω το Ιαπωνικό πληκτρολόγιο ως βασικό και έπειτα ως προσθήκη το Emoji;
Έχω μπερδευτεί
Αν θέλει, ας μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς παίζει με τα Smiles
και πως μπορώ να γράφω εως 160 χαρακτήρες ΚΑΙ με αυτά.
Ευχαριστώ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες