[Οδηγός] Ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες και Custom Carrier Logos
Δημοσίευση 16/08/2010 - 15:42
Ad
Δημοσίευση 16/08/2010 - 15:53
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:01
Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται από την στιγμή μάλιστα που δεν διαφημίζεις σπασμένες εφαρμογές.Δεν επιτρέπεται ρε παιδιά να το γράψουμε public το repo.
Στείλτε pm στον slay3rg1 να σας το στείλει...
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:04
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:11
Με αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να δίνεται κανένα link στο forum γιατί ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει άνομο περιεχόμενο.Ναι αλλά ποιος ξέρει τι άλλο υπάρχει μέσα στο repo; Άλλωστε (φαντάζομαι) είναι private, δεν είναι public..
Στην προκειμένη περίπτωση δίνεις κάτι χρήσιμο σε πολλούς, το οποίο δεν είναι παράνομο, και από την άλλη δεν δίνεις το repo.
Αν είναι private όπως λες κακώς ξεκίνησε αυτό το topic.
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:14
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:16
ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣΔεν ξέρω φίλε μου, οι κανόνες δε συντάσσονται από εμένα...
Το iPhoneHellas.gr/forum δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το iPhoneHellas.gr/forum σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δεσμοί οι οποίοι οδηγούν σε sites/forums/portal τα οποία δεν προσφέρουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιεχόμενο τους αλλά απαιτούν εγγραφή, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:18
εχαρηστω!
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:19
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:24
ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
Το iPhoneHellas.gr/forum δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το iPhoneHellas.gr/forum σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δεσμοί οι οποίοι οδηγούν σε sites/forums/portal τα οποία δεν προσφέρουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιεχόμενο τους αλλά απαιτούν εγγραφή, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
οκ.. σε αυτή την περίπτωση, pm slay3rg1 να κάνει post το repo..
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:25
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:27
δυστυχως αν και του εχω στειλει pm δεν φαινεται να απανταει
Απαντάει ο ανθρωπος. Ας μην βιαζόμαστε.
Δημοσίευση 16/08/2010 - 16:28
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)