Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εσπασα την οθονη...Και τωρα???

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   hotcarver1

hotcarver1

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/05/2009 - 23:05

Εμενα σημερα που πηρα τηλ στη vservices μου ειπαν οτι το παραλαβανε,τωρα ποτε θα το εχω στα χερια μου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   ipavlidi

ipavlidi

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2009 - 10:52

Τελικά τι έγινε; Δεν μας ενημέρωσες. Εγώ ρώτησα σε 3 μαγαζιά στα γιάννενα και μου είπαν 3 διαφορετικές εκδοχές, αφού φυσικά το στείλουν Αθήνα...
(στο δικό μου έχει σπάσει το εξωτερικό τζάμι ενώ το touch screen λειτουργεί σε όλη την οθόνη, ακόμα και στα σπασμένα σημεία.)

1. Να με ενημερώσουν από εκεί για το κόστος της βλάβης (~2 βδομάδες) και να απαντήσω αν θέλω επισκευή.
2. Να αλλαχθεί όλη η οθόνη γιατί λέει πως είναι fixed μαζί με το τζάμι (κόστος 275εύρω μου είπε)
3. Να αλλαχθεί μόνο το εξωτερικό κρύστάλλο, το οποίο θα κοστίσει μέχρι 100 εύρω.

Από ότι φαίνεται κανείς τους δεν ξέρει και δεν πρόκειται να μάθω αν δεν μείνω χωρίς κινητό για κανά μήνα (ξέρουμε πολύ καλά όταν λένε 2 βδομάδες πόσο κρατάει...)

#18   xkoukos

xkoukos

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/06/2009 - 16:26

Το είχα σπασμένο και το έφτιαξα μόνος μου.

Τι χρειάστηκα
1 καλό κατσαβίδι (σταυροκατσάβιδο) με καλή μύτη
Το τζαμάκι μαζί με τον αισθητήρα αφής γιατί ειναι φίξ.
Αυτοκόλλητα για να κολλήσω μέσα το ακουστικό και κουμπί. (Ειναι ολο το πλαίσιο)
Κάτι ειδικά ανοιχτήρια

Ορίστε τα λίνκς.
http://www.parts4ipo...roducts/Toolset
http://www.parts4ipo...s/iPHN_3G_DGTZR
http://www.parts4ipo...ducts/IPNADHSTK

Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρείς και πολλά βιντεάκια ή οδηγούς πως να το ανοίξεις και να ξεκολλήσεις οτι χρειάζεται.

Προσωπικά, αν εξαιρέσω το λάθος με την παραγγελία, μου πήρε 1-2 ωρες και το έκανα μόνος μου.
Μου κόστισε UK£ 32,44 = 37,7298501 Euros

#19   xkoukos

xkoukos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 03/06/2009 - 16:29

Επιδή διαβάζω παραπάνω..

Η οθονη δεν ειναι φιξ με το τζαμι.
Ο αισθητήρας αφής ειναι φιξ με το τζάμι και απορώ γιατι στο σιτε αυτο που εδωσα πουλάνε και μόνο το τζάμι....

Ολα τα παραπάνω αν έσπασε το τζάμι και όχι η οθόνη.

Αν και στο post λεει για οθόνη θεώρησα πολύ δύσκολο να σπάσει η οθόνη, οπότε το τζάμι.

#20   ipavlidi

ipavlidi

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2009 - 09:28

Τελικά και εγώ μέσω e-bay παρήγγειλα τα εργαλεία και μία νέα οθόνη μαζί με digitizer (το εξωτερικό κρύσταλλο) με 40 ευρώ. Θα μπορούσε να μου βγει πιο φθηνά, αν έπαιρνα μόνο το digitizer, γιατί μόνο αυτό μου είχε σπάσει, αλλά γνωστοί μου μου είπαν πως μπορεί να κάνω καμία %@#$! καθώς το αφαιρώ από την οθόνη, καθώς είναι λίγο δύσκολο να τα ξεχωρίσεις. Δεδομένου οτί είναι πολύ άγαρμπος, προτίμησα την σίγουρη λύση. Για 5-10 ευρώ παραπάνω δεν το σκέφτηκα καν. Θα έχω μία καθυστέρηση στην παραλαβή (2 βδομάδες υπολογίζω), αλλά δεν θα μείνω χωρίς κινητό, δεν θα χρειαστεί να το κάνω restore για να το στείλω στην apple και φυσικά δεν θα πληρώσω το φέσι της Vodafon-Apple (άκου εκεί 270 ευρώ για δουλειά μιας ώρας και ανταλλακτικά 5ο ευρώ...) ΕΛΕΟΣ!!!  :P :P :P

#21   leotsekouras

leotsekouras

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2009 - 20:49

Αντικατάσταση θα κάνουν μάλλον γιατί εγώ που είχε καμένα pixels μου αλλάξανε όλο το μέσα και αφήσανε μόνο το εξωτερικό το παλιό

#22   xkoukos

xkoukos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2009 - 03:35

Απο το parts4ipods  που έγραψα παραπάνω... 4 μερούλες έκαναν και τα είχα!

Οσο για να ξεχωρίσεις το digitizer απο glass.. δε ξέρω αν είναι δύσκολο.. εγω θα έλεγα είναι αδύνατο!!!

Επειδή το είχα σπασμένο.. και δεν ειχα να χάσω κάτι....  Γίνεται τρίμματα μαζί με το τζάμι....>!!!

Δεν αξίζει ο κόπος και να ξέρεις οτι δε θα πατήσει το ίδιο.... οπότε, καλύτερα 15ευρω παραπάνω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες