παιδιά καλησπέρα .Έχω ένα πρόβλημα και μάλον είναι χοντρό γιατί δεν μπορώ να βρω λύση .
Ασ αρχίσω .Σήμερα το πρωί έκανα εγκατάσταση δύο προγράμματα για sms για να έχω landscape ...και δεν μου άρεσαν και τα απεγκατέστησα .....το αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο κινητό και να μην μπορεί να στέλνει sms και να μου βγάζει
error sending message
Ακόμα παρατήρησα ότι έχει πειράξει και τα παρακάτω .Δεν μπορώ να πειράξω καθόλου τις παρακάτω ρυθμίσεις
call waiting και call forwarding ....
Κατα την γνώμη μου μάλον μου έκανε ζημιά ένα απο τα δύο προγράμματα ...τα οποία ήταν τα Ireal sms και bite sms
παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει η να μου πει έστω κάποια λύση που θα μπορέσω να επαναφέρω την λειτουργία του κινητού σε κανονική
Στο τηλέφωνο δουλεύω cosmote whats up και έχω μέσα και κάρτα τωμ 9 ευρώ
Πρόβλημα με αποστολή SMS
Από
jazzman
, 05/05/2009 23:06
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/05/2009 - 23:06
Ad
Δημοσίευση 05/05/2009 - 23:40
παιδιά καλησπέρα .Έχω ένα πρόβλημα και μάλον είναι χοντρό γιατί δεν μπορώ να βρω λύση .
Ασ αρχίσω .Σήμερα το πρωί έκανα εγκατάσταση δύο προγράμματα για sms για να έχω landscape ...και δεν μου άρεσαν και τα απεγκατέστησα .....το αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο κινητό και να μην μπορεί να στέλνει sms και να μου βγάζει
error sending message
Ακόμα παρατήρησα ότι έχει πειράξει και τα παρακάτω .Δεν μπορώ να πειράξω καθόλου τις παρακάτω ρυθμίσεις
Κατα την γνώμη μου μάλον μου έκανε ζημιά ένα απο τα δύο προγράμματα ...τα οποία ήταν τα Ireal sms και bite sms
παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει η να μου πει έστω κάποια λύση που θα μπορέσω να επαναφέρω την λειτουργία του κινητού σε κανονική
error sending message
παιδιά έβγαλα το κινητό απο την φόρτιση και παρατήρησα ότι όλα δουλεύουν κανονικά τώρα ..και στέλνει μυνήματα ....
δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε ....και πριν που δεν το είχα στην φόρτιση δεν έστελνε sms ...
πραγματικά όποιος μπορεί να καταλάβει θα του κεράσω καφέ λουμίδη .....τι να πώ ....
Δημοσίευση 05/05/2009 - 23:40
Restore...
Αν δεν κανω λαθος εχει ειπωθει οτι τα 2 προγραμματα εχουν conflict μεταξυ τους...
Αν δεν κανω λαθος εχει ειπωθει οτι τα 2 προγραμματα εχουν conflict μεταξυ τους...
Δημοσίευση 05/05/2009 - 23:41
προς το παρών βλέπω ότι δουλεύει κανονικά ....δεν ξέρω ....
αν είναι θα σας ενημερώσω ξανά...
Edit:
υπάρχει πιθανότητα να μου βγει αργότερα ...ε ας περιμένω και εγώ και αν είναι τότε κανουμε restore
αν είναι θα σας ενημερώσω ξανά...
Edit:
υπάρχει πιθανότητα να μου βγει αργότερα ...ε ας περιμένω και εγώ και αν είναι τότε κανουμε restore
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες