Ξυπνητήρι?
Από
Alk1S
, 06/05/2009 20:07
9 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:07
Μία ερώτηση..Ξυπνητήρι υπάρχει στο iphone ή μόνο σαν υπενθήμιση από το ημερολόγιο μπορώ να βάλω??
Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ...
Ad
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:11
Ρολοι--->Τριτο εικονιδιο εχει κανονικα ξυπνητηρι.
Πατα Add και βαλε τι ωρα θες καθε ποτε να χτυπαει κλπ
Πατα Add και βαλε τι ωρα θες καθε ποτε να χτυπαει κλπ
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:23
O_o το ειδαμε και αυτο το ποστ
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:40
O_o το ειδαμε και αυτο το ποστ
Διακρίνω μία ειρωνεία...Απλά έχω βγάλει τα μισά default icons και το είχα ξεχάσει τελείως...Ευχαριστώ το παλικάρι που μου το υπενθήμισε...
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:43
Είχα το ρολόι hidden από το SBSettings και το είχα ξεχάσει..tyrogalee..Sorry κιόλας!
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:49
Την ειρωνια τη δηλωνει επειδη οχι μονο οι ανθρωποι του σημερα (δεν το κανω προσωπικο, σε παιρνω ως αφορμη και δεν ξερω αν εσυ κανεις αυτο που θα περιγραψω) βαριουνται να διαβασουν το φορουμ του τηλ ωστε να μαθουν 2 πραγματα, αλλα βαριουνται να διαβασουν και το user guide που ειναι 20 σελιδες μικροσκοπικες
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:56
Την ειρωνια τη δηλωνει επειδη οχι μονο οι ανθρωποι του σημερα (δεν το κανω προσωπικο, σε παιρνω ως αφορμη και δεν ξερω αν εσυ κανεις αυτο που θα περιγραψω) βαριουνται να διαβασουν το φορουμ του τηλ ωστε να μαθουν 2 πραγματα, αλλα βαριουνται να διαβασουν και το user guide που ειναι 20 σελιδες μικροσκοπικες
Έψαξα στο φόρουμ!!Πάντα το κάνω...πριν γράψω κάτι..Διάβασα και το manual..αλλά ίσως λόγω φόρτου εργασίας στο γραφείο μου ξέφυγε κάτι από το manual...Κρεμάστε με!Μία απλή βοήθεια ζήτησα...Καλό είναι να μην ειρωνεύσαι χωρίς να γνωρίζεις τη μέρα έχει περάσει ο άλλος και όταν έχει τόσα στο μυαλό του..Ασχολούμαι χρόνια με την τεχνολογία...Το ότι λόγο κούρασης είχα ξεχάσει ότι είχα βάλει hidden το icon του ρολογιού δεν είναι και τοοοσοοο τραγικό...Νομιζω..
Δεν είναι λόγος αυτός για να ειρωνεύεσαι τον άλλον!!!
Δημοσίευση 06/05/2009 - 20:58
οχι καλα καταλαβε ειμαι ηρωνικος και επειδη πολυ με λεν ηρων ΝΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΝΑΣ και αν δεν αντεχετε την ηρωνια μου απλα μην διαβαζετε τα ποστ μου και μη με προκαλειτε με ανοητες ερωτησεις η κριτικη υπαρχει και ο καθενας αφου γραφουμε σε blog πρεπει να ειναι ετοιμος να τη δεχτει
Αλκη (δεν παει για σενα το σχολιο)
Αλκη (δεν παει για σενα το σχολιο)
Δημοσίευση 06/05/2009 - 21:04
Αλκη νομιζω ξεχασες να διαβασεις την παρενθεση που εβαλα...
Τυρο, ειρωνας
Τυρο, ειρωνας
Δημοσίευση 06/05/2009 - 21:11
Αλκη νομιζω ξεχασες να διαβασεις την παρενθεση που εβαλα...
Τυρο, ειρωνας
Τυρο, ειρωνας
Τη διάβασα φίλε aC3..Δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο..Τέσπα..όλα ΟΚ..
Κάτι offtopic..(Ξέρω πως είναι λάθος, υπήρξα moderator σε αρκετά φόρουμ)
Έβαλα ένα tutorial για αλλαγή slider icon στην κατηγορία themes..Πάω να δω Barcaa!Έπαιξα και bet..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες