Μάγκες "κατάφερα" να χάσω το iPhone μου (3G 16GB, jailbroken φυσικά) στο οποίο είχα επενδύσει πολλές εφαρμογές, άπειρες ώρες αφοσίωσης και αρκετά αξεσουάρ...δεν κλαίγομαι, το iPhone δωρεάν το πήρα από εταιρική σύνδεση αλλά...έδωσα αντίστοιχα λεφτά για να το εξοπλίσω...
Επειδή ακολουθώ το iphonehellas πιστά (γιατί το συγκρίνω με τα αντίστοιχα άλλων χωρών και βρίσκω ότι υπερέχει αισθητά - συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά guys) θέλω μια μικρή βοήθεια (παρακαλώ μόνο όσοι είναι σίγουροι να απαντήσουν)
1. Μπορώ να κάνω restore το backup μου σε iPod touch (2nd generation) γιατί μέχρι εκεί φτάνουν τα οικονομικά μου? Αν ναι ποιοί είναι οι περιορισμοί (παίζουν όλα τα apps που έχω αγοράσει για iPhone στο iPod;)
2. Το battery charger- σωτήριο για iPhone - (iPhone Power Station, 1000mAh) θα είναι συμβατό;
3. Το Skype παίζει κανονικά στο iPod? (να ξεγελιέμαι λίγο ότι έχω κινητό-στυλ-iPhone)
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση, εύχομαι να μην χάσει κανείς το iPhone του, είναι χοντρό ζόρι...
Μεταφορά δεδομένων (applications) από iPhone backup σε iPod Touch
Από
adenadoume
, 06/05/2009 21:31
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 06/05/2009 - 21:31
Ad
Δημοσίευση 06/05/2009 - 22:37
3. Το Skype παίζει κανονικά στο iPod? (να ξεγελιέμαι λίγο ότι έχω κινητό-στυλ-iPhone)
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση, εύχομαι να μην χάσει κανείς το iPhone του, είναι χοντρό ζόρι...
Φίλε μου για τα άλλα δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα να κάνεις κλήσεις μέσο skype δεν γίνεται γιατί το iPod touch στερείται μικροφώνου και μεγαφώνου.
Δημοσίευση 06/05/2009 - 23:14
1. Λογικά ναι αλλά τι θα κάνεις ακριβώς back up? τις επαφές σου όχι, μουσική και video μπαίνουν από iTunes, το ίδιο και οι εφαρμογές άρα το restore από back up και να γίνεται(δεν είμαι σίγουρος) δεν σου δίνει και τίποτα.
2. Πάλι λογικά ναι. Για πληροφορίες δες το site του προϊόντος και δες αν υποστηρίζει iTouch.
3. Ναι, το 2nd Gen έχει mic, άρα μπορείς μέσω των ακουστικών iPhone μια χαρά(δεν παιρνώ και όρκο, αλλά νομίζω ότι έχει και μεγάφωνο... αλλά μάλλον κάνω λάθος).
Σου το έκλεψαν ή το έχασες?
2. Πάλι λογικά ναι. Για πληροφορίες δες το site του προϊόντος και δες αν υποστηρίζει iTouch.
3. Ναι, το 2nd Gen έχει mic, άρα μπορείς μέσω των ακουστικών iPhone μια χαρά(δεν παιρνώ και όρκο, αλλά νομίζω ότι έχει και μεγάφωνο... αλλά μάλλον κάνω λάθος).
Δημοσίευση 06/05/2009 - 23:24
Ζητώ συγνώμη αλλά φαντάστηκα ότι το 2nd gen θα ήταν όπως και το 1st gen που είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα.
Δημοσίευση 06/05/2009 - 23:27
για Mic είμαι σίγουρος ότι έβαλαν στο 2gen, τώρα ηχείο νομίζω πως όχι...
Δημοσίευση 07/05/2009 - 17:16
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Το iPhone το είχα στην ζώνη με το macally mclip (το οποίο είχε χαλαρώσει λιγάκι) και μου έπεσε χωρις να το καταλάβω ενώ ήμουνα σε δουλειές στο κέντρο κοντά στην Ομόνοια. Όπως καταλαβαίνεις μόλις το συνειδητοποίησα το τηλέφωνο είχε κάνει "φτερά" και όταν πήγα να το αναφέρω στην αστυνομία...γέλασαν...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες