Εγω εδωσα το κινητο μου τη προηγουμενη εβδομαδα γιατι δεν μου δουλευε το ηχειο.Τους πηρα προχθες και μου ειπαν στο service οτι εχει βγει η αποφαση του τεχνικου τμηματος και οτι εχει προβλημα η πλακετα.Ειναι εντος εγγυησης και ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση.Σημερα που ξαναπηρα μου ζητησε ο εκπροσωπος να του δωσω το imei.Του το δινω και μου κανει τι σας ειχαν πει τις προαλες.Ελεος.... Εγω θα σου πω ρε φιλε ή εσυ;;;Τελοσπαντων,του ειπα οτι εχει βγει αποφαση για αντικατασταση συσκευης και του λεω τι ακριβως περιμενουμε τωρα;;;Μου ειπε οτι καθε συσκευη που βγαινει αποφαση για αντικατασταση αποστελεται στην apple και αυτη στελνει πισω μια καινουρια.Το ποσο μπορει να κανει μου λεει η apple να στειλει τη καινουρια συσκευη ειναι αγνωστο.Και ρωταω εγω...Δεν θα επρεπε να εχει η vodafone μερικες συσκευες στην αποθηκη της;;;;Γιατι εγω πρεπει να υποστω ολη αυτη τη διαδικασια;;;Και στην τελικη αν ειναι ετσι οπως μου ειπαν η Αμερικη δεν ειναι και διπλα,πραγμα που σημαινει οτι δεν ξερω κ εγω ποτε θα παει η συσκευη μου στην apple,ποτε θα τη δουν,ποτε θα αποστειλουν τη καινουρια,ποτε θα φτασει στο service της vodafone και ποτε στο καταστημα της vodafone.Εχω απελπιστει ειλικρινα.Τους δινω διορια μεχρι δευτερα.Μετα θα αρχισουν οι απειλες!!!
πριν απο μια εβδομαδα εφερε ενας πελατης στο μαγαζι ενα iphone 3G αγορασμενο 23.03.09
πριν 5 μηνες δηλαδη.
ειχε κλεισει και δεν ανοιγε καθολου, το εστειλα στο service και 3 μερες μετα(πραγμα απιστευτο , τα υπολοιπα κινητα μετα απο 2βδομαδες και ΑΝ)
ειχαn στειλει καινουργιο Iphone με New imei.
Και εκτος απο αυτο δεν βλεπεις καθε μερα iphone στο service.
Τελευταία επεξεργασία από: imposter, 21/08/2009 - 14:42.