Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εμπειρίες από Vodafone Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
129 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/08/2009 - 22:54

στο 2g που ειχα εχω αλλαξει και μπαταρια και οθονη και ειναι πικρα γιατι θελει χειρουργικη ακριβια.ιδιος η μπαταρια που ειναι με κολητηρι κολημενη πανω στην μητρικη..!

ατο 3G η αλλαγη οθονης ειναι ευκολη! μπαταρια δεν επιχιρησα μιας και πανς σε μια βιδα ειχε το αυτοκολητο dont remove δλδ αν το βγαλεις παει η εγγυηση! αλλα αν βγαλεις τισ δυο βιδες απο κατω και με μικρη σπατουλιτσα προσεχτικα ανασηκωσεις την οθονη απο το μερος αναμεσα στο ασημι και το μαυρο χωρις να 'τραυματισεις' το πλαστικο που προστατευει το κινητο απο τα υγρα εισαι complet! αν κανεις αυτο τοτε τα αλλα ειναι παιχνιδακι! καλα στο 2G ασε...δεν καταφερα καν να το ανοιξω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 00:37

εχω αλλαξει οθονη σε iPhone δικο μου αλλα δεν μπορω να παρω την ευθυνη αλλου! οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα οπως και να χει ειναι καπως! αλλιως θα προσφερομουν για βοηθεια!

Ευχαριστώ φίλε και μόνο που το είπες είναι σα να βοήθησες. Δεν ασχολήθηκα πολύ με αυτά γιατί μου είπαν από το service ότι θα μου δώσουν καινούριο. Το δικό μου ήταν ενός χρόνου και δεν το πρόσεχα και πολύ με αποτέλεσμα να γεμίσει σκόνη και γρατσουνιές (είχε και στην οθόνη δύο μικρές). Οπότε καλύτερα να μου δώσουν ένα καινούριο γυαλιστερό iPhone από το να παιδεύομαι να φτιάξω το παλαιό που είναι σκονισμένο και γρατσουνισμένο, με κίνδυνο να το καταστρέψω και εντελώς. ;)

ΥΣ: Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να είναι και εντός εγγύησης αλλά σε αυτήν τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :P

#93   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 00:45

Ευχαριστώ φίλε και μόνο που το είπες είναι σα να βοήθησες. Δεν ασχολήθηκα πολύ με αυτά γιατί μου είπαν από το service ότι θα μου δώσουν καινούριο. Το δικό μου ήταν ενός χρόνου και δεν το πρόσεχα και πολύ με αποτέλεσμα να γεμίσει σκόνη και γρατσουνιές (είχε και στην οθόνη δύο μικρές). Οπότε καλύτερα να μου δώσουν ένα καινούριο γυαλιστερό iPhone από το να παιδεύομαι να φτιάξω το παλαιό που είναι σκονισμένο και γρατσουνισμένο, με κίνδυνο να το καταστρέψω και εντελώς. ;)

ΥΣ: Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να είναι και εντός εγγύησης αλλά σε αυτήν τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα :P

Σιγα δεν ειναι τιποτα...αλλα και 200 ευρω δεν τα δινεις και ευκολα μετα τα 500...για αυτο εγω τουλαχιστον ψαχνω φθηνους αλλα και αξιοπιστους τροπους για να κανω αυτο που θελω! αντε με το καλο να παρεις το καινουριο λοιπον :D

#94   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 09:17

Καλά τόσο πολύ τους άγχωσα στη Vodafone; Με πήραν σήμερα ξανά τηλέφωνο για να μου πουν το ίδιο πράγμα με χτες,
ότι έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση και το iPhone έχει αποσταλεί στο κατάστημα...
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο απειλητικός τις προηγούμενες ημέρες. Πλάκα κάνω χαχαχαχαχα :P

#95   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/08/2009 - 12:20

Εγω εδωσα το κινητο μου τη προηγουμενη εβδομαδα γιατι δεν μου δουλευε το ηχειο.Τους πηρα προχθες και μου ειπαν στο service οτι εχει βγει η αποφαση του τεχνικου τμηματος και οτι εχει προβλημα η πλακετα.Ειναι εντος εγγυησης και ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση.Σημερα που ξαναπηρα μου ζητησε ο εκπροσωπος να του δωσω το imei.Του το δινω και μου κανει τι σας ειχαν πει τις προαλες.Ελεος.... Εγω θα σου πω ρε φιλε ή εσυ;;;Τελοσπαντων,του ειπα οτι εχει βγει αποφαση για αντικατασταση συσκευης και του λεω τι ακριβως περιμενουμε τωρα;;;Μου ειπε οτι καθε συσκευη που βγαινει αποφαση για αντικατασταση αποστελεται στην apple και αυτη στελνει πισω μια καινουρια.Το ποσο μπορει να κανει μου λεει η apple να στειλει τη καινουρια συσκευη ειναι αγνωστο.Και ρωταω εγω...Δεν θα επρεπε να εχει η vodafone μερικες συσκευες στην αποθηκη της;;;;Γιατι εγω πρεπει να υποστω ολη αυτη τη διαδικασια;;;Και στην τελικη αν ειναι ετσι οπως μου ειπαν η Αμερικη δεν ειναι και διπλα,πραγμα που σημαινει οτι δεν ξερω κ εγω ποτε θα παει η συσκευη μου στην apple,ποτε θα τη δουν,ποτε θα αποστειλουν τη καινουρια,ποτε θα φτασει στο service της vodafone και ποτε στο καταστημα της vodafone.Εχω απελπιστει ειλικρινα.Τους δινω διορια μεχρι δευτερα.Μετα θα αρχισουν οι απειλες!!!

#96   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 14:38

Εγω εδωσα το κινητο μου τη προηγουμενη εβδομαδα γιατι δεν μου δουλευε το ηχειο.Τους πηρα προχθες και μου ειπαν στο service οτι εχει βγει η αποφαση του τεχνικου τμηματος και οτι εχει προβλημα η πλακετα.Ειναι εντος εγγυησης και ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση.Σημερα που ξαναπηρα μου ζητησε ο εκπροσωπος να του δωσω το imei.Του το δινω και μου κανει τι σας ειχαν πει τις προαλες.Ελεος.... Εγω θα σου πω ρε φιλε ή εσυ;;;Τελοσπαντων,του ειπα οτι εχει βγει αποφαση για αντικατασταση συσκευης και του λεω τι ακριβως περιμενουμε τωρα;;;Μου ειπε οτι καθε συσκευη που βγαινει αποφαση για αντικατασταση αποστελεται στην apple και αυτη στελνει πισω μια καινουρια.Το ποσο μπορει να κανει μου λεει η apple να στειλει τη καινουρια συσκευη ειναι αγνωστο.Και ρωταω εγω...Δεν θα επρεπε να εχει η vodafone μερικες συσκευες στην αποθηκη της;;;;Γιατι εγω πρεπει να υποστω ολη αυτη τη διαδικασια;;;Και στην τελικη αν ειναι ετσι οπως μου ειπαν η Αμερικη δεν ειναι και διπλα,πραγμα που σημαινει οτι δεν ξερω κ εγω ποτε θα παει η συσκευη μου στην apple,ποτε θα τη δουν,ποτε θα αποστειλουν τη καινουρια,ποτε θα φτασει στο service της vodafone και ποτε στο καταστημα της vodafone.Εχω απελπιστει ειλικρινα.Τους δινω διορια μεχρι δευτερα.Μετα θα αρχισουν οι απειλες!!!

πριν απο μια εβδομαδα εφερε ενας πελατης στο μαγαζι ενα iphone 3G αγορασμενο 23.03.09
πριν 5 μηνες δηλαδη.
ειχε κλεισει και δεν ανοιγε καθολου, το εστειλα στο service και 3 μερες μετα(πραγμα απιστευτο , τα υπολοιπα κινητα μετα απο 2βδομαδες και ΑΝ)
ειχαn στειλει καινουργιο Iphone με New imei.

Και εκτος απο αυτο δεν βλεπεις καθε μερα iphone στο service.

Τελευταία επεξεργασία από: imposter, 21/08/2009 - 14:42

#97   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 21:55

πριν απο μια εβδομαδα εφερε ενας πελατης στο μαγαζι ενα iphone 3G αγορασμενο 23.03.09
πριν 5 μηνες δηλαδη.
ειχε κλεισει και δεν ανοιγε καθολου, το εστειλα στο service και 3 μερες μετα(πραγμα απιστευτο , τα υπολοιπα κινητα μετα απο 2βδομαδες και ΑΝ)
ειχαn στειλει καινουργιο Iphone με New imei.

Και εκτος απο αυτο δεν βλεπεις καθε μερα iphone στο service.

Τι να πω;;; Δεν ξερω. Πραγματικα Εχω απελπιστει.Τους πηρα σημερα τηλεφωνο και τους τα εχωσα και μου ελεγαν τα δικα τους,οτι δεν εχουν αποθεματα και τετοια.Και τους ειπα οτι αυτο επρεπε να μου το ειχαν πει πριν δωσω τη συσκευη και μου κανει η τηλεφωνητρια οτι και καλα δεν μπορει να ξερει αν εχουν αποθεματα οι αποθηκες.Εγω της ειπα οτι πληρωνω 1 giga internet το οποιο ομως δεν το αξιοποιω αυτη τη τη στιγμη και αλλα τετοια και μου ελεγε και καλα οτι εχω δικιο.Τελος παντων. Ακρη δεν εβγαλα. θα κανω μια εβδομαδα υπομονη ακομα και αν δεν εχω πισω το κινητο μου θα το χοντρυνω το πραγμα γιατι κοντευω να κλεισω μηνα που εδωσα το κινητο και εχω φρικαρει.Δεν μπορω αλλο.

#98   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2009 - 22:16

Από ποτέ το έχεις στο service φίλε; Δηλαδή εγώ πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που το πήρα πίσω ...μόνο σε 20 ημέρες.
Αλλά δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες γιατί έλειπα σε διακοπές.
Πες τους ότι το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου. Εγώ μόλις τους το είπα αυτό, μου έστειλαν το iPhone την επόμενη ημέρα και με πήραν και τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την αποστολή. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο...

Τελευταία επεξεργασία από: reg, 24/08/2009 - 22:20

#99   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 15:27

Από ποτέ το έχεις στο service φίλε; Δηλαδή εγώ πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που το πήρα πίσω ...μόνο σε 20 ημέρες.
Αλλά δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες γιατί έλειπα σε διακοπές.
Πες τους ότι το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου. Εγώ μόλις τους το είπα αυτό, μου έστειλαν το iPhone την επόμενη ημέρα και με πήραν και τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την αποστολή. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο...

Τους το εχω πει ηδη φιλε μου. Τους ειπα οτι ειμαι μαιτρ σε γνωστο μαγαζι της Αθηνας και χρειαζομαι επειγοντως το κινητο και αλλα τετοια.Το εχω 3μιση εβδομαδες και παμε για να κλεισουμε μηνα.

#100   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 15:34

Nα συμπερανω οτι για να εχουμε ενα Iphone πρπει να εχουμε αλλο ενα εφεδρικο αν χρειαστει service ???

Εχουν περσει δεκαδες αλλα κινητα απο εμενα (95% nokia) και ποτε δεν χρειαστηκα service.

Τελευταία επεξεργασία από: GGiannis58, 27/08/2009 - 15:35

#101   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2009 - 10:53

Τους πηρα και σημερα παλι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το κινητο εφτασε απο Αμερικη και οτι μεχρι τη Τριτη θα το εχω παραλαβει.Αντε να δουμε...Εκλεισε ενα μηνα σχεδον το κινητο στο service.Δυο εβδομαδες περιμεναν να ερθει απο Αμερικη το κινητο????????Με πλοιο το στειλε η Apple???Απο το φεγγαρι να το εστελναν πιο γρηγορα θα εφτανε :P

#102   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 14:51

Στις 23/8 πηγαμε στην Voda στο Themall το κινητο της κορης μου ενα 16αρι Iphone 3G που εχανε το δικτυο και οταν εκανε χειροκινητη αναζητηση αλλοτε το εβρισκε στα διαθεσιμα , αλλοτε οχι και αλλες φορες ενω το ειχε βρει συνεχιζε το ψαξιμο.

Σημερα πηρα τηλ στο service και μου ειπαν οτι χθες ελεγχτηκε και ειναι για αντικατασταση αλλα με κοστος 195 ευρω λογω σπασμενου εξαρτηματος !!!! Οντως το κινητο εχει σπασμενο λιγο το καλυμα κατω εκει που μπαινει ο φορτιστης αλλα φυσικα αυτο δεν εχει να κανει με την λειτουργια του. Απο το service αφου εκανα αιτημα να με καλεσει ο υπευθυνος (εντος 24 ωρων μου ειπαν) πηρα το τμημα εξυπηρετησης πελατων και αυτοι μου ειπαν οτι το συνδεουν με λογισμικο της apple και δεν εχουν δικαιωμα να το ανοιξουν...Επισης οτι το σπασμενο εξαρτημα δεν αφορα το καπακι !!!Αφου δεν ανοιξαν το κινητο πως ειδααν το σπασμενο εσωτερικα εξαρτημα ??????

Εχω σκοπο να το τραβηξω ακομα και να στειλω Αμερικη το κινητο ζητωντας βεβαια εγγραφη αναφορα απο το service που θα επισυναψω.

#103   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/09/2009 - 14:56

Εχω σκοπο να το τραβηξω ακομα και να στειλω Αμερικη το κινητο ζητωντας βεβαια εγγραφη αναφορα απο το service που θα επισυναψω.

και πολυ καλα θα κανεις...βεβεα δεν ξερω ποιος θα σε ακουσει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ¨...

ezgif_com_crop_2.gif

#104   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2009 - 15:01

Φυσικα θα κανω κατεγγελια και σε οελς τις ελληνικες σχετικες ενωσεις καταναλωτων κλπ.

#105   kominis

kominis

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2009 - 15:25

H μαγκιά θα ήταν να δίναν τη δυνατότητα να το αλλάζανε με 3GS (όταν με το καλό έρθει)!!! :P

Έστω πληρώνοντας τη διαφορά!

λογο αναβαθμισης στην 3.0 επαψε να δουλευει το wifi στο 3G μου...
επικοινων σημερα με το σερβις...και μου ζητανε 195 ευρω λογο υγρασιας στην πλακετα...
η κληση μου λενε ηχογραφητε και θα ειναι οριστικη η απαντηση...
λεω ναι και μου επιβεβαιωνουν με βαση το imei μου οτι μιλαμε για ενα 3GS...
αη καλα λεω διορθωνω τον υπαλληλο και του λεω 3G εστειλα και μου απανταει εδω βλεπω 3Gs...
σε 3 μερες θα εχω 3Gs αντι για 3G....
μπραβο στην Vodafone.....με εφτιαξε... :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;