Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εμπειρίες από Vodafone Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
129 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/07/2009 - 00:03

Το κόστος είναι λίγο διαφορετικο σε vodafone και cosmote και επισεις το 8gb με το 16gb εχει διαφορετικο τιμοκαταλογο.
αν το ραγισμα ειναι μικρο και δεν εχει τιποτα αλλο η συσκευη μπορει και να καλυφθει εντος εγγυησης αλλιως (αναλογα με την εταιρια)να περιμενεις 200 ή 308 ευρω (8gb/16gb)ενω σε vodafone δεν θυμαμε τον τιμοκαταλογο

Τόσο πολύ στοιχίζει η αλλαγή από ένα καπάκι;;; Έχω 16GB Black από vodafone.
Μικρή είναι η ρογμή και δεν έχει τίποτα άλλο. Ελπίζω να είναι εντός εγγύησης...
Άυριο θα το πάω. Μου είπαν ότι ο έλεγχος γίνεται μέσα σε 48 ώρες.

ΥΓ: Πως καταλανένετε ότι έχετε καμένο pixel?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/07/2009 - 00:15

συνιθος φαινεται οταν ειναι στο μηλαρακι για να ανοιξει η οταν κανει κατι τετοιο να ειναι αναμενο και να ειναι μαυρη η οθονη.και εκι φενεται η θα ειναι κοκκινο η θα τρεμοπαιζει η μπορει να εχει και αλλα που δεν γνωριζω...

ezgif_com_crop_2.gif

#78   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2009 - 00:57

Όταν ανοίγει, που είναι όλη η οθόνη μαύρη και έχει το μηλαράκι, κάτω δεξιά έχει δύο πολύ μικρές άσπρες κουκκίδες. Αυτά είναι καμένα pixels?

#79   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 13:23

Παιδιά με το service τι γίνεται; Σε πόσες ημέρες απαντάνε για να μου πουν σχετικά με το τι θα κάνουν στο κινητό;
Το πήγα Παρασκευή απόγευμα, αλλά η κοπέλα μου είπε ότι θα είναι στην Αθήνα Δευτέρα πρωί, καθώς δε λειτουργεί η courier το Σ/Κ.
Μόλις το δουν θα με πάρουν τηλέφωνο; Θέλω να μου απαντήσουν για να δω τι θα κάνω. Και βιάζομαι γιατί μπορεί να χάσω την επιδότηση...
Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει! Πετάγομαι Πλάκα Λιτόχωρου για καμιά βουτιά!!! Θα τα πούμε αργότερα!!!!! :P

#80   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 13:33

φιλε μου αυτη ειναι μια δικαιολογια που χρισιμοποιουνε στην voda και την εχω διαβασει σε πολλα ποστ απο χρηστες.μια λυση στο προβλημα σου ειναι ΙΝΚΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ..

Ειναι η ...καραμελλα των ελληνικων service

Κοιτα εδω http://www.insomnia....ad.php?t=326802

#81   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 02:53

Η Vodafone, στο service, έχει έλλειψη και στα (παλαιά) iPhone 3G.

#82   marios4

marios4

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 15:14

Γεια σας και συγχαρητηρια για τη δουλεια στο site και το forum.
Εχω ενα προβλημα με το service.
Πριν απο 2 εβδομαδες εδωσα το iphone 16GB που εχω στη Voda γιατι παρουσιασε ξαφνικα μερικα καμενα pixel.
Ηταν κανονικα μεσα στην εγγυηση και ολα φαινοταν οτι θα ηταν ενταξει.
Ομως σημερα μου τηλεφωνησαν για να με ενημερωσουν οτι το service τους ειπε πως ειχε "υγρασια η πλακετα" και πως επρεπε να πληρωσω 200 ευρω!!! για να το φτιαξουν.
Αναφερω οτι επουδενι δεν ειχε το τηλεφωνο βραχει και οτι γενικα ηταν σε αψογη κατασταση καθως το ειχα μονονιμως σε θηκη αλλλα κι οτι δε παρουσιαζε κανενα απολυτως προβλημα στη λειτουργια του περαν των καμενων pixel.
Προφανως αρνηθηκα το "service" που μου προτειναν αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχει ξανασυμβει αυτο σε καποιον καθως και το ποιοι κανουν το service Voda ή Rainbow-Apple
Αν καποιος εχει κατι να προτεινει θα ημουν ευγνομων αν και θα επιμεινω στο να μου λυθει με οποιονδηποτε τροπο το προβλημα στην οθονη εφοσον καλυπτεται κατα τα λεγομενα τους απο την εγγυηση.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

αν εχει υγρασια απογορευεται να το βγαλουν κοστος(απο apple)στο στελνουν ανεπισκευαστο....να πληρωσης 200 ευρω για να παρεις νεα συσκευη περιεργο....και αυτη τη θα κανουν την συσκευη με την υγρασια αφου η apple δεν την αναλαμβανη εντος/εκτος εγγυησης....κατι παιζει με την vodafone

#83   marios4

marios4

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2009 - 15:18

επειδη είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία.. παρέλαβα νεα συσκευή σε αντικατάσταση μιας χαλασμένης. Πρόσεξα ότι το χαρτι που μου έδωσαν όταν τους παρέδωσα την χαλασμένη συσκευή έλεγε 2 χρόνια εγγύηση. οταν όμως σου αντικαθηστούν με νέα συσκευή την χαλασμένη σου ανανεώνεται η εγγύηση μάλον με ένα χρόνο όση ειναι η εγγύηση που δίνει η apple για τις συσκευές..ξέρω ακούγεται μπερδεμένο και δεν ρώτησα παραπάνω..αν και έπρεπε...υπάρχει όμως μια διαφορά ενός έτους..και δεν ξέρω ποιος το "χρεώνεται" τελικά.. τουλάχιστον έτσι καταλαβα εγώ... ότι η εγγύηση ανανεώθηκε για 1 έτος...ελπιζω βεβαια να κανω λάθος :)

η εγγυηση ισχυη απο την ημερομηνια αγορας της συσκευης...αμα σου κανουν αντικατασταση τοτε δεν υπαρχουν ανανεωσης...η εγγυηση τελειωνη μετροντας απο την αποδειξη αγορας...οτιδηποτε αλλο ειναι λαθος του καταστηματος

#84   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2009 - 21:31

Έχω το iPhone 3G στο Service από τις 31/7/09 και ακόμα περιμένω να παραλάβουν τις συσκευές που παρήγγειλαν από την Apple για να μου στείλουν κι εμένα τη συσκευή.

#85   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 20:33

Μετά από παράπονα που έκανα, με πήραν σήμερα το απόγευμα τηλέφωνο από την e-services (την ώρα που έκανα ηλιοθεραπεία - ευτυχώς που δεν είχα πάει για βουτιά :P ) και μου είπαν ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αντικατάστασης (επιτέλους!!!) και ότι σήμερα έγινε η αποστολή του iPhone στο κατάστημα και θα φτάσει εντός πέντε!!! εργάσιμων ημερών. Επειδή μου φάνηκαν πολλές οι ημέρες μίλησα και με το κατάστημα και μου είπαν ότι το κινητό θα είναι εκεί αύριο στις 11 το πρωί έρχεται η courier. :D :D :D

#86   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 21:54

Το κόστος είναι λίγο διαφορετικο σε vodafone και cosmote και επισεις το 8gb με το 16gb εχει διαφορετικο τιμοκαταλογο.
αν το ραγισμα ειναι μικρο και δεν εχει τιποτα αλλο η συσκευη μπορει και να καλυφθει εντος εγγυησης αλλιως (αναλογα με την εταιρια)να περιμενεις 200 ή 308 ευρω (8gb/16gb)ενω σε vodafone δεν θυμαμε τον τιμοκαταλογο

το ραγισμα στο iphone 3g ητανε ενα φαινομενο, και ειναι που ειχε γινει πολυς ντορος σε πολλα φορουμ! και αποδεχθηκε οτι φταει το υλικο!η διαφορα των 100 ευρω ειναι οτι το πισω γραφει 8 η 16...?ελα σε παρακαλω μ*λ*κιες των εταιριων! και πως γινετε να εχουνε αλλον τιμοκαταλαγο! το στανταρ πρεπει να ειναι η αντικατασταση στην περιπτωση του ραγισματος(πολυ ιδανικο αλλα στα apple store στο εξωτερικο τα αλλαζανε! και το καλυτερο αν κ λιγο ασχετο ειναι με τα υπολοιπα προιοντα τησ εταιριασ πας σε ενα apple store λες εγινε αυτο κ αυτο και στα αλλαζουνε αμεσως. να μην σου χει πεσει ομως το κινητο για να χει ραγισμα...)!

#87   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 21:56

ραγισμα στο iphone 3g ητανε ενα φαινομενο, και ειναι που ειχε γινει πολυς ντορος σε πολλα φορουμ! και αποδεχθηκε οτι φταει το υλικο!η διαφορα των 100 ευρω ειναι οτι το πισω γραφει 8 η 16...?ελα σε παρακαλω μ*λ*κιες των εταιριων!

+1

ezgif_com_crop_2.gif

#88   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 22:43

Κι εγώ βρε παιδιά αυτές τις φήμες είχα ακούσει και ήλπιζα ότι θα μου το αντικαταστήσουν δωρεάν, αλλά τελικά πρέπει να πληρώσω 195 ευρώ.
Ρώτησα και στον Γερμανό αλλά ούτε εκεί η εγγύηση καλύπτει τη ρωγμή.

Τελευταία επεξεργασία από: reg, 20/08/2009 - 22:44

#89   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 22:48

εχω αλλαξει οθονη σε iPhone δικο μου αλλα δεν μπορω να παρω την ευθυνη αλλου! οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα οπως και να χει ειναι καπως! αλλιως θα προσφερομουν για βοηθεια!

#90   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 22:50

εχω αλλαξει οθονη σε iPhone δικο μου αλλα δεν μπορω να παρω την ευθυνη αλλου! οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα οπως και να χει ειναι καπως! αλλιως θα προσφερομουν για βοηθεια!

στο 2g που ειχα εχω αλλαξει και μπαταρια και οθονη και ειναι πικρα γιατι θελει χειρουργικη ακριβια.ιδιος η μπαταρια που ειναι με κολητηρι κολημενη πανω στην μητρικη..!

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8