Για αυτούς που ρωτάνε. Έκανα την παραγγελία Αρχές Σεπτέμβρη και μου ήρθε σήμερα.
1) ηρθε με απλο ταχυδρομειο, μου χτυπησε ο ταχυδρομος και κατεβηκα και το πηρα
2) ηταν σε φακελο καλα προστατευμενο.
3) δεν γνωριζω αν ηταν συστημενο γιατι κατεβηκα και το πηρα αλλα για να χτυπησε λογικα ηταν συστημενο, χτυπαει για να μην αφηνει ειδοποιηση να παω να το παρω απο το ταχυδρομειο (αρα συστημενο), οταν κατι δεν ειναι συστημενο δεν χτυπαει, απλα το αφηνει κατω στην θυριδα που εχω.
4) οταν το παρηγγειλα online απο την φορμα δεν μου ηρθε κανενα email επιβεβαιωσης ουτε καν βγηκε καποια τελευταια ενημερωτικη σελιδα οτι ολα οκ να ξερω. οποτε μην ανυσηχειτε, ολοι θα το λαβετε, αρκει να συμπληρωσατε την online φορμα.
αυτα , ελπιζω να βοηθησα
Μην μπερδεύουμε το συστημένο με την ειδοποίηση. Οταν είναι συστημένο πρέπει να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ οτι το παρέλαβες, είτε στο φέρει ο ταχυδρόμος είτε το παραλάβεις απο το ταχυδρομείο. Αυτό είναι νόμος και δεν αλλάζει. Γι'αυτό και μόνο το λόγο τα συστημένα είναι ακριβότερα, εξασφαλίζεις την παράδοση και παραλαβή στα χέρια σου. Αν υπέγραψες ήταν συστημένο, άν όχι, απλά ο ταχυδρόμος σου είναι πολύ ευσυνείδητος και σωστός ! Και σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, σαφώς και βοήθησες !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 21/09/2010 - 01:34