Προκαλεί εντύπωση αυτό που λες φιλε μου, για τις χαμηλές πωλήσεις, και είναι απορίας άξιο το πως κινείται το αγοραστικό κοινό. Μιλάμε για ένα παιχνίδι στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, αλλα και πέρα από αυτό, ένα παιχνίδι άκρως ενδιαφέρον που επιπλέον πρόσφερει κίνητρα που δεν ξέρω ποσα αλλα παιχνίδια προσφέρουν. Συνεχίστε πάντως, έχετε κάνει μια εξαιρετική δουλειά, εγώ και άλλοι που γνωρίζω το γουστάρουμε full έστω κι αν έχω φτάσει άπειρες φορες στο σημείο να σπάσω το iPod
PS: αλήθεια, πόσες ώρες πρέπει να παίζεις για να φτάσεις 75000?
Βασικά έχει να κάνει με visibility, δηλαδή αν το βρίσκει κανείς να το αγοράσει ή όχι.
Στην Ελλάδα, με την απίστευτη υποστήριξη από forums σαν αυτό, κινήθηκε σε συμπαθητικά επίπεδα.
Πρέπει να
τονίσω πως τα παιδιά εδώ μας έχουν υποστηρίξει από την αρχή χωρίς ΠΟΤΕ να αφεθεί ούτε καν υπονοούμενο για κάποια ανταμοιβή ή οτιδήποτε και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και δημόσια.
Κάτι που αν είχε γίνει σε US θα είχε φέρει τα ποθητά έσοδα και εμείς ήδη θα δουλεύαμε στο επόμενο update.
Αλλά εκεί δεν το βλέπουν πουθενά ! Αυτή είναι η διαφορά.
Τα slots (featured) της Apple είναι πλέον τουλάχιστον δυσπρόσιτα για τους μικρούς και άγνωστους.
Πόσο μάλλον για μη Αμερικάνους(βλ. Έλληνες), τι είναι αυτό ?
Και σε μια τελική, βλέπουν τόσα πράγματα καθημερινά, που αν δεν τους πάρει ένας φίλος να τους πει "δείτε κι αυτό", μάλλον αποκλείεται να το δουν ποτέ.
Ελπίζω να είμαι κατανοητός.
Για να φτάσεις
75.000 θες περίπου, αν τό`χεις καμιά 500αριά ώρες.
LOL
Εξαρτάται το πόσο καλά θα αντιληφθείς το game και θα πιάσεις το νόημά του.
Π.χ. ένας Αμερικάνος, το πήγε 25.000 τις πρώτες 3-4 μέρες. Περίπτωση βέβαια ο τύπος...
Ο βασικός μας tester το έφτασε 55.000 (κάτι τέτοιο) κι έχει παίξει καμιά 150αριά ώρες κι εγώ ~42.000 αλλά δεν το παλεύω τελευταία λόγω χρόνου.
Αν κάτσω 8α το πάω (είναι και μια εσωτερική κόντρα που έχουμε μεταξύ μας για χαβαλέ).
Το θέμα είναι να φτάσεις στο
normal στη τελευταία πίστα. Από εκεί και μετά ανοίγουν οι "ουρανοί" για scores.
Στο easy, δεν είναι όλες οι πίστες, σε κόβει κάποια στιγμή οπότε ένα σκορ ~15.000 θεωρείται maximum.
Φιλικά
s