iPhone 4 - Επιλυση Προβληματων/Απαντηση σε Ερωτησεις
Δημοσίευση 01/09/2010 - 15:29
Ad
Δημοσίευση 01/09/2010 - 17:35
Και εγω τα εχω. Τα προκαλει το jailbreakme !!
Το πήρα με 4.01 (ορθογραφικό λάθος) και μετα jb δεν εκανε restore ! Το καταφερα στην 4.02 και εξαφανίστηκαν και τα πιξελάκια!!!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 17:37
4.01 sorry λαθος!!!το jb στο iphone 4 με 4.0.2 πως το εκανες ???
Δημοσίευση 01/09/2010 - 17:45
ΑΡΧΙΚΑ......ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.....
1ον:ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (COSMOTE)
2ον:ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΟΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΤΥΠΟΥ TWIN-2IN1-3G ΣΕ USIM FF ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΑ 4αρια ΚΑΙ ΤΑ Ι-ΡΑD
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
3ον:ΤΑ ΠΙΞΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ JB EINAI ΑΠΟ ΤΟ ''ΣΠΑΣΙΜΟ''
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.
4ον:Η ΣΩΣΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ 3 ΩΡΕΣ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ)
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΧΡΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙΣ 2 ΕΩΣ 3 ....ΓΕΜΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
5ον:ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5-7 ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΒΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ.
ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ....(πχ.ΟΧΙ ΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ...ΟΧΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝ)
ΤΙΡ-->ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ 40€ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...(πχ.ΝΕΡΑ-ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ-ΚΤΛ)
CHECK IT OUT.....
(ΕΡΓΑΖΟΜΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....
ΤΑΚΗΣ
Τελευταία επεξεργασία από: 21TAKIS, 01/09/2010 - 17:46
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:00
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:27
Οπότε προσοχή τι του περνάτε!!!
Αφήστε που τα pixelάκια δεν πειράζουν κανένα!
Τελευταία επεξεργασία από: Ntinaras12, 01/09/2010 - 20:32
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:30
Λοιπον παιδια εχω κεποιες αποριες σχετικα με το νεο iphone 4. Καταρχας το εχω παρει. Αν γινεται θα ηθελα να απαντηση και ο administrator και γενικα οποιος ειναι 100% σιγουρος.
Επειδη εχω και το 3gs θελω να μου πειτε αν ο φορτιστης και τα ακουστικα του iphone 3gs ειναι ιδια με του iphone 4 και αν μπορω να χρησιμοποιησω τα παλια μου. Ειδικα ο φορτιστης ειναι ο ιδιος; Θα εχω προβλημα αν χρησιμοποιησω τον παλιο του 3gs στο iphone 4? ρωταω γιατι ο φορτιστης του iphone 4 ειναι διαφορετικος απο του 3gs.
Είναι όλα ακριβώς τα ίδια και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσεις με το 4. Το μόνο που είναι διαφορετικό είναι ο αντάπτορας του φις της μπρίζας αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο
Τελευταία επεξεργασία από: Ntinaras12, 01/09/2010 - 20:34
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:39
Σε προηγουμενη σελιδα του τοπικ αναφερω το προβλημα που εχω με την καμερα του iphone 4 και ο Λεωνιδας μου προτεινε να κανω restore την 4.0.1 πραγμα το οποιο ακόμα παλεύω....
Το περιεργο ειναι ότι ενω οταν το πηρα και το εκανα jb στην 4.0.1 τωρα ανανκάλυψα ότι στο cydia μου γραφει <<this device has SHSHs on file for IPHONE OS/iOS 4.0.2>>
Είναι λογικό αυτό;;Αφου είχε περασμενη την 4.0.1 πως γινεται να εχει SHSH για 4.0.2.
Αξιζει να συνεχιζω να προσπαθω για restore ή να αναβαθμισω σε 4.0.2 για να εξακριβωσω αν εχει οντως προβλημα η καμερα;;;
Τελευταία επεξεργασία από: fondas, 01/09/2010 - 20:41
Δημοσίευση 01/09/2010 - 21:38
Δημοσίευση 02/09/2010 - 02:59
τρόπος να κλείνουν οι εφαρμογές υπάρχει ή θα πρέπει πάντα όταν βγαίνεις να πατάς 2 φόρες το home button για να τα κλείνεις στο multitasking?
γεια σου
οχι δεν υπαρχει αλλος τροπος οταν η εφαρμογη υποστηριζει multitasking. ομως να ξερεις οτι δεν χρειαζεται να καθεσαι να της κλεινεις. εγω εχω πανω απο 20 <<ανοιχτες>> εφαργμογες στο 3gs μου και δεν κολαει αλλα ουτε πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια. το multitasking του iphone οταν πατας μια φορα το home button παγωνει τις εφαρμογες επομενος δεν εχεις κανενα λογο να τις κλισεις. με λιγα λογια για να μην μακριγορω να πατας μια φορα το home button και να μην καθεσαι να τις κλεινεις με διπλο κλικι στο home button και μετα με το χ που βγαινει αριστερα πανω στις εφαρμογες γιατι δεν εχει κανενα νοημα.
Δημοσίευση 02/09/2010 - 03:01
οι χαρακτηρες για μηνυμα ειναι 70...Αυτο σημαινει οτι οταν ξεπερασεις αυτον τον αριθμο σε χρεωνει για διπλο μηνυμα?Αν ναι πως αναιβαζω τους χαρακτηρες στουσ 160?
ναι χρεονεται διπλο μηνυμα. νομιζω οτι δεν μπορεις να τους αυξησεις τους χαρακτηρες. αν κανω λαθος(που δεν το νομιζω) ας με διορθωσει καποιος
Δημοσίευση 02/09/2010 - 09:20
Τελευταία επεξεργασία από: luigi, 02/09/2010 - 09:22
Δημοσίευση 02/09/2010 - 19:28
Τελικα παιδια δε τη φαγαμε το κινητο δεχτηκε την 2in1 καρτα μετα απο το πετσοκομα της και μετατροπη της σε microsim και ολα καλα... λειτουργει τελεια για οτιδηποτε νεοτερο επι του θεματος θα ενημερωσω
Η 2in1 καρτα δουλευεοι κατα το ημισυ... και εξηγουμαι, οταν την εκοψα για να τη βαλω στο iphone λειτουργουσε κανονικα η βασικη γραμμη και με επαιρναν και στα 2 νουμερα κανονικα δηλαδη η προωθηση απο το δευτερο νουμερο στο πρωτο δουλευε, το βραδακι προσπαθησα να αλλαξω νουμερο για να κανω κλησεις απο το δευτερο και η ψυχρολουσια ηρθε... δεν υποστηριζοταν και αρχισαν τα προβληματα, αυτο που καταφερα να κανω ηταν να ακυρωσω τις προωθησεις και να κρατησω μονο ενα νουμερο για να κανω τη δουλεια μου, μετα και απο τηλεφωνο στη cosmote μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται αυτη η επιλογη , δεν το σχολιαζω, τωρα ψαχνω για ιmicrosim adapter, ξαναβαλω τη καρτα σο παλιο κινητο να ενεργοποιησω τις προωθησεις και να την ξαναπερασω στο iphone μεχρι και αν υποστηριχτει η λειτουργια αυτη.
Οσον αφορα το deathgrip το προβληαμ ναι υπαρχει , οταν κανω κλησεις δεν ειναι ενοχλητικο, ακομα δεν ειχα προβλημα ουτε καν με προσωρινη απωλεια ηχου λογω πτωσης μπαρων (αν επεσαν γιατι εκανα το μαθημα μου με τη λαβη ), αλλα οταν το κραταω με το αριστερο χερι για να σερφαρω η τσεκαρω apps τοτε δυστυχως παρατηρησα κατι ψιλοπροβληματακια
Δημοσίευση 02/09/2010 - 20:05
Όπου έχω 3G με 1-2 μπάρες με πετάει σε GPRS
Σε ότι αφορά τις κλήσεις, (όντας όχι σε 3G) δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά 1 φορά που είχα 1 μπάρα μόνο, όταν το έπιανα με death grip χανόταν το σήμα και δνε με άκουγαν, και όταν το έπιανα πιο προσεκτικά ήταν όλα οκ (voda)
Δημοσίευση 02/09/2010 - 21:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες