Η 2in1 καρτα δουλευεοι κατα το ημισυ... και εξηγουμαι, οταν την εκοψα για να τη βαλω στο iphone λειτουργουσε κανονικα η βασικη γραμμη και με επαιρναν και στα 2 νουμερα κανονικα δηλαδη η προωθηση απο το δευτερο νουμερο στο πρωτο δουλευε, το βραδακι προσπαθησα να αλλαξω νουμερο για να κανω κλησεις απο το δευτερο και η ψυχρολουσια ηρθε... δεν υποστηριζοταν και αρχισαν τα προβληματα, αυτο που καταφερα να κανω ηταν να ακυρωσω τις προωθησεις και να κρατησω μονο ενα νουμερο για να κανω τη δουλεια μου, μετα και απο τηλεφωνο στη cosmote μου ειπαν οτι δεν υποστηριζεται αυτη η επιλογη , δεν το σχολιαζω, τωρα ψαχνω για ιmicrosim adapter, ξαναβαλω τη καρτα σο παλιο κινητο να ενεργοποιησω τις προωθησεις και να την ξαναπερασω στο iphone μεχρι και αν υποστηριχτει η λειτουργια αυτη.
Οσον αφορα το deathgrip το προβληαμ ναι υπαρχει , οταν κανω κλησεις δεν ειναι ενοχλητικο, ακομα δεν ειχα προβλημα ουτε καν με προσωρινη απωλεια ηχου λογω πτωσης μπαρων (αν επεσαν γιατι εκανα το μαθημα μου με τη λαβη ), αλλα οταν το κραταω με το αριστερο χερι για να σερφαρω η τσεκαρω apps τοτε δυστυχως παρατηρησα κατι ψιλοπροβληματακια
Tι προβλήματα είχες;
Εγώ δεν έχω γι' αυτό σε ρωτάω
Μήπως κάνεις κάτι λάθος;