Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 - Επιλυση Προβληματων/Απαντηση σε Ερωτησεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
198 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Raider

Raider

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/08/2010 - 13:01

Kανε ενα restore στην 4.0.1 !!

Οταν παω να κανω restore στην 4.0.1 μου βγαζει να κανω restore στην 4.0.2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   scoob

scoob

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/08/2010 - 13:55

καλησπερα παιδια. εχω i phone 4 locked απο Αμερικη! ψαχνω καρτα της AT%T για να το κανω activate!οποιος απο Θεσ/νικη εχει καρτα η μπορει

να με παραπεμψει σε καποιο καταστημα που κανει unlock θα με εξυπηρετουσε πολυ!! Ευχαριστω εκ των προτερων

#78   tenten

tenten

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 13:57

Ε πες μας ρε αλανι απο που το πηρες?μην το κρατας μονο για τον εαυτο σου...... :D :D :D :
Για την θηκη δικε μου εννοω.(leonidas25)

Τελευταία επεξεργασία από: tenten, 30/08/2010 - 13:58

#79   scoob

scoob

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:02

πηγα Νεα Υορκη διακοπες και το πηρα απο apple store

#80   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:08

Ε πες μας ρε αλανι απο που το πηρες?μην το κρατας μονο για τον εαυτο σου...... :D :D :D :
Για την θηκη δικε μου εννοω.(leonidas25)

Λεγεται Vapor. Για περισσοτερα δες εδω.

#81   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:09

Οταν παω να κανω restore στην 4.0.1 μου βγαζει να κανω restore στην 4.0.2

Λοιπον θα κατεβασεις την εκδοση που θες για το κινητο που θες (4.0.1 για 4) απο εδω και μετα θα ανοιξεις το iTunes με συνδεμενο το κινητο και με πατημενο το shift κλικαρε στο restore. Θα σου βγαλει ενα παραθυρο και εκει θα πρεπει να ψαξεις να βρεις το firmware. Θα γινει το restore και θα εισαι ενταξει !!

#82   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:11

καλησπερα παιδια. εχω i phone 4 locked απο Αμερικη! ψαχνω καρτα της AT%T για να το κανω activate!οποιος απο Θεσ/νικη εχει καρτα η μπορει

να με παραπεμψει σε καποιο καταστημα που κανει unlock θα με εξυπηρετουσε πολυ!! Ευχαριστω εκ των προτερων

Δες εδω. Mετα κανε jailbreak και απο το cydia κατεβασε το unlock της dev team.

#83   tenten

tenten

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:18

και άμα έχεις 1 μπάρα σε περιοχές που δεν υπ'αρχει καλό σήμα....τι γίνεται? -1 & -2? Πλάκα κάνουμε τώρα, το πρόβλημα είναι χοντρό, σε όσα υπάρχει πρόβλημα θα έπρεπε να τα ανακαλέσει, ΄τελεία & παύλα. Όταν η κύρια χρησιμότητα της συσκευής είναι να δέχεται κ να πραγματοποιεί κλήσεις τότε το πρόβλημα είναι χοντρό!!! κ όπως έγραψα κ σε ένα άλλο topic θα το δεχόμουνα μόνο αν δεν το προωθούσε σαν κινητό αλλά σαν ένα ipod touch με extra χρήση τις κλήσεις...

Φιλοι μου.Μια που δουλευα σε εταιρια που κατασκευαζαμε και τοποθετουσαμε πριν χρονια,κεραιες κινητης τηλεφωνιας για stet hellas (wind) panafon(vodafone) kai quest , θα σας ενημερωσω για καποια πραγματα που απορω πως δεν τα ειπε αλλος.Λοιπον 4g δικτυο δουλευει σε αλλες συχνοτητες και οι κεραιες για μεταφορα σηματος ειναι σε μεγαλυτερες αποστασεις.Αυτο σημαινει μικροτερη ακτινοολια απο τις κεραιες κινητης αλλα συνεπαγεται χαμηλοτερο σημα.Σημειωνω οτι τηλεφωνα οπως το Htc evo δεν δουλευει σε δικτυα 3g αλλα μονο σε 4g.Το σημα σε δικτυα ευρωπαικα ειναι πιο ισχυρο και για αυτο το iphone 4 αλλα και αλλα κινητα δεν εχουν προβλημα στην ληψη.Αντιθετως στην Αμερικη με τα δικτυα 4g που ειναι πιο ευπαθης,αν μπορω να την πω ετσι η ισχυς του σηματος παρουσιαζεται προβλημα.Τωρα οσον αφορα την μειωση στις μπαρες.Λοιπον το Htc touch pro 2 που εχω ,χανει ολοκληρωτικα δυστυχως το σημα σε περιοχες "δυσκολες" και πολλες φορες δεν πιανει καν.Εαν το πιασω απο την κερια του τοτε γεια σας.Το ομνια 2 που περασε απο τα χερια μου σε δωματιο του σπιτιου μου εχανε και αυτο ενιοτε το σημα πολλες φορες χωρις καν να το παρω στα χερια μου.(σημειωνω οτι στο διπλανο δωματιο ,το μπροστινο στο δρομο εχω σημα φουλ σημα και 3 g.Το ομνια 1 ομως ποτε δεν ειχε προβλημα.Απο το desire που περασε επισης απο τα χερια μου ομοιως μειωνοταν οι μπαρες αλλα βεβαια δεν εχανα κληση οπως με το Touch pro 2 αλλα σε δυνατο ηχο ετριζε το ακουστικο!Με το galaxy s που το εχω δεν εχω προβλημα με το σημα αλλα με το gps.Με το Iphone 4 (fun και εδω) μεχρι στιγμης ολα καλα.
Αρα λοιπον καταληγω οτι οντως ολα τα κινητα παρουσιαζουν αυξομειωσεις αναλογα με το τροπο που τα κρατας ,η και ετσι απλα.Τι να πω τωρα που γραφω ξαφνικα το tp2 εχασε παλι το σημα.Εφοσον δεν ζουμε στην Αμερικη και οσο μας ψηνουν με τις πολλες κεραιες(που να ξερατε τι καμιναδες ,διαφημιστικες πινακιδες,φωτεινες πινακιδες τριγωνικες ,παραξενοι κανοδοχοι λεπτοι και ψηλοι και παραξενοι ηλιακοι θερμοσιφωνες ολα για καλυψη αποκρυψη πινακιδων υπαρχουν στην Ελλαδα (παρανομες και νομιμες) το death crip δεν θα μας επηρεαζει.Δεν θα ελεγα ομως το ιδιο για το death cancer που τρωμε για να εχουμε ταχυτητες με τα κινητα.Τυχαιο ?δεν νομιζω!!! :(

Τελευταία επεξεργασία από: tenten, 30/08/2010 - 14:20

#84   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:20

Bug tou ios 4.01 4.02: πατήστε settings app βγείτε ξαναμπειτε κ κάντε επαναλήψεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα! Τη δεύτερη φορά στο καπάκι που θα πατησετε settings κρασαρει!

#85   tenten

tenten

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:25

Λεγεται Vapor. Για περισσοτερα δες εδω.

Ευχαριστω φιλε μου. 8)

Μολις επεσαν τα μαλλια μου 76 δολαρια?αμ πως!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: tenten, 30/08/2010 - 14:27

#86   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:32

Και καλα προσταταευει πολυ καλα !!

#87   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 14:57

Bug tou ios 4.01 4.02: πατήστε settings app βγείτε ξαναμπειτε κ κάντε επαναλήψεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα! Τη δεύτερη φορά στο καπάκι που θα πατησετε settings κρασαρει!

Στο κινητο μου δεν το κανει !!

#88   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 15:02

Αν το κανείς αρκετές φορές. Απλά συνεχόμενα κλεινε κ άνοιγε τα settings!

#89   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 15:03

iPhone 4 έχω διευκρίνηση!

#90   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 30/08/2010 - 15:05

να σε ρωτησω αν εχεις σημα 2 γραμμες και ποιασεις το επιμαχο σημειο θα σου πεσει εντελως ολο το σημα η θα εχεις ακομα?το εχεις τεσταρει αυτο?

Εγω παντως σε ενα σημειο που ειχα μια με δυο γραμμουλες και του εκανα dearh grip με εβγαλε εκτος δικτυου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες