Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 - Επιλυση Προβληματων/Απαντηση σε Ερωτησεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
198 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   demol

demol

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/08/2010 - 13:12

To ειχε πει και καποιο αλλο παιδι απο το forum αυτο, δεν υποστηριζεται το 2in1 και δεν νομιζω θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο με το 2in1 !!

Τη φαγαμε δηλαδη πριν ακομα το ανοιξουμε το κινητο, να μου πεις δεν ηξερες δε ρωταγες αλλα δεν περιμενα να μην υποστηριζεται κατι τετοιο... τελωςπαντων ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:Addreas

Δημοσίευση 31/08/2010 - 13:34

Μετά από διάφορες δοκιμές που έκανα έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάποιο πρόγραμμα μένει ανοιχτό με το multitasking, η είναι κάποια ρύθμιση με αποτέλεσμα να λειτουργεί συνέχεια το gprs στο internet.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο θέμα ρυθμίσεων τι να κοιτάξω?

Καμία λύση για εμένα??

#138   tenten

tenten

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 14:17

Τη φαγαμε δηλαδη πριν ακομα το ανοιξουμε το κινητο, να μου πεις δεν ηξερες δε ρωταγες αλλα δεν περιμενα να μην υποστηριζεται κατι τετοιο... τελωςπαντων ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση

Καλημερα φιλε μου.Λοιπον.
micro sim απλα σημαινει αλλο μεγεθος το πλαστικο μερος της καρτας.Τιποτα αλλο.Εγω εχω 2 in 1 και εφοσον το δεχεται το 3gs θα το δεχτει και το 4αρι.Απλα κοψε την καρτα στο μεγεθος που πρεπει.Και δες αυτο

http://www.netimes.c...l?cPath=439_763

μπορεις να το παραγγειλεις για να γινει σωστα η δουλεια.Εγω αγοραζω με προπληρωμενη πιστωτικη καρτα της τραπεζας Αττικης απο αυτο το site και ολα καλά.

#139   Yiorgos

Yiorgos

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 15:57

Το πηρα και γω λοιπον ωραιο κινητο,αλλα εχω μεγαλο προβλημα,το εχω σπασει εννοειται στην 4.0,1 και εκει που καλω καποιον αριθμο κλεινει η οθονη και δεν μπορω να τερματισω την κληση,ουτε οταν με καλουν μπορω να απαντησω η οθονη παραμενει σβηστη,μετα απο 5 λεπτα επανερχεται στα κανονικα της ,μερικες φορες αναγκαζομαι να κανω και hard reset ξερει κανεις τι γινεται γιατι δεν θελω να βαλω την 4.0.2 που δεν σπαει και τι να το κανω το κινητο μαμισιο :( :( :( :(

#140   demol

demol

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:01

Καλημερα φιλε μου.Λοιπον.
micro sim απλα σημαινει αλλο μεγεθος το πλαστικο μερος της καρτας.Τιποτα αλλο.Εγω εχω 2 in 1 και εφοσον το δεχεται το 3gs θα το δεχτει και το 4αρι.Απλα κοψε την καρτα στο μεγεθος που πρεπει.Και δες αυτο

http://www.netimes.c...l?cPath=439_763

μπορεις να το παραγγειλεις για να γινει σωστα η δουλεια.Εγω αγοραζω με προπληρωμενη πιστωτικη καρτα της τραπεζας Αττικης απο αυτο το site και ολα καλά.

Τελικα παιδια δε τη φαγαμε :) το κινητο δεχτηκε την 2in1 καρτα μετα απο το πετσοκομα της και μετατροπη της σε microsim και ολα καλα... λειτουργει τελεια για οτιδηποτε νεοτερο επι του θεματος θα ενημερωσω :rolleyes:

#141   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:02

Το πηρα και γω λοιπον ωραιο κινητο,αλλα εχω μεγαλο προβλημα,το εχω σπασει εννοειται στην 4.0,1 και εκει που καλω καποιον αριθμο κλεινει η οθονη και δεν μπορω να τερματισω την κληση,ουτε οταν με καλουν μπορω να απαντησω η οθονη παραμενει σβηστη,μετα απο 5 λεπτα επανερχεται στα κανονικα της ,μερικες φορες αναγκαζομαι να κανω και hard reset ξερει κανεις τι γινεται γιατι δεν θελω να βαλω την 4.0.2 που δεν σπαει και τι να το κανω το κινητο μαμισιο

Kι εμένα το έκανε αυτό εχτές και λύθηκε μόνο με hard reset! Σήμερα όλη μέρα δεν μου το έχει κάνει! :unsure:

#142   djgerry

djgerry

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Twitter:@djgerry78
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 31/08/2010 - 23:25

καλησπερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω ολους εσας που ηδη πηρατε θηκη για το iphone 4, πως το κανατε και αν πληρωσατε.
υποτιθεται πως οι θηκες διατιθενται δωρεαν ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?
το προγραμμα που λεει το site της apple να κατεβασουμε και να κανουμε register το τηλ δεν υπαρχει στο ελληνικο app store
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...
Υ.Γ δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα (μια μπαρα χανει και εμενα) και η μπαταρια κραταει πολυ ακομα και με jailbreak

#143   djgerry

djgerry

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Twitter:@djgerry78
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 31/08/2010 - 23:38

επισησ παιδια ξεχασα να ρωτησω πως θα μπορεσω να βαλω σε jailbroken iphone 4 αναφορα παραδοσης μηνυματων sms
και παλι ευχαριστω

#144   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2010 - 23:42

Στην 4.02 κάνει restore ... Περίεργο!!! Μόλις τελειώσει να δω αν θα βγάλει τα πιξελακια!!! Αντίο jb προς το παρόν!!!

το jb στο iphone 4 με 4.0.2 πως το εκανες ????????????

#145   M86857

M86857

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2010 - 23:45

ξερει καπιοσ αν το iphone 4 που εφερε η vodafone εχει την 4.01 η την 4.02??

εγω το αγορασα σημερα και ενω αρχικα μου ειπαν οτι εχει την 4.0.2 μολις το συνδεσα στο itunes ανακαλυψα με μεγαλη μου χαρα οτι εχει την 4.0.1.

#146   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:04

Σε iphone 4g 32gb αγορασμένο απο vodafone με version 4.0.1 με jailbreak όταν έχω ανοιχτο το EDGE (Data)όταν με καλούν το κιν μου δείχνει οτι είναι κλειστό, εγώ όμως μπορώ να καλέσω. Όταν ανοίξω και το 3G δέχομαι κλήσεις μια χαρά, μόλις όμως βγώ έκτος δυκτίου 3G πάλι τα ίδια....!! Την μόνη λύση που έχω βρεί για να λειτουργεί είναι να έχω και EDGE και 3G κλειστα.Έχει κανεις καμία ιδέα τι μπορει να φταίει??

Τελικά η μόνη λύση ήταν restore και update στην 4.0.2 και όπως δείχνει σταμάτησε το πρόβλημα!! Το θέμα είναι τώρα με το jailbreak τι κάνουμε..... :-( Άραγε θα βγεί τίποτα για την 4.0.2??

#147   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.676 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:16

Παιδιά να πω ότι το facetime κολλάει και δεν δουλεύει όταν βάζεις αρκετά προγράμματα και sources στο cydia. Παράδειγμα έβαλα mobileLog 4.0, iphonedelivery, installous 3, cydia.hackulo.us,sinfuliphonerepo.com και κράσαρε! Για να το επαναφέρω έπρεπε να τα απεγκαταστήσω όλα!!!

#148   fondas

fondas

iPH newbie

• 92 μηνύματα
  • Twitter:@Xchristou
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Fondas1978

Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:25

Τελικά η μόνη λύση ήταν restore και update στην 4.0.2 και όπως δείχνει σταμάτησε το πρόβλημα!! Το θέμα είναι τώρα με το jailbreak τι κάνουμε..... :-( Άραγε θα βγεί τίποτα για την 4.0.2??

Oχι, όπως έχει ανακοινωθεί δεν θα βγει κατι για την 4.0.2

#149   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:45

Θα βγει μαζι με την 4.1 !!

#150   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:04

Θα βγει μαζι με την 4.1 !!

Μακάρι!! Δηλαδή όσοι έχουμε την 4.0.2 το μόνο που μας σώζει είναι να αρχίσουμε να παρακαλάμε να βγει η 4.1...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες