Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 - Επιλυση Προβληματων/Απαντηση σε Ερωτησεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
198 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   igouharry

igouharry

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:31

restore και set up as new,αν ειχες κανει restore from backup μπορει να περασε κατι απο το προηγουμενο τηλεφωνο στο 4αρι,ειδικα αν ηταν και jb το προηγουμενο...

Τελικά δεν έφταιγε τίποτα από όλα αυτά !! Πήγα στην Cosmote και μου αντικατέστισαν το τηλέφωνο αμέσως μόλις τους έδειξα το πρόβλημα ! Όποιος συναντήση το ίδιο πρόβλημα του συνηστώ την επιστροφή της συσκευής άμεσα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:33

το τερμιναλ στο iphone 4 εμενα δεν δουλευει ... σε εσασ δουλεωει... μολισ παω να το ανοιξω κλεινει

#153   coolbaby

coolbaby

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/09/2010 - 12:15

να μην εξαντλησουμε πρωτα την φορτιση που εχει απο την μανα του αφηνοντας το να σβησει και μετα να το φορτισουμε φουλ?και δεν θελει 3 8ορα μετα φορτησει η δεν ισχυει αυτο?

Καλημέρα και από εμένα. Ερώτηση για την μπαταρία:
1)μετά την φόρτιση κατά την λειτουργία της πρώτης ημέρας, σας την καταναλώνει γρήγορα?
2)Γενικά πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία?

#154   newoldbei52

newoldbei52

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:none

Δημοσίευση 01/09/2010 - 12:50

Παιδια απο σημερα εχω και εγω το iphone4 32gb . Ειναι καθ όλα αψογο. Ευκολα, μετεφερα τα παντα απο το 3gs 32gb (ios 4.02) που ειχα. Ομως εχω ενα προβλημα, δεν μου αναγνωριζει το nokia BH 215 bluetooth που αναγνωριζοταν απο το 3gs. HELP !

#155   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:11

Καλησπερα και συγχαρητηρια για την βοήθεια που δίνετε σε όλους μας!!!Σήμερα αγόρασα με καινούρια σύνδεση το iphone 4 . (μέχρι τώρα είχα το 3g).Εκανα λοιπον activate κανονικα με οs 4.02 και μετα jb . παρατηρησα μετα το jb οταν ανοίγω το τηλεφωνο (απο απενεργοποιηση και δεν νομιζω οτι φταιει το jb) και μονον εκει, οταν βγαινει το μηλο , επανω δεξια και αριστερα της οθονης μου βγαζει χρωματιστα πιξελ.... Προσπαθω να κάνω restore την 4.01 και δεν κανει veryfying me apple error 3194 .... τι νομιζετε οτι πρεπει να κανω ? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

και στο δικο μου κανει αυτα τα πιξελακια μαλλον ειναι απο το jailbreakme......εχει κανεις αλλος?

dtselio εκανες restore??ειναι οκ τωρα??

edit: απο οτι διαβασα σε καποια forum ειναι προβλημα το jailbreakme.

Τελευταία επεξεργασία από: vezyro, 01/09/2010 - 14:18

#156   nightfear

nightfear

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:22

Το εγραψα και σε άλλο TOPIC και σε άλλο FORUM το γράφω και εδω ...

Μπορω να πω οτι εχω ενα απο τα πρωτα iphone 4 32gb που δωθηκαν απο την Cosmote.
Θελω να πληροφορησω το ευρυ κοινο του forum οτι το προβλημα με την κεραια του 4 ειναι οντως ΥΠΑΡΚΤΟ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενοχλητικο.
Πανω σ'αυτο ακουγεται για καινουργιο μοντελο που θα ανακοινωθει σημερα απο την apple στο event της 01/09/2010.
Του λογου του αληθες επιβεβαιωνεται κατι τετοιο και με την καθυστερηση του λευκου 4.

Εγω παντως προειδοποιησα οσου ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ IPHONE 4 οτι παρουσιαζει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με την κεραια του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

#157   Arxon

Arxon

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:22

Καλημέρα και από εμένα. Ερώτηση για την μπαταρία:
1)μετά την φόρτιση κατά την λειτουργία της πρώτης ημέρας, σας την καταναλώνει γρήγορα?
2)Γενικά πόσες μέρες σας κρατάει η μπαταρία?

μια μέρα το πολύ κρατάει η μπαταρία αλλά παίζει ρόλο και η χρήση. Χρειάζεται να κλείνεις που και που τις εφαρμογές που μένουν ανοιχτές. Πάτα το κουμπί του μενού 2 φορές γρήγορα και θα δεις ποιές είναι ανοιχτές. Αν κρατήσεις πατημένη κάποια σου δίνει την δυνατότητα να τις σβήσεις μετά.

#158   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:23

Μακάρι!! Δηλαδή όσοι έχουμε την 4.0.2 το μόνο που μας σώζει είναι να αρχίσουμε να παρακαλάμε να βγει η 4.1...

Ναι !!

#159   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:24

το τερμιναλ στο iphone 4 εμενα δεν δουλευει ... σε εσασ δουλεωει... μολισ παω να το ανοιξω κλεινει

Βαλε το repo: cydia.myrepospace.com/Leonidas
Εκει θα βρεις το Terminal που δεν κλεινει !!!

#160   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:25

και στο δικο μου κανει αυτα τα πιξελακια μαλλον ειναι απο το jailbreakme......εχει κανεις αλλος?

dtselio εκανες restore??ειναι οκ τωρα??

edit: απο οτι διαβασα σε καποια forum ειναι προβλημα το jailbreakme.

Και εγω τα εχω. Τα προκαλει το jailbreakme !!

#161   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:27

Το εγραψα και σε άλλο TOPIC και σε άλλο FORUM το γράφω και εδω ...

Μπορω να πω οτι εχω ενα απο τα πρωτα iphone 4 32gb που δωθηκαν απο την Cosmote.
Θελω να πληροφορησω το ευρυ κοινο του forum οτι το προβλημα με την κεραια του 4 ειναι οντως ΥΠΑΡΚΤΟ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενοχλητικο.
Πανω σ'αυτο ακουγεται για καινουργιο μοντελο που θα ανακοινωθει σημερα απο την apple στο event της 01/09/2010.
Του λογου του αληθες επιβεβαιωνεται κατι τετοιο και με την καθυστερηση του λευκου 4.

Εγω παντως προειδοποιησα οσου ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ IPHONE 4 οτι παρουσιαζει ΜΕΓΑΛΟ προβλημα με την κεραια του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Aκου το death-grip υπαρχει αλλα δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο, τουλαχιστον σε μενα !!

#162   nightfear

nightfear

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:51

Aκου το death-grip υπαρχει αλλα δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο, τουλαχιστον σε μενα !!

Μου εχει ριξει αρκετες φορες την γραμμη.
Λυση υπαρχει εαν κοψω το EDGE & το 3G. Δηλαδή να δουλευω μονο με GPRS. Δοκίμασα και την θηκη της VAPOR. Χανω 2 μπαρες μονο που την εβαλα επανω. Απο το κακο στο χειροτερο.
Απάντηση προς μερικούς που ρωτάνε για το 4 ...
Σαν τηλέφωνο ομως ειναι τέλειο. Κομψό και δεν αφήνει δακτυλιές πάνω στην οθόνη.
Φυσικά η μπαταρία του είναι εκπληκτική. Με χρήση WiFi 3G & EDGE και το Location πάντα ON κρατάει 3 μέρες χωρίς φόρτηση.
Και φυσικά μιλάμε να κάνουμε χρήση του τηλεφώνου για κλήσεις (όχι βέβαια 2 ώρες συνεχόμενα).

#163   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:52

Μου εχει ριξει αρκετες φορες την γραμμη.
Λυση υπαρχει εαν κοψω το EDGE & το 3G. Δηλαδή να δουλευω μονο με GPRS. Δοκίμασα και την θηκη της VAPOR. Χανω 2 μπαρες μονο που την εβαλα επανω. Απο το κακο στο χειροτερο.
Απάντηση προς μερικούς που ρωτάνε για το 4 ...
Σαν τηλέφωνο ομως ειναι τέλειο. Κομψό και δεν αφήνει δακτυλιές πάνω στην οθόνη.
Φυσικά η μπαταρία του είναι εκπληκτική. Με χρήση WiFi 3G & EDGE και το Location πάντα ON κρατάει 3 μέρες χωρίς φόρτηση.
Και φυσικά μιλάμε να κάνουμε χρήση του τηλεφώνου για κλήσεις (όχι βέβαια 2 ώρες συνεχόμενα).

Πρεπει να ηταν απο τα προβληματικα...

#164   creative21

creative21

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 14:57

Λοιπον παιδια εχω κεποιες αποριες σχετικα με το νεο iphone 4. Καταρχας το εχω παρει. Αν γινεται θα ηθελα να απαντηση και ο administrator και γενικα οποιος ειναι 100% σιγουρος.
Επειδη εχω και το 3gs θελω να μου πειτε αν ο φορτιστης και τα ακουστικα του iphone 3gs ειναι ιδια με του iphone 4 και αν μπορω να χρησιμοποιησω τα παλια μου. Ειδικα ο φορτιστης ειναι ο ιδιος; Θα εχω προβλημα αν χρησιμοποιησω τον παλιο του 3gs στο iphone 4? ρωταω γιατι ο φορτιστης του iphone 4 ειναι διαφορετικος απο του 3gs.

#165   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 15:23

Λοιπόν για το death grip επειδή ο καθένας λει το μακρύ κ το κοντό του υπάρχει θέμα ΑΛΛΆ..
Όταν η κεραία που συνδεεσαι είναι σε μακρινή απόσταση κ έχει Tx=100 db τότε το σήμα πέφτει στη μια μπάρα οπότε.. Τώρα αν η κεραία είναι δίπλα σου κ συνδεεσαι με 75db πχ όσο κ να το αγκαλιασεις το πολύ να πέσει μια με 2 μπάρες! Μένω δυτικά προάστια με 3G on μόλις το πιάνω πέφτει μια μπάρα! Σήμερα που ήμουνα cosmote στα κεντρικά που η κεραία είναι από πάνω σου τι το έβαλα στη μασχαλη αγκαλιά το πήρα μια μπάρα έπεφτε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες