Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 - Επιλυση Προβληματων/Απαντηση σε Ερωτησεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
198 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/08/2010 - 22:29

καλησπερα παιδια. εχω i phone 4 locked απο Αμερικη! ψαχνω καρτα της AT%T για να το κανω activate!οποιος απο Θεσ/νικη εχει καρτα η μπορει

να με παραπεμψει σε καποιο καταστημα που κανει unlock θα με εξυπηρετουσε πολυ!! Ευχαριστω εκ των προτερων

απο το e-bay...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   thanos81

thanos81

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 30/08/2010 - 23:13

πρωτο πληρες ξεφορτισμα το εκλεισα κ φορτιζει αλλα ειναι ζεστο δε κρυωνει μηπωσ να το παω πισω?

#123   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:Addreas

Δημοσίευση 30/08/2010 - 23:27

Σε iphone 4g 32gb αγορασμένο απο vodafone με version 4.0.1 με jailbreak όταν έχω ανοιχτο το EDGE (Data)όταν με καλούν το κιν μου δείχνει οτι είναι κλειστό, εγώ όμως μπορώ να καλέσω. Όταν ανοίξω και το 3G δέχομαι κλήσεις μια χαρά, μόλις όμως βγώ έκτος δυκτίου 3G πάλι τα ίδια....!! Την μόνη λύση που έχω βρεί για να λειτουργεί είναι να έχω και EDGE και 3G κλειστα.Έχει κανεις καμία ιδέα τι μπορει να φταίει??

#124   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 08:23

Εμένα είναι μια χαρά! Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι για κάποιο λόγο (μαλλον software) δεν λειτουργεί το FontSwap! <_<
Aνοίγει σαν εφαρμογή και μπορείς να περάσεις fonts αλλά όταν επιλέγεις μία και κάνεις respring δεν την παίρνει... Συνεχίζει να έχει την default! :unsure:

Προφανώς θα χρειάζεται κάποια αναβάθμιση η εφαρμογή!

#125   Andreas_P

Andreas_P

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:Addreas

Δημοσίευση 31/08/2010 - 10:32

Σε iphone 4g 32gb αγορασμένο απο vodafone με version 4.0.1 με jailbreak όταν έχω ανοιχτο το EDGE (Data)όταν με καλούν το κιν μου δείχνει οτι είναι κλειστό, εγώ όμως μπορώ να καλέσω. Όταν ανοίξω και το 3G δέχομαι κλήσεις μια χαρά, μόλις όμως βγώ έκτος δυκτίου 3G πάλι τα ίδια....!! Την μόνη λύση που έχω βρεί για να λειτουργεί είναι να έχω και EDGE και 3G κλειστα.Έχει κανεις καμία ιδέα τι μπορει να φταίει??

Μετά από διάφορες δοκιμές που έκανα έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάποιο πρόγραμμα μένει ανοιχτό με το multitasking, η είναι κάποια ρύθμιση με αποτέλεσμα να λειτουργεί συνέχεια το gprs στο internet.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο θέμα ρυθμίσεων τι να κοιτάξω?

#126   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:01

Bug tou ios 4.01 4.02: πατήστε settings app βγείτε ξαναμπειτε κ κάντε επαναλήψεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα! Τη δεύτερη φορά στο καπάκι που θα πατησετε settings κρασαρει!

Σε iphone 4 με iOS 4.0.1 δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το δοκίμαζα για αρκτή ώρα.

#127   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:12

ξερει καπιοσ αν το iphone 4 που εφερε η vodafone εχει την 4.01 η την 4.02??

#128   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:16

Mαλλον την 4.0.2 !!

#129   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:20

εφαγα πακετο δλδ... το λεσ σηγουρα η το νομιζεισ |????? δεν εχει jailbreak για την 4.02 ξερεισ να μου πεισ???

#130   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:22

Μαλλον θα εχει την 4.0.2. Τωρα δεν ειμαι και σιγουρος (το πηρα την Παρασκευη με 4.0.1 μεσα). Τελος jailbreak για την 4.0.2 δεν εχει βγει. Ακομα...

#131   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:22

4.0.1 έχουν αυτά της Vodafone...! 4 πήραμε με κάτι φίλους και όλα είχαν 4.0.1

#132   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:25

μακαρι γιατι εχω φρικαρη με αυτα που διαβαζω.. οτι δεν θα βγει jailbreak για την 4.02...

#133   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:39

πηρε κανεισ απο vodafone kαι να ειχε την 4.02 ???????

#134   demol

demol

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/08/2010 - 11:45

Χαιρετω την παρεα του iphone 4, σημερα το πηρα στα χερια μου και ειμαι ετοιμος να το βαλω σε λειτουργια το απογευμα που θα χω ενα μικρο διαλειμμα απο τη δουλεια μου για να κανω και το απαραιτητο unboxing me την ησυχια μου αλλα πριν ακομα το θεσω σε λειτουργια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... η καρτα sim poy exv einaι μια 2in1 της cοσμοτe ακι η microsim που ηρθε με το κινητο δεν υποστηριζει τετοια λειτουργια.. ειχα βεβαια ενημερωσει στο καταστημα οτι διαθετω τετοια καρτα αλλα και αυτοι δεν ηξεραν να μου απαντησουν. Σημερα λοιπον που πηγα να παραλαβω το κινητο μου και μετα απο καποια τηλεφωνηματα η απαντηση ηταν οτι μαλλον θα πρεπει να κοψω την υπαρχουσα καρτα για να την μετατρεψω σε microsim για να χωρεσει στο κινητο. Το ερωτημα μου ειναι λοιπον το εξης, Υποστηριζει το 4 τη λειτουργια αυτη? Ναμπω στον κοπο να να την κοψω ή να προμηθευτω τη microsim και να τελειωνω? Βεβαια θα κανω την προσπαθεια αλλα δε θελω να γινει καμια στραβη με το καλημερα και τρεχω.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Να σημειωσω οτι δεν εχω διαβασει τις απαντησεις στο φορουμ λογω φορτου εργασιας οποτε ζητω συγνωμη αν αναφερομαι σε κατιτο οποιο εχει σχολιαστει ηδη

#135   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 12:55

Χαιρετω την παρεα του iphone 4, σημερα το πηρα στα χερια μου και ειμαι ετοιμος να το βαλω σε λειτουργια το απογευμα που θα χω ενα μικρο διαλειμμα απο τη δουλεια μου για να κανω και το απαραιτητο unboxing me την ησυχια μου αλλα πριν ακομα το θεσω σε λειτουργια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... η καρτα sim poy exv einaι μια 2in1 της cοσμοτe ακι η microsim που ηρθε με το κινητο δεν υποστηριζει τετοια λειτουργια.. ειχα βεβαια ενημερωσει στο καταστημα οτι διαθετω τετοια καρτα αλλα και αυτοι δεν ηξεραν να μου απαντησουν. Σημερα λοιπον που πηγα να παραλαβω το κινητο μου και μετα απο καποια τηλεφωνηματα η απαντηση ηταν οτι μαλλον θα πρεπει να κοψω την υπαρχουσα καρτα για να την μετατρεψω σε microsim για να χωρεσει στο κινητο. Το ερωτημα μου ειναι λοιπον το εξης, Υποστηριζει το 4 τη λειτουργια αυτη? Ναμπω στον κοπο να να την κοψω ή να προμηθευτω τη microsim και να τελειωνω? Βεβαια θα κανω την προσπαθεια αλλα δε θελω να γινει καμια στραβη με το καλημερα και τρεχω.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Να σημειωσω οτι δεν εχω διαβασει τις απαντησεις στο φορουμ λογω φορτου εργασιας οποτε ζητω συγνωμη αν αναφερομαι σε κατιτο οποιο εχει σχολιαστει ηδη

To ειχε πει και καποιο αλλο παιδι απο το forum αυτο, δεν υποστηριζεται το 2in1 και δεν νομιζω θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο με το 2in1 !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες