Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νερό στην οθόνη

• Please log in to reply
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/09/2010 - 13:59

Καθόλου ήλιος, Πιστολάκι μαλλιών στην μέτρια θερμοκρασία κ απο μακριά,θα δείξει αμέσως αν είναι να φύγει η θα μείνει για πάντα.για εμένα αν δεν βράχηκε το τηλέφωνο τοτε την ευθύνη την φέρει το υγρό της ζελατίνας. ανάμεσα σε 2 τοσο στιλπνές επιφάνειες, παραμένει για καιρό υγρασία κ ας μην φαίνεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:00

Kαι εγω μιλαγα μια ωρα και μπηκε ιδρωτας στο ακουστικο !μετα απο 12 μερες ακουω ακομα σε χαμηλη ενταση
καμια ιδεα?

Το ίδιο το κάναμε τις προάλλες με μια κοπέλα εδω και έφτιαξε αμέσως. Δείχνει να εχει ευαισθησία στην υγρασία το 4αρακι.

#18   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:16

παιδια ειναι απλο παρτε ενα bluetooth handsfree ή χρισιμοποιηστε τα ακουστικα της apple...πιος ο λογος να τρωμε ακτινοβολια 1ωρα στο αυτι μας?? τουλαχιστων ανοιχτη ακροαση ρε παιδια.

#19   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:20

παιδια ειναι απλο παρτε ενα bluetooth handsfree ή χρισιμοποιηστε τα ακουστικα της apple...πιος ο λογος να τρωμε ακτινοβολια 1ωρα στο αυτι μας?? τουλαχιστων ανοιχτη ακροαση ρε παιδια.

Σωστό πολύ.

#20   killer

killer

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:38

Μα η περισσότερη ώρα ήταν σε ανοιχτή συνομιλία...
Τέσπα,η συσκευή έγινε αντικατάσταση κατ'εξαίρεση γιατί η επίσημη Apple μου το έριξε στην υγρασία(μίλησα με Αμερική-εξού κ η απάντηση τους).

#21   killer

killer

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:40

Καθόλου ήλιος, Πιστολάκι μαλλιών στην μέτρια θερμοκρασία κ απο μακριά,θα δείξει αμέσως αν είναι να φύγει η θα μείνει για πάντα.για εμένα αν δεν βράχηκε το τηλέφωνο τοτε την ευθύνη την φέρει το υγρό της ζελατίνας. ανάμεσα σε 2 τοσο στιλπνές επιφάνειες, παραμένει για καιρό υγρασία κ ας μην φαίνεται.

Δεν είναι ούτε το υγρό γιατί παρόμοιο θέμα δεν διάβασα πουθενά για την zagg+έκανα προσεχτικά την εγκατάσταση+το πρόβλημα έγινε μετά απο μια μέρα.

#22   moviemaker

moviemaker

-

• 1,078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:46

Τέλος καλό ολα καλά.

#23   kominis

kominis

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 15:09

τι εκανες τελικα και επανηλθε?

#24   killer

killer

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 15:52

Όπως έγραψα παραπάνω έγινε αντικατάσταση κατ'εξαίρεση.

Τελευταία επεξεργασία από: killer, 13/09/2010 - 15:52.

#25   SunOfABeach

SunOfABeach

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 16:11

Τί μου λέτε, τώρα, για λίγο νεράκι του Θεού... Εδώ, ένα φλυτζάνι espresso μου έπεσε πάνω στην οθόνη του 3GS -υπ' όψιν: ΔΕΝ του έχω τίποτα έξτρα απάνω... ούτε προστασίες, ούτε θήκες, ούτε ζελάτίνες, ούτε τζάμια, ούτε προφυλακτικά, ΤΙΠΟΤΑ) και δεν κατάλαβε Χριστό το καμάρι μου! Κοντά 1 μήνα, τώρα, συνέβη αυτό και το είχα ξεχάσει, μάλιστα, αλλά με κάνατε να το θυμηθώ...
...Όπψς και θυμαμαι τί μου είπε ο Γερμανός (όχι ο ίδιος, έτσι; υπάλληλος) όταν πήρα το 4: "Πρόσεχε το νερό"...
Τες πα... Αυτά!

#26   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 13/09/2010 - 16:19

Άλλο το 3gs άλλο το 4αρι.

#27   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1,440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 13/09/2010 - 16:27

Απαράδεκτο πάντως ... θα πρεπε να υπάρχει κάποιους είδους μόνωση στην οθόνη.

Γενικά να το invisible Shield ποτέ μου δεν εμπιστεύτηκα επειδή αλείφεις την συσκευή με πολύ υγρό :excl: >:(

#28   niathan

niathan

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 13/09/2010 - 16:27

εχω βαλει invisible shield σε ολα τα iphones που ειχα ( πανω απο 5). Σιγουρα δεν ειναι απο την εγκατασταση του shield .
ΒΤW στο iphone 4 που εβαλα εχει προβλημα στο να παραμεινει κολλημενο στην συσκευη σε συγκεκριμενες συνθηκες. Το ειχα σε καρεκλα με πλαστικο μαξιλαρι και μετα απο 1 ωρα που πηγα να το παρω ξεκολλησε το shield και κολλησε στο μαξιλαρι .

Και σιγουρα δεν στο αλλαξαν κατ εξαιρεση .... απλα ειδαν το προβλημα

#29   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 13/09/2010 - 16:53

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση. Σε ποιο email έστειλες στην Apple??? .Ρωτάω γιατί το ίδιο πρόβλημα έχει πάθει και το ξαδερφάκι μου sto 3gs του και από Γερμανό που μάλιστα μίλισα εγώ με τον υπεύθυνο είπαν τις ίδιες πίπες. Εκτέθηκε σε υγρασία. Ρε παιδιά τους λέω. Βλέπεται να είναι οξυδωμένο?

Με αυστηρό υφος τους είπα να το στείλουν πίσω και θα απευθυνθώ στη apple απ΄ευθείας. Προς ενημέρωση, η συσκευή 8 μηνών, σε υπεράριστη κατάσταση και προς θεου στο νερό.

Πιπίλα το χουν κάνει αυτό με την υγρασία...

#30   killer

killer

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 17:57

Απλώς να ενημερώσω οτι κανένας δεν πρόκειται να σε πιστέψει οτι δεν έπεσε σε νερό όταν το βλέπει έτσι..
Η Apple όπως είπα δεν έκανε τίποτα για αυτό.
Πήρα πρώτα στην Ελλάδα όπου ευγενέστατα κάλεσαν στην Αγγλία κ τους είπε οτι είναι κοινό πρόβλημα αυτο στο 4 :huh: και πως αν δεν περάσει μέσα σε 7 μέρες στο εξωτερικό στο αλλάζουν.Αυτά όμως έξω.
Πήρα μετά στην Αμερική τηλέφωνο για να δω αν μου που κάτι διαφορετικό(δεν έχει επιλογή για email) κ μου είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού εκτός του οτί είμαι στην Ελλάδα μου έφεραν σαν πρόσχημα την υγρασία.Τους είπα οτι είχα ενα κάρο τηλέφωνα τους κ ποτέ δεν μου δημιουργήθηκε κάτι παρομοίο αλλά τίποτα αυτοί.
Μάλιστα μου είπε οτι θα πρέπει να είμαι κ τυχερός να μην έχει πάει αυτή η υγρασία παραμέσα(στον αισθητήρα της συσκευής) γιατί θα έχω χάσει σίγουρα την εγγύηση.

Τελευταία επεξεργασία από: killer, 13/09/2010 - 17:59.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες