Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:44

Στο τραπεζι εχω ενα Iphone για να το βλεπουν οι γκομενες και ενα Blackberry για να κανω τη δουλεια μου!

Βεβαια πολλες δεν κοιτανε το τηλεφωνο αλλα το IWC TOP GUN που φοραω.

Καποιες δεν κοιτάνε ουτε αυτο αλλα τα επώνυμα παπούτσια μου (YSL,PRADA,HOGAN,κλπ).

Tελικά το Iphone δε θα το χαρακτηριζα ένα τηλεφωνο αλλα ένα αξεσουαρ που κουβαλάω.

Νομιζω οτι ειμαι ενας τυπικος χρηστης Iphone.

To θεμα ειναι οτι καποιοι μπορουν να αγορασουν ολο το πακετο ενω καποιοι αλλοι μονο το Iphone 4...

χαχαχχα!!!!

XXAXXAAXAXAXAXAX Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!! Σουπερ reply και το κορυφαίο του 2010 για μένα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1.402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:53

Το οποίο πρόβλημα αν περάσεις από το XDA λύνεται με μία ΡΟΜ.

#153   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:06

Και αντίστοιχα λοιπόν υπάρχουν λύσεις και στο iPhone ..Άρα διαλέγεις ποιο πλευρά σε καλύπτει και πας προς τα εκεί..Το να λασπολογουμε για το iPhone και το κάθε iPhone δεν έχει κανένα απόλυτος νόημα μιας και ο καθένας έχει κρίση και αντίληψη των πραγμάτων..Βλέπει,κρίνει και αποφασίζει..

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 31/08/2010 - 17:12

ezgif_com_crop_2.gif

#154   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:23

Στο τραπεζι εχω ενα Iphone για να το βλεπουν οι γκομενες και ενα Blackberry για να κανω τη δουλεια μου!

Βεβαια πολλες δεν κοιτανε το τηλεφωνο αλλα το IWC TOP GUN που φοραω.

Καποιες δεν κοιτάνε ουτε αυτο αλλα τα επώνυμα παπούτσια μου (YSL,PRADA,HOGAN,κλπ).

Tελικά το Iphone δε θα το χαρακτηριζα ένα τηλεφωνο αλλα ένα αξεσουαρ που κουβαλάω.

Νομιζω οτι ειμαι ενας τυπικος χρηστης Iphone.

To θεμα ειναι οτι καποιοι μπορουν να αγορασουν ολο το πακετο ενω καποιοι αλλοι μονο το Iphone 4...

χαχαχχα!!!!

νομιζω το ιδιο συμβαινει και με αυτους που δεν εχουν ferrari αλλα uno turbo...!!

οσα και να βαλεις πανω στο fiat παλι fiat θα ειναι!
η ferrari ομως ακομα και αν χασει απο ενα uno θα παραμεινει ferrari μεοτι συνεπαγεται αυτο!

;-)

#155   delapo

delapo

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Delapo

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:25

Έχω το 4 από την Παρασκευή που κυκλοφόρησε.
Γιατι το πήρα? Γιατί το γουστάρω σαν συσκευή!
Άξιζε η αλλαγή από 3gs (που είχα πριν) στο 4? Ναι, γιατί σου δίνει περισσότερα (ανάλυση οθόνης - μπαταρία - design - photo και άλλα...)
Έψαξα στον ανταγωνισμό για μια εναλλακτική επιλογή? Σαφώς, δεν είμαι κολλημένος, αλλά καμιά συσκευή δεν έχει την ευχρηστία του iphone. Και μιλάω από προσωπική πείρα. Γιατι η εταιρεία που δουλεύω μου έδωσε τώρα πρόσφατα το SAMSUNG S και το δουλεύω καθημερινά. Καλό αλλά λίγο...
Αξίζει τα λεφτά του το 4? Όσο άξιζε τα λεφτά του το NOKIA N900, NOKIA N97, HD2, SATIO... και πολλά άλλα υπερκινητά...!
Γιατί τότε, τα έδωσα? Γιατί το πήρα με ανανέωση συμβολαίου στο 1/3 της τιμής του.
Το θεωρώ το καλύτερο κινητό της αγοράς? Όχι, αλλά το θεωρώ το πιο τίμιο κινητό της αγοράς και να εξηγήσω τι έννοω: Κρατάω στα χέρια μου μια συσκευη 660 ευρώ και η αίσθηση ειναι οτι είναι κινητό αξίας 660 ευρω!
Θεωρώ τον εαυτό μου θύμα της APPLE και κάθε φορά που θα βγάζει συσκευή θα τρέχω σαν παλαβός να την πάρω από τους πρώτους? Όχι, γιατί από τα χέρια μου κάθε χρόνο περνάνε σχεδόν 5-6 από τις καλύτερες συσκευές, διαφόρων εταιρειών, αλλά μόνο το μηλόφωνο κρατάω στο τέλος, τυχαίο? δεν νομίζω.-

#156   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:27

χαχαχαχα... ωραιος!

#157   jsjim

jsjim

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:33

Nιώθω πραγματικά δικαιωμένος...!

Όλοι όσοι την πάτησαν με το 3Gs και δώσανε τα 3G αρρων άρρων, γιατί τσίμπησαν το παραμύθι του "Super Duper 3Gs", τώρα βγαίνουν και κράζουν το 4...!! :lol: :lol:
Όσα λέγαμε εμείς με τα 3G πριν 2 χρόνια τα λέτε εσείς τώρα...!

Αλλά το θέμα είναι οτι τότε είχαμε αντικειμενικό δίκιο εμείς (βαριέμαι να τα γράφω τώρα...!) ενώ εσείς τώρα δεν έχετε...!

H διαφορά είναι πολύ μεγάλη του 3Gs με το 4...! H διαφορά του 3G με το 3Gs δεν ήταν και γι' αυτό πρέπει να υπερασπιστείς την λάθος επιλογή που έκανες τότε....!! Γιατί??

Γιατί απλά είσαι Έλληνας...! Και έτσι κάνουμε εμείς...! :lol: :lol:

#158   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:36

Έχω το 4 από την Παρασκευή που κυκλοφόρησε.
Γιατι το πήρα? Γιατί το γουστάρω σαν συσκευή!
Άξιζε η αλλαγή από 3gs (που είχα πριν) στο 4? Ναι, γιατί σου δίνει περισσότερα (ανάλυση οθόνης - μπαταρία - design - photo και άλλα...)
Έψαξα στον ανταγωνισμό για μια εναλλακτική επιλογή? Σαφώς, δεν είμαι κολλημένος, αλλά καμιά συσκευή δεν έχει την ευχρηστία του iphone. Και μιλάω από προσωπική πείρα. Γιατι η εταιρεία που δουλεύω μου έδωσε τώρα πρόσφατα το SAMSUNG S και το δουλεύω καθημερινά. Καλό αλλά λίγο...
Αξίζει τα λεφτά του το 4? Όσο άξιζε τα λεφτά του το NOKIA N900, NOKIA N97, HD2, SATIO... και πολλά άλλα υπερκινητά...!
Γιατί τότε, τα έδωσα? Γιατί το πήρα με ανανέωση συμβολαίου στο 1/3 της τιμής του.
Το θεωρώ το καλύτερο κινητό της αγοράς? Όχι, αλλά το θεωρώ το πιο τίμιο κινητό της αγοράς και να εξηγήσω τι έννοω: Κρατάω στα χέρια μου μια συσκευη 660 ευρώ και η αίσθηση ειναι οτι είναι κινητό αξίας 660 ευρω!
Θεωρώ τον εαυτό μου θύμα της APPLE και κάθε φορά που θα βγάζει συσκευή θα τρέχω σαν παλαβός να την πάρω από τους πρώτους? Όχι, γιατί από τα χέρια μου κάθε χρόνο περνάνε σχεδόν 5-6 από τις καλύτερες συσκευές, διαφόρων εταιρειών, αλλά μόνο το μηλόφωνο κρατάω στο τέλος, τυχαίο? δεν νομίζω.-

Αφου ο βασικος λογος που το πηρες ειναι επειδη το γουσταρεις και επειδη στο εδωσαν στο 1/3 της τιμης μη μας μπαρουφιαζεις ρε φιλε με τα υπολοιπα.

Φοβασαι να πεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του και λες οτι αξιζει οσο και αλλα προηγουμενα high end κινητα...

Επισης γραφεις οτι το 4 ειναι τιμιο γιατι στο χερι σου αξιζει τα 660. Το 3GS που ειχες τοσο καιρο και ηταν σκετη πλαστικουρα γιατι το ειχες; Πως αντεξες με ενα "ατιμο" κινητο ;

Αυτο το θεμα ειναι πηγη εμπνευσης για ανεκδοτα...

Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 31/08/2010 - 17:41

#159   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:37

νομιζω το ιδιο συμβαινει και με αυτους που δεν εχουν ferrari αλλα uno turbo...!!

οσα και να βαλεις πανω στο fiat παλι fiat θα ειναι!
η ferrari ομως ακομα και αν χασει απο ενα uno θα παραμεινει ferrari μεοτι συνεπαγεται αυτο!

;-)

Το εχεις καταλαβει οτι to fiat uno απο αυτα που αναφερω ειναι το Iphone ?

χαχαχχα

#160   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:41

προφανως πρέει η apple να συνεχισει τα videos που ειχε κανει "pc vs mac" αλλα αυτη τη φορα "iphone vs ανταγωνισμος"!

θα ειχε πολυ γελιο...! χαχαχα

#161   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:44

προφανως πρέει η apple να συνεχισει τα videos που ειχε κανει "pc vs mac" αλλα αυτη τη φορα "iphone vs ανταγωνισμος"!

θα ειχε πολυ γελιο...! χαχαχα

Τότε είχε λόγο,να αποδείξει οτι δουλεύει και οτι δεν είναι απλά ενα όμορφο κουτί. τώρα δεν έχει,ειναι το νο 1
Με τα Blue-ray έχουμε κανένα νέο ?

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 31/08/2010 - 17:45

#162   delapo

delapo

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Delapo

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:46

Αφου ο βασικος λογος που το πηρες ειναι επειδη το γουσταρεις και επειδη στο εδωσαν στο 1/3 της τιμης μη μπας μπαρουφιαζεις ρε φιλε με τα υπολοιπα.

Φοβασαι να πεις οτι δεν αξιζει τα λεφτα του και λες οτι αξιζει οσο και αλλα προηγουμενα high end κινητα...

Επισης γραφεις οτι το 4 ειναι τιμιο γιατι στο χερι σου αξιζει τα 660. Το 3GS που ειχες τοσο καιρο και ηταν σκετη πλαστικουρα γιατι το ειχες; Πως αντεξες με ενα "ατιμο" κινητο ;

Αυτο το θεμα ειναι πηγη εμπνευσης για ανεκδοτα...

1. δεν μπαρουφιάζω κανέναν, απλά την προσωπική μου άποψη εκθέτω, απλά σεβάσου την, μην την υιοθετήσεις κιόλας...
2. δεν φοβάμαι να πω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, απλά όταν μπαίνεις στον χορό της υπερτιμημένης αγορας των κινητών απλά χορεύεις ή πάρε μια συσκευούλα με 10 ευρουλάκια και κάνε την δουλειά σου χωρίς πολλά πολλά.\
3. το 3gs ήταν πλαστικό, όπως και το satio πχ, αλλά ακόμα και το πλαστικό έχει διαβαθμίσεις ποιότητας και αντοχής. Στο satio (ασημί χρώματος) για παράδειγμα, το χρώμα του ξέβαψε στο 3μηνο πάνω, το 3gs το δούλευα νυχθημερόν ένα 8μηνο και το έδωσα σαν καινούριο. Άρα ναι, πλαστικό μεν τίμιο δε.-

#163   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:47

Το εχεις καταλαβει οτι to fiat uno απο αυτα που αναφερω ειναι το Iphone ?

χαχαχχα

δεν με επιασες αλλα δεν πειραζει... το fiat ειναι ο τυπος που θελει να ριξει γκομενα με το iphone και τα prada και τα armani... η ferrari ειναι αυτος που δεν τα χρειαζεται καθολου αυτα... anyway κι εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι trol ειστε που τα λετε ολα αυτα αλλα δεν με πειραζει...!
δεν μετανιωνω καθολου για την επιλογη μου και το ξερω πως ειναι σωστη για μενα!

#164   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:54

παρεπιπτοντως εδω και μια ωρα σερφαρω και γραφω απο το iphone και η μπαταρια εχει πεσει 10%...!!

απιστευτο...!!

#165   nikosjc

nikosjc

iPH Member

• 254 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:55

Καλά παιδιά το θέμα έχει πολύ πλάκα! Δεν πρόλαβα να φύγω από τη δουλειά και μέχρι να φτάσω σπίτι είχε 3 σελίδες επιπλέον! Αυτά τα κολλήματα που έχουν μερικοί έχουν πολύ γέλιο! Ειδικά στην αρχή που άνοιξε το παιδί το θέμα και τόλμησε να πει, όχι ότι το 4 δεν είναι καλό, αλλά ότι απλά είναι υπερεκτιμημένο και ακριβό για αυτά που τελικά προσφέρει πέσαν όλοι πάνω του να τον φάνε! Έλεος δηλαδή!

Η γνώμη μου:

iPhone4: Σίγουρα ένα από τα γρηγορότερα κινητά και σαφώς πιο γρήγορο από το 3gs, αλλά αυτό θα φανεί με νέες εφαρμογές και παιχνίδια, τώρα η διαφορά δείχνει μικρή. Στα συν του η πολύ καλή κάμερα, η πολύ καλή οθόνη, αλλά και το γυροσκόπιο που σίγουρα θα αξιοποιηθεί αναλόγως. Τα υπόλοιπα θετικά του βρίσκονται στο λογισμικό που μπορεί να το έχει και το 3gs, ακόμα και το 3g άρα δεν μετράει! Το θεωρώ πραγματικά υπερβολικά ακριβό! Απο κει και πέρα, αν κάποιος έχει το 3g είναι μια καλή αναβάθμιση και αξίζει τη διαφορά (πάντα σε σχέση με τα iphone, από τη στιγμή που και το 3g ακριβά το αγόρασαν). Για τους κατόχους του 3gs υπάρχει και η λύση πώλησης του με 300-350Ε και με ένα απλό συμβόλαιο με επιδότηση 100Ε το παίρνουν πολύ πιο εύκολα κοντά στα 350Ε.

3gs-3g: Η διαφορά τους είναι πολύ μεγάλη σε ταχύτητα! Άλλωστε αυτό φαίνεται και με το ios4 που το 3gs δεν κωλώνει πουθενά ενώ στο 3g υπάρχουν διάφορα θέματα.

jailbrake: Για πολύ κόσμο, ο μόνος λόγος για να πάρουν iphone! Γιατί μόνο με jb μπορείς να έχεις όλα τα θετικά του iphone και να ξεπεράσεις πολλά από τα αρνητικά του που σε άλλα τηλέφωνα, ακόμα και πολύ φθηνότερα δεν υπάρχουν! Οπωσδήποτε πολύς κόσμος θα το έπαιρνε έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα δεν θα ήμουν ένας από αυτούς! Κακά τα ψέματα το iphone είναι πολύ πίσω σε πολλές βασικές λειτουργίες που έχουν το 90% των κινητών! Είτε θέλετε, είτε όχι κάποιοι να το καταλάβετε. Απλά όταν κάτι τελικά το υποστηρίζει η apple τρέχετε να το πείτε επαναστατικό και απορείτε γιατί δεν το είχατε τόσο καιρό!

Λοιπά κινητά και samsung: Αν δεν είστε κολλημένοι θα διαπιστώσετε πως και το galaxy S έχει απίστευτη οθόνη!!! Τώρα όσοι έχετε βιονικά μάτια καταφέρατε και είδατε τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις 2 οθόνες (εγώ δεν τα κατάφερα) και βάζετε site που έκαναν μετρήσεις με ειδικά μηχανήματα νανομέτρησης για να αποδείξετε την τεράστια διαφορά! Μπράβο σας!
Εγώ ως κάτοχος μόνο του ipod 3g (αλλά κατά καιρούς έχω ασχοληθεί πολύ και με τα iphone φίλων και με λοιπά κινητά - για να μην μου "την πείτε", που έχω γνώμη για τις διαφορές), όταν πρωτοείδα iphone, μεταλλικό πλήρως το ipod γαρ, είπα τι πλαστικούρα είναι αυτή! Τώρα πως σας πειράζει η πλαστικούρα του samsung δεν ξέρω! Το οποίο παρεμπίπτοντος είναι εντυπωσιακό και ταχύτατο!

iOS και λοιπά OS: Αυτή η αίσθηση και η λειτουργικότητα του ios είναι το βασικό πλεονέκτημα των i-συσκευών! Ειδικά με την έλευση του 4 που ήρθε μετά από 2 χρόνια στην εποχή μας! Σε συνδυασμό με τις απίστευτες και πολυπληθέστατες εφαρμογές το κάνουν πραγματικά ακαταμάχητο! Το android όμως πλησιάζει επικίνδυνα και έχει όλα τα φόντα να φτάσει και γιατί όχι να ξεπεράσει το ios4.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι από όλα αυτά οι μόνοι κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε εμείς οι καταναλωτές με το να υπάρχει ανταγωνισμός και να πέσουν οι υπερβολικές τιμές. Το iphone4 κάνει τόσο γιατί και τόσο, και ακριβότερο να ήταν απλά πουλάει! Αν υπήρχε λογική και δεν το αγόραζε κανένας πολύ απλά η τιμή του θα έπεφτε. Αλλά με το κόλλημα που υπάρχει για να είμαστε στην μόδα τρέχουμε να πετάξουμε τα λεφτά μας! Σόρρυ στα παιδιά που το αγόρασαν και καλά έκαναν αφού μπορούσαν, εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που μπορεί να έσκασαν 700Ε για ένα κινητό τη στιγμή που μπορεί να είναι μαθητές και να μην εργάζονται (και τους γονείς να παιδεύονται) ή να είναι μεροκαματιάρηδες που έβαλαν σε 2η μοίρα τα παιδιά τους, την οικογένεια τους ή άλλες προσωπικές ανάγκες, απλά για να είναι in! Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που κάνει το iphone και δεν το κάνει άλλο τηλέφωνο. Το αντίθετο θα έλεγα ότι ισχύει κατά πολύ! Και δεν με πειράζει αυτό, στον καθένα ότι του αρέσει, αφού μπορεί να μην τον πειράζουν διάφορες ελλείψεις (ούτε εγώ κολλάω σε ελλείψεις αν κάτι μου αρέσει πάρα πολύ), αλλά όχι και τέτοιος φανατισμός ρε παιδιά. Είναι παράλογο...

Τελειώνοντας το... άρθρο μου(!) καταλήγω ότι το iphone ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα 800Ε. Αν ήταν αντικαταστάτης του ακριβού για τα σημερινά δεδομένα iphone 3gs και κυμαινόταν στην ίδια τιμή οκ θα το δεχόμουν. Άλλωστε apple είναι αυτή, ξέρεις ότι θα πληρώσεις λειτουργικότητα, design και μόδα ακόμα και με πολλά κλειδώματα, ελλείψεις και "κολλήματα" της εταιρίας σε διάφορους τομείς...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες