Υπαρχει ενα σιγουρος τροπος να πειστεις.
Είναι ο ιδιος λόγος που με ψηνει καθε χρονο και παιρνω το νεο Iphone ασχετα αν το κραζω για τα στραβα του.
Το παιρνω τσαμπα μεσω της εταιρικης μας συνδεσης....
χαχαχα!!!
ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μενα
Δημοσίευση 31/08/2010 - 17:57
Υπαρχει ενα σιγουρος τροπος να πειστεις.
Είναι ο ιδιος λόγος που με ψηνει καθε χρονο και παιρνω το νεο Iphone ασχετα αν το κραζω για τα στραβα του.
Το παιρνω τσαμπα μεσω της εταιρικης μας συνδεσης....
χαχαχα!!!
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:08
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:24
Ανατριχιασα...Στο τραπεζι εχω ενα Iphone για να το βλεπουν οι γκομενες και ενα Blackberry για να κανω τη δουλεια μου!
Βεβαια πολλες δεν κοιτανε το τηλεφωνο αλλα το IWC TOP GUN που φοραω.
Καποιες δεν κοιτάνε ουτε αυτο αλλα τα επώνυμα παπούτσια μου (YSL,PRADA,HOGAN,κλπ).
Tελικά το Iphone δε θα το χαρακτηριζα ένα τηλεφωνο αλλα ένα αξεσουαρ που κουβαλάω.
Νομιζω οτι ειμαι ενας τυπικος χρηστης Iphone.
To θεμα ειναι οτι καποιοι μπορουν να αγορασουν ολο το πακετο ενω καποιοι αλλοι μονο το Iphone 4...
χαχαχχα!!!!
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:26
Μια χαρα ειναι οι Ελληνες,κατι που δυστυχως δεν ξερω αν εισαι εσυ...Το ζητημα ειναι οι κομπλεξικοι Ελληνες...Καλά είπε κάποιος την γνώμη του και αμέσως επίθεση.
Είστε δυστυχώς Έλληνες.
Κολλημένοι και ηλίθιοι, οι περισσότεροι.
Τελευταία επεξεργασία από: panosc2vts, 31/08/2010 - 18:26
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:28
Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 31/08/2010 - 18:29
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:29
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:30
Τούμπανο !απο ηχειο τι λεει ρε παιδια στα τραγουδια λεω. γιατι ολα τα προηγουμενα iphone ηταν για κλαματα
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:32
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:33
Άσε που οι περισσότεροι αντί μιας ιδιότητας η φαντασίας για nickname βάζουν το μοντέλο του αυτοκίνητου τους που σίγουρα έχει μπλε Ledakia.,
Συμφωνώ !
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:34
Μαλλον κατι δεν διαβασα καλα ή δεν καταλαβα καλα;Άσε που οι περισσότεροι αντί μιας ιδιότητας η φαντασίας για nickname βάζουν το μοντέλο του αυτοκίνητου τους που σίγουρα έχει μπλε Ledakia.,
Συμφωνώ !
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:36
πολυ δυσκολευομαι να το πιστεψω για το ηχειο του.
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:37
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:48
Αυτό το forum με προκαλεί να απαντήσω σε πολλά και διάφορα. Δεν το έχω κάνει εδώ και αρκετούς μήνες! Αλλά μέχρι εδώ! Αυτό το topic επιβεβαιώνει ότι επί μισό έτος, που ήμουν ενεργός, απευθυνόμουν σε μωρά
Είμαστε καλά? Το σκοτώσατε το παιδί επειδή είπε την άποψη του? Διαβάζω 8 σελίδες με αναμασημένα επιχειρήματα. Συμφωνώ απολύτως με όσα θα λέγατε αν δεν κατηγορούσατε με αυτό τον τρόπο τον άνθρωπο! Κάτι άλλο. Δεν είναι το iphone το μοναδικό τηλέφωνο. Το iphone επίσης δεν είναι το μοναδικό τηλέφωνο που έχει προβλήματα. Στο motorola droid 2, το σήμα ανεβοκατεβαίνει μόνο του χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Η motorola θα ξευτιλιστεί τόσο όσο η apple τώρα? μήπως θα έρθει software update? μήπως θα δώσει στους χρήστες δωρεάν θήκη? Μπα... Ποιο είναι το θέμα? Το iphone είναι συσκευή, η apple είναι εταιρία. Το droid είναι συσκευή, η motorola είναι εταιρία. Το galaxy s είναι συσκευή, η Samsug είναι εταιρία. Όλα τους έχουν θετικά, αρνητικά και μπορεί και προβλήματα. Εμείς θα κάτσουμε να σκάσουμε? το πιο βασικό είναι να κάνουν τη δουλειά τους ως συσκευες. Αυτά τα λίγα από μένα πριν εξαφανιστώ πάλι από εδώ μεσα.
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:53
Δημοσίευση 31/08/2010 - 18:58
Αν είπα κάτι που δεν ισχύει ζητάω συγνώμη αλλά βαρέθηκα τις εξυπναδουλες "τυπου" εδώ μέσα και πραγματικά θα αναθεωρήσω την στάση μου σε ότι άφορά το φόρουμ.Δεν εχεις τιποτα με κανεναν αλλα μονο προφητειες μαλλον ξερεις να κανεις...Οσο για το username πες μου τι θα σου αρεσε να βαλω και θα το κανω.Το προηγουμενο μου ηταν,λογω ιδιοτητας οπως λες, "32cm"...Θα σε εστελνα πουθενα αλλα δεν μου φταινε οι υπολοιποι που διαβαζουν.
P.S. sorry για το off topic
Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 31/08/2010 - 19:00
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες