iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:01
και ο πρωτος που εγραψε την γνωμη του κουβεντα εκανε και εμεις το ιδιο...
μπαινουν και μετα διαφοροι τυχαρπαστοι και λενε οτι αμπελοφιλοσοφια τους κατεβει στο κεφαλι λες και θα σωσουν το εθνος απο τους εχθρους που διαφθειρουν τα υθη!
μην ασχοληστε απλα
Ad
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:08
μα συγνωμη ρε φιλε... ζητας και τα ρεστα!;Αν είπα κάτι που δεν ισχύει ζητάω συγνώμη αλλά βαρέθηκα τις εξυπναδουλες "τυπου" εδώ μέσα και πραγματικά θα αναθεωρήσω την στάση μου σε ότι άφορά το φόρουμ.
Η άποψη μου έχει καταγραφεί στην 2η σελίδα.
πετας την κοτσανα για το username του αλλου με αφορμη την νοοτροπια των ελληναραδων...;
δηλαδη εσυ που προφανως εισαι παραγωγος ταινιων εισαι πιο εξυπνος απο τον αλλο που εχει βαλει το αυτοκινητο του...;! και θες να παρουμε και σοβαρα την αποψη σου στη σελιδα 2...;!! οποια κι αν ειναι αυτη, δεν με νοιαζει βεβαια!
ημαρτον !!
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:08
Στα 39 μου και λογω βλακειας εψω ψωνιο με τα κινητα.Ετσι αυτη τη στιγμη και αφου περασε απο τα χερια μου ενα desire ,ενα 32gb iphone 3gs,omnia 1 kai omnia 2 ,ακι αλλα κινητα ,εχω στα χερια μου ενα htc touch pro 2(τωρα πια μου φαινεται αρχαιο) και το galaxy s και φυσικα προχθες πηρα και το iphone 4 32 gb.Λοιπον.......ουτε το galaxy ουτε το iphone 4 θα τα αλλαζα .Ειναι φοβερα και τα δυο.Αλλα οτι και να πειτε σε σχεση με το ομνια 2 που το ξεσκιζα στο wifi και σε κλησεις και κρατουσε η μπαταρια μια εβδομαδα δυστυχως κανενα απο τα αλλα δε φτανει σε τοσο χρονο λειτουργιας .Κατα τα αλλα καθε ενα ρε παιδια εχει το δικο του καλο και θετικο σημειο και καθε ενα το δικο του αρνητικο.Παντως σιγουρα οποιανου δεν του αρεσει το ενα ή το άλλο δεν ειναι αναγκη να βριζει .Απλα να μην το αγορασει.Και εαν ειναι κανας ψωνισμενος οπως εγω ε τοτε ας τα παρει και τα δυο για να ησυχασει(αν και αυτο ειναι βλακεια).
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:10
ΗΘΗ οχι υθη....μα γιατι ασχοληστε με τετοια ατομα;
μπαινουν και μετα διαφοροι τυχαρπαστοι και λενε οτι αμπελοφιλοσοφια τους κατεβει στο κεφαλι λες και θα σωσουν το εθνος απο τους εχθρους που διαφθειρουν τα υθη!
μην ασχοληστε απλα
Τυχαρπαστος
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:11
μα γιατι ασχοληστε με τετοια ατομα;
μην ασχοληστε απλα
Ασχολούμαστε γιατί ζουν ανάμεσα μας και μας πιέζουν καθημερινά να υιοθετήσουμε το γεγονός ότι όλα είναι χρήμα πλούτος, εξουσία, αντιστεκόμαστε λοιπόν, γιατί ξέρουμε ότι είναι συναίσθημα και όλα τα άλλα έπονται. Όπως κ ότι ο καθένας έχει δικαίωμά να έχει την δική του άποψη με επιχειρήματα κ να μην καπελώνετε από το πλήθος.2 πράγματα βλέπεις στο Φόρουμ ένα την ευτυχία όσων απέκτησαν πρώτοι το φεγγάρι σε σχήμα μήλου και μετά πλήθος ανθρώπων να ζητάνε βοήθεια η γιατί δεν το χειρίζονται σωστά η γιατί βρήκαν πρόβλημα και όλο αυτό είναι φυσιολογικό αλλά είναι οι ίδιοι... Πολύ Φασαρία για κάτι που σε ένα χρόνο από σήμερα θα ξέρουμε την πραγματική του αξία.
Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 31/08/2010 - 19:14
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:15
Πάντως για να λέμε και τα θετικά, από τα εκατοντάδες ( ) κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου το μόνο με τα λιγότερα προβλήματα είναι το 3GS που έχω τώρα! Μια φορά μου κόλλησε και αυτό λόγω μιας εφαρμογής! (με restart απλό έστρωσε)
Επίσης η μπαταρία, είναι ακριβός όπως την πήρα την πρώτη μέρα .. απίστευτο!!
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:15
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:16
Μολις περασεις τα 18 τα λεμε παλι...Ασχολούμαστε γιατί ζουν ανάμεσα μας και μας πιέζουν καθημερινά να υιοθετήσουμε το γεγονός ότι όλα είναι χρήμα πλούτος, εξουσία, αντιστεκόμαστε λοιπόν, γιατί ξέρουμε ότι είναι συναίσθημα και όλα τα άλλα έπονται. Όπως κ ότι ο καθένας έχει δικαίωμά να έχει την δική του άποψη με επιχειρήματα κ να μην καπελώνετε από το πλήθος.2 πράγματα βλέπεις στο Φόρουμ ένα την ευτυχία όσων απέκτησαν πρώτοι το φεγγάρι σε σχήμα μήλου και μετά πλήθος ανθρώπων να ζητάνε βοήθεια η γιατί δεν το χειρίζονται σωστά η γιατί βρήκαν πρόβλημα και όλο αυτό είναι φυσιολογικό αλλά είναι οι ίδιοι... Πολύ Φασαρία για κάτι που σε ένα χρόνο από σήμερα θα ξέρουμε την πραγματική του αξία.
Φιλικα
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:17
Τα κοντεύει ο γιος μου,θα του το πω.Μολις περασεις τα 18 τα λεμε παλι...
Φιλικα
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:21
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:24
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:26
Κακο αυτο...Αλλαξε νοοτροπια γρηγορα!
απο το στομα μου το πήρες...άλλαξε νοοτροπία γιατι θα βγει ο σοφός και θα σου πει οτι λες μπούρδες....
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:30
Κανενα προβλημα.Οσο σοφος μπορει να ειναι ο μεσος Ελληνας,θα εχεις ακουσει οτι ολα αυτα ειναι πολυ ομορφα και πολυ ρομαντικα,αλλωστε κι εγω τα ασπαζομαι αλλα επισης θα εχεις ακουσει οτι ειναι ΟΥΤΟΠΙΚΑ...απο το στομα μου το πήρες...άλλαξε νοοτροπία γιατι θα βγει ο σοφός και θα σου πει οτι λες μπούρδες....
Ας συνεχισει κανονικα η κουβεντα,νομιζω αρκετα ξεφυγαμε
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:33
Δημοσίευση 31/08/2010 - 19:37
Λοιπον φιλοι μου θα σας πω και την δικη μου γνωμη.
Στα 39 μου και λογω βλακειας εψω ψωνιο με τα κινητα.Ετσι αυτη τη στιγμη και αφου περασε απο τα χερια μου ενα desire ,ενα 32gb iphone 3gs,omnia 1 kai omnia 2 ,ακι αλλα κινητα ,εχω στα χερια μου ενα htc touch pro 2(τωρα πια μου φαινεται αρχαιο) και το galaxy s και φυσικα προχθες πηρα και το iphone 4 32 gb.Λοιπον.......ουτε το galaxy ουτε το iphone 4 θα τα αλλαζα .Ειναι φοβερα και τα δυο.Αλλα οτι και να πειτε σε σχεση με το ομνια 2 που το ξεσκιζα στο wifi και σε κλησεις και κρατουσε η μπαταρια μια εβδομαδα δυστυχως κανενα απο τα αλλα δε φτανει σε τοσο χρονο λειτουργιας .Κατα τα αλλα καθε ενα ρε παιδια εχει το δικο του καλο και θετικο σημειο και καθε ενα το δικο του αρνητικο.Παντως σιγουρα οποιανου δεν του αρεσει το ενα ή το άλλο δεν ειναι αναγκη να βριζει .Απλα να μην το αγορασει.Και εαν ειναι κανας ψωνισμενος οπως εγω ε τοτε ας τα παρει και τα δυο για να ησυχασει(αν και αυτο ειναι βλακεια).
Συμφωνω απολυτα μαζι σου, μιας και απο τα δικα μου χερια εχουν περασει ολα τα κινητα που αναφερεις, και πολυ περισσοτερα. Απο εποχης μιο a-701 εχω παρει τα παντα. Και οταν λεω τα παντα ενοω τα παντα, στην κατηγορια windows mobille φυσικα. Μεχρι και πριν δυο μηνες ημουν φανατικος οπαδος των windows mobille. Μεχρι που καταλαβα τι εχανα τοσα χρονια, αγνοωντας στην ουσια ios και android.
Οταν ειδα την ευκολια με την οποια χειριζεσαι διαφορα πραγματα π.χ. Με το iphone, ta windows mobille διαγραφτηκαν απο την μνημη μου.! (αν και μου εχουν λειψη πολλα πραγματα, οπως η ευκολια του copy paste, προγραμματα καταγραφης κλησεων και αρκετα ακομα)
Ποτε δεν εβγαλα μαπα το iphone4. Αλλωστε πιστευα κατι τετοιο, θα ειχα βαλει ηδη αγγελια πωλησης.
Αυτο που συνεχιζω να λεω ειναι πως η συσκευη ειναι υπερεκτιμημενη, και πως αρχιζουν την πλυση εγκεφαλου πριν καν βγει η συσκευη στην κυκλοφορια.
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι η δυσκολια με την οποια μπορεις ν χειριστεις τα αρχεια στο iphone οπως εσυ θελεις. Δηλαδη οπως στα windows mobille, που μπορουσες πανευκολα με μια απλη αντιγραφη επικολληση , να βαλεις η να βγαλεις αρχεια απο οπου ηθελες. Ετσι απλα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες