Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι η δυσκολια με την οποια μπορεις ν χειριστεις τα αρχεια στο iphone οπως εσυ θελεις. Δηλαδη οπως στα windows mobille, που μπορουσες πανευκολα με μια απλη αντιγραφη επικολληση , να βαλεις η να βγαλεις αρχεια απο οπου ηθελες. Ετσι απλα.
Φίλε Sale συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Έχω το 3gs και είμαι σε όλα ευχαριστημένος. Αλλά...
Αυτό με το itunes δεν το καταλαβαίνω. Και άντε πες οτι το μαθαίνω και κάνω την φασαριόζικη δουλειά που θέλω να κάνω (π.χ. Να περάσω φωτογραφίες στο κινητό, φτιάχνοντας έναν φάκελο στο pc με τις φωτογραφίες που θέλω, να δηλώσω τον φάκελο στο itunes, να κάνω sync, μετά αν θέλω να μην μπορώ να τις σβήσω απο το κινητό, αντι του να έκανα ένα απλό Drag and drop). Πείτε οτι θέλω να πάω σε ένα φίλο και έχει κάποια τραγούδια που μου αρέσουν και θέλω να τα περάσω στο κινητό μου. Τί γίνεται
Παραδεχτείτε το... Σε οτι εχει σχέση με μεταφορά αρχειων κινητο<->υπολογιστης η apple δεν έχει κάνει και την καλύτερη δουλειά.
Απο παλαιότερα κινητά μου, έχω πάθει πλάκα με το 3gs οταν το κρατάω στα χέρια μου. Όταν όμως θέλω να το συνδέσω σε έναν άλλο υπολογιστή και πρέπει να κατεβάσω το itunes, χάνω αρχεία ή οταν μου λέει ένας φίλος που δεν έχει iphone π.χ. "άνοιξε ρε το bluetooth σου να σου στείλω κάτι" ... ε τότε νοσταλγώ ακόμα και το mio a501 που είχα κάποτε.
Τελευταία επεξεργασία από: gotham78, 31/08/2010 - 20:05.