Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   gotham78

gotham78

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2010 - 20:02

Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι η δυσκολια με την οποια μπορεις ν χειριστεις τα αρχεια στο iphone οπως εσυ θελεις. Δηλαδη οπως στα windows mobille, που μπορουσες πανευκολα με μια απλη αντιγραφη επικολληση , να βαλεις η να βγαλεις αρχεια απο οπου ηθελες. Ετσι απλα.

Φίλε Sale συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Έχω το 3gs και είμαι σε όλα ευχαριστημένος. Αλλά...

Αυτό με το itunes δεν το καταλαβαίνω. Και άντε πες οτι το μαθαίνω και κάνω την φασαριόζικη δουλειά που θέλω να κάνω (π.χ. Να περάσω φωτογραφίες στο κινητό, φτιάχνοντας έναν φάκελο στο pc με τις φωτογραφίες που θέλω, να δηλώσω τον φάκελο στο itunes, να κάνω sync, μετά αν θέλω να μην μπορώ να τις σβήσω απο το κινητό, αντι του να έκανα ένα απλό Drag and drop). Πείτε οτι θέλω να πάω σε ένα φίλο και έχει κάποια τραγούδια που μου αρέσουν και θέλω να τα περάσω στο κινητό μου. Τί γίνεται???

Παραδεχτείτε το... Σε οτι εχει σχέση με μεταφορά αρχειων κινητο<->υπολογιστης η apple δεν έχει κάνει και την καλύτερη δουλειά.

Απο παλαιότερα κινητά μου, έχω πάθει πλάκα με το 3gs οταν το κρατάω στα χέρια μου. Όταν όμως θέλω να το συνδέσω σε έναν άλλο υπολογιστή και πρέπει να κατεβάσω το itunes, χάνω αρχεία ή οταν μου λέει ένας φίλος που δεν έχει iphone π.χ. "άνοιξε ρε το bluetooth σου να σου στείλω κάτι" ... ε τότε νοσταλγώ ακόμα και το mio a501 που είχα κάποτε.

Τελευταία επεξεργασία από: gotham78, 31/08/2010 - 20:05

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   thegeorge

thegeorge

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2010 - 20:06

Να του απαντήσεις οτι στην εποχή του Smart Phone δεν ανταλλάζουμε αρχεία με μπλε δόντια, αλλά με email!

#198   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2010 - 20:07

Φίλε Sale συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Έχω το 3gs και είμαι σε όλα ευχαριστημένος. Αλλά...

Αυτό με το itunes δεν το καταλαβαίνω. Και άντε πες οτι το μαθαίνω και κάνω την φασαριόζικη δουλειά που θέλω να κάνω (π.χ. Να περάσω φωτογραφίες στο κινητό, φτιάχνοντας έναν φάκελο στο pc με τις φωτογραφίες που θέλω, να δηλώσω τον φάκελο στο itunes, να κάνω sync, μετά αν θέλω να μην μπορώ να τις σβήσω απο το κινητό, αντι του να έκανα ένα απλό Drag and drop). Πείτε οτι θέλω να πάω σε ένα φίλο και έχει κάποια τραγούδια που μου αρέσουν και θέλω να τα περάσω στο κινητό μου. Τί γίνεται???

Παραδεχτείτε το... Σε οτι εχει σχέση με μεταφορά αρχειων κινητο<->υπολογιστης η apple δεν έχει κάνει και την καλύτερη δουλειά.

Απο παλαιότερα κινητά μου έχω πάθει πλάκα με το 3gs οταν το κρατάω στα χέρια μου. Όταν όμως μου λέει ένας φίλος που δεν έχει iphone π.χ. άνοιξε ρε το bluetooth σου να σου στείλω κάτι δεν ξέρω τι να απαντήσω...

Αυτο με το itunes πραγματικα ουτε εγω το καταλαβαινω. Σχεδον ολους οσους ξερω, και εχουν iphone τρεμουν καθε φορα που συνδεουν το itunes. Οι ποιο πολλοι δεν το βαζουν καν.! Το να κανεις παλι import καποιες φωτος και να μην μπορεις να σβυσεις τον φακελλο, εαν δεν το συνδεσεις με υπολογιστη, ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο.!

#199   tsaki

tsaki

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Twitter:@tsaki19
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:tsaki191

Δημοσίευση 01/09/2010 - 00:37

Να του απαντήσεις οτι στην εποχή του Smart Phone δεν ανταλλάζουμε αρχεία με μπλε δόντια, αλλά με email!

σωστος ο παιχτης :)

#200   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:19

Φίλτατε, ο έρωτάς σου με το μήλο σε έχει τυφλώσει και μονολογείς ... :P
Το ζητούμενο που πρέπει να απασχολεί από όλα τα προηγούμενα ποστ είναι το αν αξίζει η μετάβαση από το 3GS στο 4 σε σχέση πάντα με την τιμή του τελευταίου και φυσικά αν αξίζει όλος ο ντόρος για ένα κινητό που κοστίζει (σαν υλικά) 150 ευρώ!!! και πουλιέται 800!!! (και σαν κερασάκι έχει και μερικούς γελοίους περιορισμούς που θέλουμε άπειρες σελίδες συζήτησης και φυσικά και το "προβληματάκι" της κεραίας)

Εγώ προσωπικά, θα το πάρω τον 4αρι μόνο αν το βρω σε τιμή ευκαιρίας... (είτε από αγγελία, είτε από κάποιο καλό πρόγραμμα συμβολαίου)!! 800 όμως δεν τους ακουμπάω που να χτυπιούνται, γιατί απλά νομίζω πως ΔΕΝ αξίζει για ΤΟΣΑ λεφτά!)
Η ομορφιά του και πολλά άλλα θετικά που έχει είναι δεδομένα, δεν πρέπει να το αμφισβητήσει κανείς αυτό!!!

Φίλε συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με το θέμα αυτό. Άλλο θέμα το αν αξίζει κάποιος να αναβαθμίσει απο 3GS σε 4 και άλλο θέμα το "η οθόνη του 4 είναι σχεδόν η ίδια με την οθόνη του 3GS". Και δεν πρόκειται περι έρωτα και τύφλωσης. Έχεις δει την οθόνη του 4; Αν ναι πως είναι δυνατόν να μου λες τέτοια αφού η ίδια η οθόνη βγάζει ματια ρε αδελφέ. Πως να το κάνουμε; Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με λόγια αλλά με γεγονότα! Και πάλι το αν αξίζει η αναβάθμιση είναι εντελώς υποκειμενικό πράγμα γιατί ο κάθε ένας έχει διαφορετική οικονομική κατάσταση και το βλέπει διαφορετικά το θέμα.

Τώρα για αυτούς που λένε ότι το παιδί είπε την γνώμη του και τον φάγαμε, πρέπει να καταλάβουν ότι τα λεγόμενα που λέει κάποιος έχουν και επιπτώσεις. Όταν λέει μαμακίες και διαψεύδει γεγονότα να είστε σίγουροι ότι θα του αντεπιτεθούμε (λεκτικά πάντα)! Δηλαδή άμα πω ότι πχ ο Μέσι είναι για τον φούτσο δεν θα με πουν όλοι τι λες ρε μαμάκα σε κάθε αγώνα βάζει 3 γκολ και θα τον πεις εσύ άχρηστο;

Άσε που οι περισσότεροι αντί μιας ιδιότητας η φαντασίας για nickname βάζουν το μοντέλο του αυτοκίνητου τους που σίγουρα έχει μπλε Ledakia.,

Συμφωνώ !

Το τι nickname βάζει ο καθένας δεν νομίζω να είναι δική σου δουλειά και δεν παίζει κανένα ρόλο. Και για να μην πάρεις πάνω σου όχι δεν το πήρα προσωπικά επειδή στο nickname μου έχω την μοτοσυκλέτα μου. Απλά εσύ λες μπούρδες και σου απαντώ!

Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 01/09/2010 - 01:24

#201   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:22

Πολυ εξυπνο!! :lol: χαχαχαχαααααααα!!! :P

Πες του:
"φιλε μου δεν φταιει το κινητο που δεν εχει ΒΤ,
πλεον η μοδα ειναι να παρεις το αρχειακι μεσω αμερικης πληρωνοντας data plan,
γιατι τσαμπα μεταφορες μεταξυ συσκευων σε αποστασεις εκατοστων ειναι πολυ πασέ"

:D

Καλα μου αρεσε τοσο πολυ αυτο που ειπα που σκεφτομαι να το βαλω υπογραφη!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 01/09/2010 - 01:24

#202   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:27

Πες του:
"φιλε μου δεν φταιει το κινητο που δεν εχει ΒΤ,
πλεον η μοδα ειναι να παρεις το αρχειακι μεσω αμερικης πληρωνοντας data plan,

Καλα μου αρεσε τοσο πολυ αυτο που ειπα που σκεφτομαι να το βαλω υπογραφη!!!

Respect :D
Έμενα αν μου έλεγαν αυτό για το eMail θα έδινα μια ΜΟΥΤΖΑ και ένα Άντε Γεια.

#203   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:27

Τελικα μαλλον εχεται καποιοι παρρωπιδες.! Και ειστε aplle maniacs.! Εγω απλα ειπα αυτο που ειδα. Σε σχεση με το 3gs που ειχα εκτος απο το βιντεο, δεν με εντυπωσιασε κατι αλλο.
Δηλαδη θα μας τρελανετε καποιοι; Θα μου πειτε οτι εχετε δει απο κοντα το galaxy και δεν εχει πολυ καλυτερη ευκρινεια οθονης απο το 4? μιλαμε για πολυ παρρωπιδες.!
Δεν ειπα οτι θα παρω το samsung. Ξαναλεω οτι βλεποντας πρωτη φορα το galaxy πραγματικα εντυπωσιαστηκα με την οθονη του.
Κατι που δεν εγινε με το 4 οταν το ειδα.

Άμα το iPhone 4 είχε το λειτουργικό του Samsung Galaxy θα σε εντυπωσίαζε πιο πολύ από την οθόνη του Samsung γιατί θα έβλεπες κάτι καινούργιο σε μια τέτοια οθόνη. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

#204   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:28

Άμα το iPhone 4 είχε το λειτουργικό του Samsung Galaxy θα σε εντυπωσίαζε πιο πολύ από την οθόνη του Samsung γιατί θα έβλεπες κάτι καινούργιο σε μια τέτοια οθόνη. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

+1

#205   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:31

Η πλάκα είναι δε ότι και τα δυο "στρατόπεδα" έχουμε ΟΛΟΙ η σχεδόν όλοι apple κινητό,και παρόλα αυτά καταφέρνουμε κ τσακωνόμαστε.. Θέλει προσπάθειά αυτό.

#206   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:32

ωραιος εισαι εσυ. !!! δηλαδη ενω σχεδον ολα τα κινητα εχουν την δυνατοτητα να στελνουν απευθειας στο αλλο κινητο ενα π. χ. αρχειο μουσικης , εμεις θα περιμενουμε μια ωρα να παει το τραγουδι στον σερβερ , και μετα να πεειμενει και ο αλλος να του ερθει. !! πολυ ωραια. και φυσικα πρεπει απαραιτητα να εχουν και οι δυο ιντερνετ. !! δηλαδη ολοκληρη ιστορια για ενα αρχειο. και αντε εμεις εχουμε iphonara και ειναι πανευκολο να στειλουμε εμαιλ. τι γινετε στην περιπτωση που θελει να μας στειλη ενας μια φωτογραφια απο το κινητο του που δεν ξεπερναει σε τιμη τα 60 ευρω; τι του απανταμε εμεις με το τρομερο κινητο των 800 ευρω; οτι μαλλον ο jobs ειναι αρχιλαλακας;;;

#207   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:36

θελεις να σου απαντησω και εγω υποθετικα τωρα; γιατι αυτο που λες υποθετικο ειναι. εγω ειπα αποψη για κατι που ειδα και ειναι πραγματικο.

#208   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1.133 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:36

Την οθονη του iP4 δεν την εχω δει απο κοντα,
απλα μου εχουν πει οτι εχει τελεια αναλυση και καλυτερη αντιθεση απο το 3gs.

Τις super amoled ομως που τις εχω δει απο κοντα τις εχω ερωτευτει!
εχουν ΠΟΛΥ λαμπερα χρωματα και μαυρο σαν να ειναι σβηστη η οθονη.

Το κακο ειναι οτι με τα χρονια "καιγονται" οπως οι τηλεορασεις plasma,
κατι που οι tft του iP δεν το παθαινει

Τελευταία επεξεργασία από: Neopas, 01/09/2010 - 01:37

#209   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:37

ωραιος εισαι εσυ. !!! δηλαδη ενω σχεδον ολα τα κινητα εχουν την δυνατοτητα να στελνουν απευθειας στο αλλο κινητο ενα π. χ. αρχειο μουσικης , εμεις θα περιμενουμε μια ωρα να παει το τραγουδι στον σερβερ , και μετα να πεειμενει και ο αλλος να του ερθει. !! πολυ ωραια. και φυσικα πρεπει απαραιτητα να εχουν και οι δυο ιντερνετ. !! δηλαδη ολοκληρη ιστορια για ενα αρχειο. και αντε εμεις εχουμε iphonara και ειναι πανευκολο να στειλουμε εμαιλ. τι γινετε στην περιπτωση που θελει να μας στειλη ενας μια φωτογραφια απο το κινητο του που δεν ξεπερναει σε τιμη τα 60 ευρω; τι του απανταμε εμεις με το τρομερο κινητο των 800 ευρω; οτι μαλλον ο jobs ειναι αρχιλαλακας;;;

Του απαντάς το ίδιο που θα του απαντήσεις στην ερώτηση ¨."τότε γιατί έχεις Apple ?"

#210   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 01:39

τρομερο σχολιο...... χαχαχαχαχαχαχα

Ad

Ad