iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 08:41
Αν το iphone δεν τα αλλαζει ολα και παλι γιατι ολοι τρεχουν να του μοιασουν ,,, αντε με τα μαιμουδακια σας
Ad
Δημοσίευση 01/09/2010 - 08:50
Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα αυτό iPhone 4 vs Galaxy S – And the winner is…
Δημοσίευση 01/09/2010 - 08:51
Για να τελειώνουμε με το θέμα της τιμής. Αν κάποιος έπαιρνε πριν 10 μέρες iphone θα πλήρωνε για το 3gs 16gb σχεδόν τα ίδια χρήματα. Άρα το ερώτημα είναι αν αξίζει κανείς που έχει iphone 3gs να πάρει το 4?το facetime και το design με αφηνουν απλα αδιαφορο...
για το επεξεργαστη θα πω πως ναι μεν ειναι πιο γρηγορο το 4 αλλα η διαφορα ειναι παρα πολυ μικρη...
για την οθονη συμφωνω πως ειναι καλυτερη απο to 3gs αλλα πιστευω πως δεν αξιζουν 700€ μονο για μια οθονη...
Γενικά κατά την γνώμη μου ισχύει το εξής: Iphone χωρίς data plan = ipod touch που παιρνει κ τηλέφωνα.
1)Όποιος έχει dataplan δικαιούτε επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου τουλάχιστον 150€. Άρα πουλώντας το 3gs ΄κάπου στα 300€(δείτε αγγελίες forum) + 150€ = 450€. Άρα στην χειρότερη θα πρέπει να δώσει 200€ επιπλέον κ όχι 659€. (Εγώ έχοντας συμβόλαιο για 1 χρόνο κάπου 49 € έδωσα για το 4 επιπλέον 220€ κάνοντας το ίδιο συμβόλαιο με όποιες αναβαθμίσεις είχε, αλλα το πάγιο είναι ίδιο+ δεν πούλησα το 3gs).
2)Όποιος δεν έχει συμβόλαιο που λήγει ας περιμένει να λήξει, διαφορετικά θα πρέπει να πουλήσει το 3gs και να πληρώσει την διαφορά. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει μόνο αν του περισσεύουν χρήματα. Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει, ας περιμένει λίγο.
3)Όποιος δεν ανήκει σε 1 εκ των 2 παραπάνω περιπτώσεων δεν αξίζει να πάρει iphone...Δείτε με bold την γνώμη παραπάνω.
Συμβουλευτικά πάντα...
Τελευταία επεξεργασία από: bigboss, 01/09/2010 - 08:54
Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:15
Την έχω καταβρεί με το iPhone τόσο καιρό και με βολεύει αφάνταστα σε οτιδήποτε. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό συσκευές, αλλά ότι μου δίνει το iPhone έτσι απλά, γρήγορα και απροβλημάτιστα, δεν μου το δίνει άλλη συσκευή.
Τώρα πως γίνεται να μπαίνουν κάποιοι σε φόρουμ που υποτίθεται πως δεν τους ενδιαφέρουν, (λόγο του ότι δεν ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη συσκεύη), δεν το καταλαβαίνω
Μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι κάποιος προσπαθεί να σε πείσει, για κάτι το αντίθετο, απο αυτό που εσύ ο ίδιος έχεις αποφασίσει ότι σου κάνει δουλειά και σε βολεύει. Περισσότερο μου κάνει πως κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους, πως το IPhone, όντως δεν είναι καλή συσκευή και υπάρχουν και άλλες καλύτερες και μπλα μπλα μπλα, ποστάροντας συνεχώς άσκοπες συμβουλές.
Το ίδιο θα έκανα και εγώ μάλλον, αν είχα μια συσκευή που δεν με καλύπτει πλήρως, δεν μου κάνει καλή δουλειά ή ξέροντας ότι κυκλοφορεί κάτι καλύτερο εκεί έξω.
Αλλά γιατί να το κάνω; Έχω το iPhone και δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με τα "άλλα"...
Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:31
τελικα εχετε πολυ πλακα , με το που κυκλοφορησε το iphone4 και ειδατε τι κινεζακια εχετε για smartphone αρχισατε ..... επιτελους γραψτε σε κανενα φορουμ της motorola, samsoung , android κατι που θα σας ενδιαφερει πραγματικα και αφηστε το vs με το iphone ....
Αν το iphone δεν τα αλλαζει ολα και παλι γιατι ολοι τρεχουν να του μοιασουν ,,, αντε με τα μαιμουδακια σας
Οπα εσυ ρε μαιμουδοκριτη, που μπηκες και φουριοζος να πεταξεις την π@π@ρια σου και να ειρωνευτεις κατοχους αλλων κινητων, επειδη νομισες οτι καποιοι σου εθιξαν το κινητακι σου.! Σιγα ρε φιλε πια. Τι ηρθε και αλλαξε το suoer iphone 4.; Και στην τελικη καλυτερα μαιμουδι, παρα χαζο αμερικανακι. Για αυτο ηρεμησε. Και αλλη φορα να μιλας με λιγοτερη ειρωνια γιατι την επομεη θα στα χωσω ασχημα.!
****** καποιοι κατοχοι αλλων κινητων που εσυ ειρωνευεσαι, μπορουν να καταγραφουν συνομιλια πανευκολα και να περνανε τα τραγουδακια τους απλα οπου και αν βρισκονται, οταν εσυ για να σβυσεις καποια αρχεια , πρεπει να συνδεθεις με itunes, (ελεοσσσσσς) και ακομα ψαχνεσε και παρακαλας ματαια να βγει καποιο προγραμμα εστω στο cydia, (γιατι η apple σε δουλευει και εχει κλειδωσει τα παντα) να μπορεις να γραψεις συνομιλια. Να μην αναφερω αλλα.... *********
Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:39
Οπα εσυ ρε μαιμουδοκριτη, που μπηκες και φουριοζος να πεταξεις την π@π@ρια σου και να ειρωνευτεις κατοχους αλλων κινητων, επειδη νομισες οτι καποιοι σου εθιξαν το κινητακι σου.! Σιγα ρε φιλε πια. Τι ηρθε και αλλαξε το suoer iphone 4.; Και στην τελικη καλυτερα μαιμουδι, παρα χαζο αμερικανακι. Για αυτο ηρεμησε. Και αλλη φορα να μιλας με λιγοτερη ειρωνια γιατι την επομεη θα στα χωσω ασχημα.!
****** καποιοι κατοχοι αλλων κινητων που εσυ ειρωνευεσαι, μπορουν να καταγραφουν συνομιλια πανευκολα και να περνανε τα τραγουδακια τους απλα οπου και αν βρισκονται, οταν εσυ για να σβυσεις καποια αρχεια , πρεπει να συνδεθεις με itunes, (ελεοσσσσσς) και ακομα ψαχνεσε και παρακαλας ματαια να βγει καποιο προγραμμα εστω στο cydia, (γιατι η apple σε δουλευει και εχει κλειδωσει τα παντα) να μπορεις να γραψεις συνομιλια. Να μην αναφερω αλλα.... *********
+100000000
Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:54
Φυσικά είναι το δεύτερο και τελευταίο post μου εδώ μέσα! Καλή συνέχεια και συγνώμη σε όσους νομίζουν ότι ενοχλήθηκαν από τα γραφόμενά μου, αλλά δεν φταίω εγώ!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:58
Δημοσίευση 01/09/2010 - 09:59
Τώρα ανακαλύπτετε τον κόσμο γύρω σας φαίνεται...!
Μου κάνει φοβερή εντύπωση!
...συγνώμη για το offtopic, συνεχίστε το flaming ανενόχλητοι τώρα...!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:05
Ναι είναι για εκτόνωση και μπορείς να γίνεις iPH Guru σε μια μέρα με δαύτους. χαχαχα ελπίζω τόσες φορές που γράψαμε ότι είναι το καλύτερο κινητό να το εμπεδώσαμε !. Αυτό το ποστ θα δείξει την πραγματική του αξια σε 6μηνες + απο σήμερα.και κάποιοι τότε ίσως αλλάξουν nicks.¨Πολύ ωραίο θέμα.. Για συζήτηση.. Αλλά το τι αξίζει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό .. και σύμφωνα με τις "ανάγκες".. Μας..
Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:09
Στο 4G με προβληματίζει η αντοχή του σε "ατυχίες" και κατα πόσο το ματ αλουμίνιο δε θα γεμίσει γρατζουνιές (απο το βαλε βγάλε σε θήκη.
Κατα τα άλλα είναι πιο στενό απο 3gs και λίγο πιο παχύ! Ραδιόφωνο όμως ακόμα δε βάλανε.
Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:13
εγώ είχα διαβάσει οτι είναι περίπου 24% πιο λεπτο!.. :sΕγώ επειδή κόλησα με το 3GS πήρα το 4 μόλις βγήκε με ανταλλαγή. Την επιδότηση τη κάνω πάντα έκπτωση στο πάγιο. Αρα όπως το έχω σκεφτεί αν το αλλάζω όποτε βγεί δε χάνω σχεδόν τίποτα!
Στο 4G με προβληματίζει η αντοχή του σε "ατυχίες" και κατα πόσο το ματ αλουμίνιο δε θα γεμίσει γρατζουνιές (απο το βαλε βγάλε σε θήκη.
Κατα τα άλλα είναι πιο στενό απο 3gs και λίγο πιο παχύ! Ραδιόφωνο όμως ακόμα δε βάλανε.
<<Η κατασκευή του (από ειδικά επεξεργασμένο γυαλί και μέταλλο) αλλά και το μειωμένο του πάχος (24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS) θα σας εκπλήξει ευχάριστα μόλις το κρατήσετε στο χέρι σας.>>
Τελευταία επεξεργασία από: fotislab7, 01/09/2010 - 10:16
Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:15
λιγο βλακεια δεν ειναι αυτο? να κανουν release μια προβληματικη συσκευη, να πεφτει ο κοσμος να την παρει για να στηρηξει την εταιρια, και μετα αυτη να τους πουλαει μεσα σε 2 μηνες και να βγαζει bug-fixed device στην αγορα?
ισως και να ειναι λαθος και απλα φημες αυτα που διαβασα, γιατι αν οντως γινει κατι τετοιο και στην ουσια πει κοροιδα τους 3000 ελληνες που εσπευσαν να παρουν το 4 τις τελευτεες μερες, η apple για μενα θα φαει delete σαν εταιρια μια και καλη...
κατσε να δεις που θα βγαλουν και ανακοινωση 'apple re-invents the mobile phone ANTENNA!!!' απο τωρα τα τηλεφωνα σας θα εχουν και καλη κεραια!!! τρεξτε να προλαβετε, μονο 800 ευρω..
Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:24
Αλλά άν η Apple αλλάξει το iphone σε 2 μήνες έξαιτίας προβλήματος σήματος, τότε θα πρέπει να αντικαταστήσει και όλα τα άλλα "ελαττωματικά" μέσα στην εγγύηση. Θα χάσουμε όσοι το πήραμε και αξία μεταπώλησης! Με κέρδος 1 θήκη που θα αργήσει και 6μήνες?!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:24
Το παληκαρι προφανως δεν το εχει.
Αλλιως και μόνο την οθόνη αν δεις δεν ξανακουμπας 3g kai 3gs! κυριολεκτικα!
ehmmmm αυτο ισχύει. Πήρα την Πέμπτη το βράδυ το καινούριο iphone και εντός δύο ωρών έκανα προώθηση στην γραμμή μου του 3GS ώστε να πέφτει και αυτή στο 4αρι...
δεν ξανακουμπάς το 3GS ήδη φαίνεται παλιό.
Το Facetime πραγματικά δουλεύει τρομερά καλα, η κάμερα βγάζει φανταστικές φωτογραφίες βράδυ με φλας. Το ζούμ είναι κλάσεις καλύτερο από του 3GS ενώ οι εφαρμογές λειτουργούν πολύ πιο "ανετα"
Επίσης... έχει δοκιμάσει κανείς να σβήσει γρήγορα τις ανοιγμένες εφαρμογές στο 3GS? το 90% των φορών αν είναι και αρκετές ανοικτές απλα... κολλάει, στο 4 απλά επαναλαμβάνεις το πάτημα στο ίδιο σημείο και οι εφαρμογές εξαφανίζονται.
Πολύ πιο γρήγορο - μη ξεχνάμε οτι οι υπάρχουσες εφαρμογές είναι φτιαγμένες για 3G & 3GS, όταν βγούν σοβαρές εφαρμογές για το 4 θα δούμε τις ουσιαστικές διαφορές...
Σε ότι αφορά ποιότητα κατασκευής... δεν θα το συζητήσω, απλά εδω και μία εβδομάδα... το κάτω μέρος δεν έχει ούτε γρατζουνιά ενώ το κλασσικό σπάσιμο του 3G/3GS που θόλωνε το μηλαρακι από τα ακουμπήματα σε οποιαδήποτε επιφάνεια... απλά... δεν υπάρχει πια!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες