Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/09/2010 - 10:28

Ακούστε ρε τσάμπα μάγκες -που πολύ εύκολα την μπαίνετε στα μέλη που λένε την γνώμη τους- κάτι καλόπαιδα σαν εσάς τα 20χρονα που μείνατε ακόμα στην εποχή του μπλουτουθ για αποστολή αρχείων (τραγουδάκια εικονίτσες κ.α.) πάρτε κανένα αλκατελ που τα έχει αυτά τα κόλπα! Από την στιγμή που το αγοράζεις το iPhone αποδέχεσαι την φιλοσοφία του. Τον λόγο για τον οποίο βγήκε στην αγορα. Φυσικά δεν είναι ένα gadget για παιδάκια που παίζουν με το μπλουτουθ (αχχχ τι ωραίο rink tone, δωστο μου…)Όλοι λοιπόν εσείς που πίσω από την ανωνυμία μιλάτε με τόσο γελοίο τρόπο στα υπόλοιπα μέλη, πρέπει να σκεφτείτε ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει χωρίς να προσβάλει άλλους! Παρακολουθώ το forum σας και βλέπω οτι ο τρόπος κάποιων είναι για κουβέντα του πεζοδρομίου και όχι για διαδικτυακή συζήτηση! Για το τέλος μια συμβουλή, που έχει σχέση με το πρώτο μου ποστ… Έχετε ένα άριστο τηλ-gadget, Μη προσπαθείτε να κατεβείτε χαμηλά (τεχνολογικά) για να σας στείλουν μια φώτο, αλλά να προσπαθήσουν οι άλλοι να σας φτάσουν (τεχνολογικά). Το email είναι στην καθημερινότητα! Όποιος είναι πίσω από την τεχνολογία είναι αναλφάβητος… και εδω μεσα ειναι πάρα πολλοί.
Φυσικά είναι το δεύτερο και τελευταίο post μου εδώ μέσα! Καλή συνέχεια και συγνώμη σε όσους νομίζουν ότι ενοχλήθηκαν από τα γραφόμενά μου, αλλά δεν φταίω εγώ!

συμφωνω σχεδον σε ολα, αλλα δεν μπορει να μπαινει ο καθενας και να ειρωνευεται οποιον δεν εχει iphone. πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:04

Ισως είναι η αίσθηση του μεταλικού περιβλήματος και μου φάνηκε πιο παχύ.

Αλλά άν η Apple αλλάξει το iphone σε 2 μήνες έξαιτίας προβλήματος σήματος, τότε θα πρέπει να αντικαταστήσει και όλα τα άλλα "ελαττωματικά" μέσα στην εγγύηση. Θα χάσουμε όσοι το πήραμε και αξία μεταπώλησης! Με κέρδος 1 θήκη που θα αργήσει και 6μήνες?!

σρυ κιλας αλλα το προβλημα το ξερατε, επιλογη σας ηταν να το παρετε ελλατωματικο(που το κανατε γαργαρα ανετα εδω που τα λεμε...), σιγα μην σας δωσουν και καινουριο, αν δεν σας αρεσει 1ον δεν το παιρνατε, 2ον αν το ειχατε παρει , o jobs ειχε πει οποιος θελει το δινει πισω και παιρνει τα λεφτα του...
ακου εκει το πηραμε για να στηριξουμε την εταιρια...ναι μη και κλεισει η apple... :P :P

αν οντως προκειτε να βγαλει fixed version....

Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 01/09/2010 - 11:06

#243   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:16

σρυ κιλας αλλα το προβλημα το ξερατε, επιλογη σας ηταν να το παρετε ελλατωματικο(που το κανατε γαργαρα ανετα εδω που τα λεμε...), σιγα μην σας δωσουν και καινουριο, αν δεν σας αρεσει 1ον δεν το παιρνατε, 2ον αν το ειχατε παρει , o jobs ειχε πει οποιος θελει το δινει πισω και παιρνει τα λεφτα του...
ακου εκει το πηραμε για να στηριξουμε την εταιρια...ναι μη και κλεισει η apple... :P :P

αν οντως προκειτε να βγαλει fixed version....

Πιστεψέ με κανένας δεν θα το γυρησει πίσω και καμία διαφορά δεν θα έχει με την "fixed version" (...που δεν προκειται να βγεί!) ;)

Οι μόνες επιστροφές θα είναι για ελλατωματικά...!
Όπως βλέπεις και στο ανάλογο poll κανένα δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα...! :)
(...δεν με ενδιαφέρει να δείχνει χαμηλό σήμα αρκεί να μην χάνει τις κλήσεις, που ευτυχώς δεν τις χάνει...)

Τελευταία επεξεργασία από: gk002, 01/09/2010 - 11:17

#244   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:25

Πιστεψέ με κανένας δεν θα το γυρησει πίσω και καμία διαφορά δεν θα έχει με την "fixed version" (...που δεν προκειται να βγεί!) ;)

Οι μόνες επιστροφές θα είναι για ελλατωματικά...!
Όπως βλέπεις και στο ανάλογο poll κανένα δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα...! :)
(...δεν με ενδιαφέρει να δείχνει χαμηλό σήμα αρκεί να μην χάνει τις κλήσεις, που ευτυχώς δεν τις χάνει...)

δεν σε πειραζει να πληρωνεις data plan και να μην εχεις 3g σημα;(γιατι τις κλισεις δεν τις χανει), no problem για μενα, δεν προκειτε παντως να ξαναξεκινησω κουβεντα για ακομα μια φορα...(ειδικα με ατομα που δεν μπορουν να παραδεχτουν το στοιχειωδες..) ;)
οσο για το αν υπαρχει προβλημα η apple ξερει καλυετερα απο εσενα...εδω το παραδεχτηκε και η ιδια...και μην μου πεις οτι τα και τα αλλα ειχα το ιδιο προβλημα, γιατι στα αλλα επρεπε να προσπαθησεις ενω αυτο αρκει να το κρατησεις.... :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 01/09/2010 - 11:30

#245   stefanossss

stefanossss

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:33

καταρχην η πολιτικη κανω ενα νεο μοντελο με λιγες αλλαγες και με τεχνολογια που ηδη εχω ειναι γνωστη απο ολες τις εταιρειες του κοσμου για ευνοητους λογους..

περα απο αυτο τα 4 πλην που εξακολουθει να εχει το iphone 4 ειναι: ραδιοφωνο,avi player,flash player,bluetooth..ακομα και με αυτα τα πλην ομως το iphone ειναι μια τελεια εμπειρια και ειναι τυχερος αυτος που αξιωθηκε να τη ζησει..

#246   fotislab7

fotislab7

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • GameCenter:fotislab

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:34

δεν πιστέυω οτι υπάρχει λόγος να τρογώμαστε για το αν αξίζει το 4 ή όχι..στο κάτω κάτω ότι τον ικανοποιεί τον καθένα και οτι ζητάει ο καθένας..δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτίρια στις αγωρές μας ;)

#247   nickliki1

nickliki1

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:nickliki

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:56

Το να μας αρέσει κάτι οτιδήποτε και να το στηρίζουμε σωστό και αποδεκτό. Το να αντιδρούμε με αυτόν το τροπο(ορισμένοι)σε αντίθετες από τις δικές απόψεις ε .... Αντε παιδάκια βρείτε κανά ζυζακι να το ζουπηξετε να δείτε διάφορα που έχει με το ζυζακι της Retinas και μετά να δείτε που θα απαντάτε πιο κοσμια.
Φιλικά πάντα

#248   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:56

Καλησπέρα σε όλους κατ' αρχήν.Διαβάζοντας (όχι όλες δεν άντεξα) τις προηγούμενες σελίδες ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πιο είναι το νόημα αυτού του topic..
Το αν σου αρέσει ή σου ταιριάζει κάποιο κινητό είναι όπως και σχεδόν όλα τα πράγματα στη μικρή ζωή μας υποκειμενικό.''Εμένα μου αρέσει αυτή η παραλία γιατί δεν έχει πετραδάκια'' ή ''εμένα δε μου αρέσει αυτή η παραλία γιατί δεν έχει μπλε δόντια (καλό έ ::)
Και όμως έτσι μου ακούγονται όλα αυτά.
Γράφετε κάποιοι ότι το πήρατε και σας ξετρέλανε..Άρα κάνατε την καλύτερη επιλογή κινητού.Κάποιοι άλλοι λέτε το αγόρασα αλλά..μμμ.δε μου άρεσε..Δώστε το και πάρτε κάποιο άλλο.Και κάποιοι τρίτοι που δε το έχετε δει,δείτε το πρώτα από κοντά και χρησιμοποιήστε το διεξοδικά να το ανακαλύψετε και μετά πείτε την σεβαστή άποψη σας..
Κοντολογίς,θεωρώντας ότι ουδείς διαβάζοντας αυτό το topic δε θα αλλάξει την αντίληψή του για το iphone 4(γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι απλά τα πράματα),αναλώστε το ηλεκτρονικό μελάνι σας σε πιο επουσιώδη ζητήματα

Αυτά..

Υ.Γ: Δεν έχω άποψη για το iphone 4 γιατί δε το έχω πιάσει ακόμη στα χέρια μου 8)

#249   gk002

gk002

Newbie

• 129 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 11:58

δεν σε πειραζει να πληρωνεις data plan και να μην εχεις 3g σημα;(γιατι τις κλισεις δεν τις χανει), no problem για μενα, δεν προκειτε παντως να ξαναξεκινησω κουβεντα για ακομα μια φορα...(ειδικα με ατομα που δεν μπορουν να παραδεχτουν το στοιχειωδες..) ;)
οσο για το αν υπαρχει προβλημα η apple ξερει καλυετερα απο εσενα...εδω το παραδεχτηκε και η ιδια...και μην μου πεις οτι τα και τα αλλα ειχα το ιδιο προβλημα, γιατι στα αλλα επρεπε να προσπαθησεις ενω αυτο αρκει να το κρατησεις.... :lol:

Για το 3G θα μπορώ να σου πώ μετά τις 10 Σεπτεμβρίου που θα ενεργοποιηθεί η μεταφορά του συμβολαίου!
Aκόμα δεν το έχω δοκιμάσει...! :(

#250   giorgos92

giorgos92

iPH Member

• 220 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/09/2010 - 12:08

δυστηχώς ή ευτυχώς το iPhone 4 έχει καλύτερο σήμα απο το 3gs.
Η δικιά μου γνώμη σαν κάτοχος και 3G και 3GS ήταν οτι εκεί που ήθελα να δώ κάτι στο ιντερνετ και εκει που έδειχνε και το 3g, πήγαινες να μπείς και έκανε λάδια πως να στο εξηγήσω.. απλα σου έσπαγε τα νεύρα! Τώρα με το 4 το σήμα του είναι πολύ πιο σταθερό και πολύ πιο ικανοποιητικό και στη τελική υπάρχει εκεί που το χρειάζεσαι.
Όσο για τη σύγκριση μεταξύ 4 και 3gs έχω να πώ οτι σε όλους τους τομείς είναι καλύτερο το 4. Απο το πιο μικρο πράγμα έως το μεγαλύτερο έχει διαφορά! να πώ στο μικρόφωνο; στις δύο κάμερες; στο ηχείο που είναι πιο δυνατό; στην αίσθηση του σαν συσκευή; στην ποιότητα των κλήσεων; και δεν μιλάμε κάν για οθόνη και αυτονομία που είναι ΕΤΗ φωτός μπροστά.

Όσο για τη σύγκριση με άλλες συσκευές android, δεν λέω πολύ καλές είναι και αυτές με πολλά ή και περισσότερα hardware specs αλλα δεν γίνεται να φτάσει καμία το σύνολο iOS και iPhone τί να κάνουμε; Έχω πιάσει στα χέρια μου και το galaxy S και HTC και αρκετά άλλα smartphones αλλά δεν ήταν καμία τόσο εύχρηστη όσο το iPhone. Τι να την κάνεις την μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη αμα δεν έχεις και κάπως να την αξιοποιήσεις;

#251   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 01/09/2010 - 12:08

Οπα εσυ ρε μαιμουδοκριτη, που μπηκες και φουριοζος να πεταξεις την π@π@ρια σου και να ειρωνευτεις κατοχους αλλων κινητων, επειδη νομισες οτι καποιοι σου εθιξαν το κινητακι σου.! Σιγα ρε φιλε πια. Τι ηρθε και αλλαξε το suoer iphone 4.; Και στην τελικη καλυτερα μαιμουδι, παρα χαζο αμερικανακι. Για αυτο ηρεμησε. Και αλλη φορα να μιλας με λιγοτερη ειρωνια γιατι την επομεη θα στα χωσω ασχημα.!

****** καποιοι κατοχοι αλλων κινητων που εσυ ειρωνευεσαι, μπορουν να καταγραφουν συνομιλια πανευκολα και να περνανε τα τραγουδακια τους απλα οπου και αν βρισκονται, οταν εσυ για να σβυσεις καποια αρχεια , πρεπει να συνδεθεις με itunes, (ελεοσσσσσς) και ακομα ψαχνεσε και παρακαλας ματαια να βγει καποιο προγραμμα εστω στο cydia, (γιατι η apple σε δουλευει και εχει κλειδωσει τα παντα) να μπορεις να γραψεις συνομιλια. Να μην αναφερω αλλα.... *********

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά...έχουμε ελεύθερη αγορά, όποιος θέλει το παίρνει, όποιος θέλει δεν το παίρνει. Γιατί όμως τέτοια μπινελίκια, δεν καταλαβαίνω....ηρεμήστε, θα πάθετε και τίποτα, νέα παιδιά....
Το μηλοτηλέφωνο έχει ένα κάρο ιδιαιτερότητες που πρέπει να τις αποδεχτείς πριν το αγοράσεις (αλλιώς μην το κάνεις), αλλά απο την άλλη έχει και ένα κάρο utilities και features που άλλα τηλέφωνα (μαιμούδες και μη) ούτε έχουν, ούτε ποτέ θα αποκτήσουν.
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#252   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 01/09/2010 - 12:26

Με συγχωρείτε αλλά τι κάνει που δεν κάνουν άλλα τηλέφωνα; Μιλάω σαν τηλέφωνο όχι μέσω κάποιου app... Αν το πάμε έτσι υπάρχουν συσκευές που παίρνουν apps και κάνουν τουλάχιστον ότι κάνει και το iPhone.

Έτσι όπως το βλέπω η κατάσταση είναι έτσι:

• Είσαι casual χρήστης και θες ένα διασκεδαστικό τηλέφωνο-παιχνίδι; iPhone
  • Θες να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα, απλά και με ασφάλεια; BlackBerry
  • Είσαι tech freak και δε θες περιορισμούς; Android

Κοίταξε.. Όταν λές ένα κινητό δέν κάνει ότι κάνουν και τα άλλα κινητά εννοείς αυτό που εννοείς και όχι κλήσεις.. Γιατι άν θες μόνο κλήσεις παίρνεις και ένα με 40-150 ευρώ..

Αλλα συμφωνώ οτι το iPhone 4G δέν είναι τόσο για δουλεια αλλα για διασκέδαση αν και υπάρχουν πολύ πρακτικές apps πχ Interior Design κτλπ αλλα και Apps επεξεργασίας Photo οι οποίες άνετα βοηθάνε σε δουλειά αλλα ακόμα και Engineering apps (Μια κυκλοφορεί οπου ναι)

Οπότε εγώ θα έλεγα οτι το Blackberry είναι μόνο για business σε σχέση με το iPhone 4G και προσωπικά για android ούτε λογος γιατι για κάποιο λόγο δέν τα συμπαθώ..

#253   danni

danni

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 13:03

Agnwristos πραγματικα και με κανενα ιχνος ειρωνειας λεγεται iphone 4..και οχι 4G.
Απλα σε διορθωνω..ελπιζω να ειναι καλοδεχουμενο.

#254   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 01/09/2010 - 13:08

Agnwristos πραγματικα και με κανενα ιχνος ειρωνειας λεγεται iphone 4..και οχι 4G.
Απλα σε διορθωνω..ελπιζω να ειναι καλοδεχουμενο.

4G - 4Generation... Δεν νομίζω να χρειάζεται διόρθωση..

#255   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 15:31

4G - 4Generation... Δεν νομίζω να χρειάζεται διόρθωση..

lol...... :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12