Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/09/2010 - 23:10

θα του βαλουν και φτερα να γινει σερβιετα χχααχχααχχααχχαχααχχαχαααχχα ...μαζι δωρακι θα πηγαινει και η μπαταρια αυτοκινητου να το φορτιζουν !δεν νομιζω οτι η τεχνολογια εχει αναπτυχθει τοσο πολυ που να μπορει να συνδιασει ταχυτητα και τελεια αυτονομια

φανταζοσουν εσυ πριν μερικα χρονια η τεχνολογια να εχει τετοια εξελιξη?

οποτε μην αποκλειετε τιποτα...

βλεπω οτι αν μια εταιρια ανακοινωσει κατι καλυτερο απο την apple ειναι ψεμα ενω αν το ανακοινωσει η apple ειναι
αληθεια..... τι να πω.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   JimIceman

JimIceman

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 23:12

δεν ειναι η δικια σου συσκευη φιλε ειναι γενικο το θεμα
οπου υπαρχει καπνος....
αλλα ενταξει μωρε σου δινουν μια θηκη και ολα ενταξει
ευτυχως που ειναι εξυπνος ο στηβ και δεν εβγαλε καμοια αντεννα κανα 2 μετρα να γελαμε

Εδώ είναι το ερώτημα όμως... Θα είναι πράγματι όλα εντάξει με την θήκη ή πάλι θα έχω πρόβλημα? Γιατί σου λέω και με δύο μπάρες σήμα (σε σημείο που κανονικά είναι πέντε), δεν ακούγεται καθόλου καλά ο άλλος... Ειλικρινά αμφιβάλλω αν η θήκη διορθώσει το πρόβλημα...

#288   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 01/09/2010 - 23:15

Φίλε εδώ θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου. Σήμερα το πρωί πήρα το πολυπόθητο iPhone 4 και όλα καλά κι ωραία όπως τα περίμενα αλλά τόσο σοβαρο πρόβλημα με την κεραία δεν το περίμενα! Ενώ σε άλλες συσκευές (και σε άλλα smartphone) είχε πεντάρι η μπάρα, το iPhone μου, μου έβγαζε ''Kαμία υπηρεσία''! Προσπαθούσαν σου λέω φίλοι μου να με πάρουν τηλέφωνο και τους έβγαζε μη εφικτή την κλήση! Να σου πώ την αλήθεια έχω ψιλοαπογοητευτεί σε αυτό τον τομέα... Πήρα δηλαδή κινητό που στα περισσότερα σημεία στη χώρα μας δεν θα μπορώ να κάνω ούτε να δεχτώ κλήση? Τι να πώ δεν ξέρω αν οι άλλοι χρήστες i4 έχουν τέτοιο πρόβλημα και ουτε αν φταίει συγκεκριμένα η δικία μου συσκευή...

επέστρεψε το πίσω η βάλε μια θηκούλα Θήκη Case-Mate Barely There και εισαι οκ

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 01/09/2010 - 23:16

#289   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 01/09/2010 - 23:22

Τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχουν και τα φορουμ. Αλλα για αυτο υπαρχουν. Για συζητησεις αντιπαραθεσεις, καυγαδες μερικες φορες. Ετσι ειναι με τα καλα τους και τα ασχημα τους.
Δεν συμφωνω μαζι σου, στο τι προσπαθουμε να βγαλουμε. Μεσα απο διαλογο και κουβεντα, εστω και ακραια καποιες φορες, μπορεις να βγαλεις γνωμη για πολλα πραγματα.
Γιατι ακους πολλες αποψεις, διαβαζεις τα επειχηρηματα του καθενος, και κρινεις.!

Εδώ φίλε μου βλέπω τα πάντα εκτός από συζήτηση...

#290   JimIceman

JimIceman

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 23:22

επέστρεψε το πίσω η βάλε μια θηκούλα Θήκη Case-Mate Barely There και εισαι οκ

Υπάρχει περίπτωση να έχει η συσκευή μου μεγαλύτερο πρόβλημα από τις άλλες? Θήκη ήδη έχω παραγγείλει... Μακάρι τώρα να λύσει το πρόβλημα αλλά σου ξαναλέω αμφιβάλλω γιατί έκανα δοκιμές χωρίς να το κρατάω καθόλου το κινητό και πάλι δεν ακουγόταν καλά ο άλλος...

#291   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2010 - 23:45

Το Iphone 4 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο , αλλά σίγουρα ακριβό . Εξάλλου πάντα η Apple στόχευε στα υψηλα βαλάντια, αλλά για κάποιους λόγους καταφέρνει να δημιουργεί ενα Desire στα προιοντα της και να φτίαξει Droids πιστών καταναλωτών. Εχω πετύχει παλικάρι άνεργο στα 23 με ολοκαινουργιο 3GS 32 GB . Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Αλλά από την άλλη το Iphone είναι ένα αξιοπρεπες τηλέφωνο ένα πολύ καλό media player , μια πολύ ευχάριστη παιχνιδομηχανή , μια εξαίρετη internet device και το 4αρι μια αξιοπρεπη point and shoot camera και αντάξια μιας φτηνής (π.χ. Camileo ) HD Videocamera . Και ας μην ξεχάμε πως το iphone έχει υψηλή μεταπωλητική αξία σαν κινητο , ειδικά αν είναι προστατευμενο , με θήκες και μεμβρανες. To 3G μου δεν θα το άλλαζα αν δεν με δελέαζε η καλή προσφορά που μου έκανε η Vodafone για ανανέωση συμβολαίου. Δοκιμασα ένα Android το Galaxy , γλυκούλη δεν λέω , αλλά δεν έχει την μαγεία του iphone. Εγώ ευελπιστώ στην Microsoft με τα καινουργια windows 7 κινητα . Τα πρώτα σημάδια είναι πολύ καλά . Μπας και συμαζευτει και λίγο η Apple γιατί δεν μας τα λέει καλά , να δειτε που σε λίγο θα χρεώνουν και τα updates . Στο σημερινό keynote ο Στηβ συνέχει τόνιζε για τα update 4.1 και 4.2 ότι θα είναι δωρεάν , σαν να είναι μια εξαίρεση ή προσφορά . Αντε ρε microsoft κάνε το Θαύμα σου !!!

Τελευταία επεξεργασία από: Aelaos, 01/09/2010 - 23:47

#292   fteo

fteo

iPH Enthousiast

• 558 μηνύματα
  • GameCenter:fteo

Δημοσίευση 02/09/2010 - 00:11

Συμφωνώ! Τα windows phone 7 φαίνονται πολύ υποσχόμενα και είναι ακόμα πιο απλά και όμορφα από το iOS!

#293   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 02/09/2010 - 00:13

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας που έχει πάει 01.00 και ακόμη δε λέει να με πάρει ο ύπνος :rolleyes:

Σχετικά με ορισμένα μηνύματα τα οποία εκδηλώνουν ξεκάθαρα επιθετική συμπεριφορά, πολλά μπορούν να υποθούν. Ως έθνος έχουμε μεγαλώσει με τη νοοτροπία του διαχωρισμού και της "αφιέρωσης" της ιδεολογίας μας σε ένα σήμα, ένα χρώμα, μια φανέλα κ.ο.κ. Το ίδιο συμβαίνει και στα καταναλωτικά αγαθά (όπως φαίνεται και στο παρόν θέμα). Η αντίθετη άποψη εκλαμβάνεται ως ιεροσυλία! Αλήθεια, τι ακριβώς είναι "ιερό"; Αν δε κάνω λάθος μιλάμε για το iPhone και όχι τη Βίβλο, το Κοράνι ή τα διαφημιστικά των Ιεχωβάδων. Στο κάτω - κάτω αυτός που λέει πως θεωρεί το iPhone ακριβό, άχρηστο, βλακεία ή κι εγώ δε ξέρω τι, δε λέει πως εσείς που το πήρατε είστε βλάκες. Εκφράζει την άποψη του ως προς τη συσκευή, όχι τη δική σας επιλογή ;) .

Οι κακοπροαίρετοι μπορούν να πάρουν (ξέρετε τι).

Όσο αφορά το θέμα 3G vs 3GS vs 4 (..και όχι 4G!!). Σαφώς το 3GS είναι γρηγορότερο από το 3G. Η διαφορά ειδικά τώρα, που το 3G φοράει ακόμη τη 4.0.2 έκδοση του iOS είναι χαοτική. Πιστεύω πως κάποια διαφορά θα υπάρχει και με το 4 (αυτό προσωπικά δε μπορώ να το απαντήσω αφού δεν έχω δει από κοντά το νέο iPhone). Αλλά εδω τίθονται πολλά θέματα. Προταιρεότητες, ανάγκες, οικονομικές δυνατότητες κ.α. Εγώ έχω ακόμη το 3G και προσωπικά δε πρόκειται να το αλλάξω. Αν μάλιστα η 4.1 έκδοση βελτιώσει την απόδοση, τα μικρά μου "φλέρτ" με το e-cosmote.gr έληξαν. Προφανώς γιατί δεν έχω εγώ κανένα λόγο να προχωρήσω σε αγορά νέας συσκευής. Αυτό όμως δε σημαίνει πως γενικότερα η μετάβαση από το ένα στο άλλο είναι βλακεία. Ο καθένας με τα γούστα του, έτσι δεν είναι;

Τώρα τα θέματα τύπου iPhone vs Others είναι - κατά τη γνώμη μου - αποτέλεσμα όσων λέω στη 1η παράγραφο, δεν υπάρχει λόγος επέκτασης.

Τέλος να ξέρετε πως επίδειξη οικονομικής δύναμης και πλούτου δεν είναι τα καταναλωτικά αγαθά (ρούχα, κινητά και αυτοκίνητα). Αυτά ενοικιάζονται ή μπαίνουν σε δόσεις B)

Οπότε, δεχτείτε την αντίθετη γνώμη, απαντήστε με επιχειρήματα ή απλώς δηλώστε τη διαφωνία σας. Αλλά μην επιτίθεστε λες και σας έβλαψαν. Ο φανατισμός και η επιθετική συμπεριφορά αξίζουν για κάποιον άνθρωπο που αγαπάμε, όχι για ένα αντικείμενο που σύντομα θα καταλήξει στα σκουπίδια.

#294   bacadef

bacadef

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 00:15

φανταζοσουν εσυ πριν μερικα χρονια η τεχνολογια να εχει τετοια εξελιξη?

οποτε μην αποκλειετε τιποτα...

βλεπω οτι αν μια εταιρια ανακοινωσει κατι καλυτερο απο την apple ειναι ψεμα ενω αν το ανακοινωσει η apple ειναι
αληθεια..... τι να πω.....

Η εταιρία δεν ανακοίνωσε τιποτα τέτοιο φίλε μου,κάτι φήμες σε ένα Ρώσικο φορουμ είναι...υπερβολικές πιστεύω...

#295   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 00:18

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας που έχει πάει 01.00 και ακόμη δε λέει να με πάρει ο ύπνος :rolleyes:

Σχετικά με ορισμένα μηνύματα τα οποία εκδηλώνουν ξεκάθαρα επιθετική συμπεριφορά, πολλά μπορούν να υποθούν. Ως έθνος έχουμε μεγαλώσει με τη νοοτροπία του διαχωρισμού και της "αφιέρωσης" της ιδεολογίας μας σε ένα σήμα, ένα χρώμα, μια φανέλα κ.ο.κ. Το ίδιο συμβαίνει και στα καταναλωτικά αγαθά (όπως φαίνεται και στο παρόν θέμα). Η αντίθετη άποψη εκλαμβάνεται ως ιεροσυλία! Αλήθεια, τι ακριβώς είναι "ιερό"; Αν δε κάνω λάθος μιλάμε για το iPhone και όχι τη Βίβλο, το Κοράνι ή τα διαφημιστικά των Ιεχωβάδων. Στο κάτω - κάτω αυτός που λέει πως θεωρεί το iPhone ακριβό, άχρηστο, βλακεία ή κι εγώ δε ξέρω τι, δε λέει πως εσείς που το πήρατε είστε βλάκες. Εκφράζει την άποψη του ως προς τη συσκευή, όχι τη δική σας επιλογή ;) .

Οι κακοπροαίρετοι μπορούν να πάρουν (ξέρετε τι).

Όσο αφορά το θέμα 3G vs 3GS vs 4 (..και όχι 4G!!). Σαφώς το 3GS είναι γρηγορότερο από το 3G. Η διαφορά ειδικά τώρα, που το 3G φοράει ακόμη τη 4.0.2 έκδοση του iOS είναι χαοτική. Πιστεύω πως κάποια διαφορά θα υπάρχει και με το 4 (αυτό προσωπικά δε μπορώ να το απαντήσω αφού δεν έχω δει από κοντά το νέο iPhone). Αλλά εδω τίθονται πολλά θέματα. Προταιρεότητες, ανάγκες, οικονομικές δυνατότητες κ.α. Εγώ έχω ακόμη το 3G και προσωπικά δε πρόκειται να το αλλάξω. Αν μάλιστα η 4.1 έκδοση βελτιώσει την απόδοση, τα μικρά μου "φλέρτ" με το e-cosmote.gr έληξαν. Προφανώς γιατί δεν έχω εγώ κανένα λόγο να προχωρήσω σε αγορά νέας συσκευής. Αυτό όμως δε σημαίνει πως γενικότερα η μετάβαση από το ένα στο άλλο είναι βλακεία. Ο καθένας με τα γούστα του, έτσι δεν είναι;

Τώρα τα θέματα τύπου iPhone vs Others είναι - κατά τη γνώμη μου - αποτέλεσμα όσων λέω στη 1η παράγραφο, δεν υπάρχει λόγος επέκτασης.

Τέλος να ξέρετε πως επίδειξη οικονομικής δύναμης και πλούτου δεν είναι τα καταναλωτικά αγαθά (ρούχα, κινητά και αυτοκίνητα). Αυτά ενοικιάζονται ή μπαίνουν σε δόσεις B)

Οπότε, δεχτείτε την αντίθετη γνώμη, απαντήστε με επιχειρήματα ή απλώς δηλώστε τη διαφωνία σας. Αλλά μην επιτίθεστε λες και σας έβλαψαν. Ο φανατισμός και η επιθετική συμπεριφορά αξίζουν για κάποιον άνθρωπο που αγαπάμε, όχι για ένα αντικείμενο που σύντομα θα καταλήξει στα σκουπίδια.

Εξελίσσετε τελικά σε Ωριμότητα σκέψης Vs Ανωριμότητα σκέψεις. Τα είπες όλα παλικάρι μου χωρίς τον δικό μου σκληρό αλλά δυστυχώς αληθινό τρόπο, + +

Υ.γ Όχι ότι θα αλλάξει κάτι απ'οτι διαπίστωσες κιόλας ! όμως. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 02/09/2010 - 00:20

#296   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 00:52

Η εταιρία δεν ανακοίνωσε τιποτα τέτοιο φίλε μου,κάτι φήμες σε ένα Ρώσικο φορουμ είναι...υπερβολικές πιστεύω...

φιλε μου μπορει στην τελικη να ειναι και μουφα κανεις δεν ξερει...το θεμα ειναι οτι με το που ειπώθηκε κατι κατευθειαν
αμφισβητήθηκε με ειρωνικα σχολια κτλ...αν ιδια φημη ειχε βγει για το iphone 5 ολοι θα λεγανε τα καλυτερα για την apple και τον steve....βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που περα απο την apple και το iphone δεν βλεπουν κατι αλλο...και εγω iphone εχω και την κραζω την apple για ελλείψεις και μη σεβασμο προς τους πελατες της....καλες οι οθονες και τα φλας αλλα δεν ειναι μονο αυτα....μου δινεις κυριε jobs μια εντυπωσιακη οθονη και μου στερεις σχεδον τα παντα....γιατι να μην μπορω να κανω συγχρονισμο απο οποιοδηποτε pc? γιατι να μην μπορω να κανω επεκταση μνημης?γιατι να μην μπορουν να μου στειλουν ενα μαμημενο αρχειο με bt(αντε εγω του το στελνω με μαιλ..ο αλλος ομως εχει μαιλ?)? γιατι να μην μπορω να σβησω μια φωτογραφια χωρις να χρειαστει να το συνδεσω με το pc? και πολλα αλλα γιατι που δεν με αφηνουν να πω οτι το iphone ειναι the best of the best....

#297   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 02/09/2010 - 01:10

Εντύπωση μου κάνει πάντως, πως δεν μετράμε καθόλου την γνώμη αυτών που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την συσκευή.

Το σήμα μου είναι μια χαρά, το τηλέφωνο δουλεύει σφεράτα και δεν γυρνάω να κοιτάξω κάτι άλλο, ψάχνοντας να βρω σε αυτό το κάτι άλλο, κάτι που να με ευχαριστήσει.

Είδα και το tech demo της Epic στο iPhone 4 και σήκωσα τα χέρια.

Xbox vs Ps3 μου κάνει όλο το θέμα.
Ότι να 'ναι δηλαδή.

Μπαίνει κάποιος και γράφει τους λόγους που δεν θέλει το iPhone δηλαδή, ενώ το λογικό θα ήταν να βρίσκεται σε κάποιο φόρουμ ενός κινητού που του αρέσει.

Απο εδώ τι ψάχνει να βρει δηλαδή κάποιος που έχει βρει κάτι καλύτερο από το iPhone; Δεν θα έπρεπε να είναι σε φόρουμ ενός κινητού που τον ικανοποιεί;

Εγώ προσωπικά βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να μαθαίνω και να ασχολούμαι με μια συσκευή που πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Αν δεν μου αρεσε το iPhone (ακόμα και αν το είχα), θα ειχα γυρίσει την πλάτη μου στο iPhone και εφόσον ένιωθα αδικημένος από την Apple, θα βρισκόμουν ήδη σε άλλη κατεύθυνση προς άλλο κινητό.

Αντε να πω την γνώμη μου για το κινητο εδώ, στην περίπτωση που δεν μου άρεσε και μέχρι εκεί. Το να προσπαθώ να πείσω κάποιους για κάτι που θέλω εγώ, δεν το βλέπω αντικειμενικό.

Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 02/09/2010 - 01:17

#298   nikos278

nikos278

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/09/2010 - 01:20

Εντύπωση μου κάνει πάντως, πως δεν μετράμε καθόλου την γνώμη αυτών που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την συσκευή.

Το σήμα μου είναι μια χαρά, το τηλέφωνο δουλεύει σφεράτα και δεν γυρνάω να κοιτάξω κάτι άλλο, ψάχνοντας να βρω σε αυτό το κάτι άλλο, κάτι που να με ευχαριστήσει.

Είδα και το tech demo της Epic στο iPhone 4 και σήκωσα τα χέρια.

Xbox vs Ps3 μου κάνει όλο το θέμα.
Ότι να 'ναι δηλαδή.

Μπαίνει κάποιος και γράφει τους λόγους που δεν θέλει το iPhone δηλαδή, ενώ το λογικό θα ήταν να βρίσκεται σε κάποιο φόρουμ ενός κινητού που του αρέσει.

Απο εδώ τι ψάχνει να βρει δηλαδή κάποιος που έχει βρει κάτι καλύτερο από το iPhone; Δεν θα έπρεπε να είναι σε φόρουμ ενός κινητού που τον ικανοποιεί;

Εγώ προσωπικά βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να μαθαίνω και να ασχολούμαι με μια συσκευή που πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Αν δεν μου αρεσε το iPhone (ακόμα και αν το είχα), θα ειχα γυρίσει την πλάτη μου στο iPhone και εφόσον ένιωθα αδικημένος από την Apple, θα βρισκόμουν ήδη σε άλλη κατεύθυνση προς άλλο κινητό.

Αντε να πω την γνώμη μου για το κινητο εδώ, στην περίπτωση που δεν μου άρεσε και μέχρι εκεί. Το να προσπαθώ να πείσω κάποιους για κάτι που θέλω εγώ, δεν το βλέπω αντικειμενικό.

το φορουμ αυτο φιλε μου δεν απευθυνετε σε αυτους που αγαπανε το iphone αλλα σε αυτους που θελουν να ανταλαξουν πληροφοριες αποψεις και γνωμες σχετικα με το iphone.δε θελει πολυ φιλοσοφια να το καταλαβουμε.
εγω μπορει να λεω οτι δεν μου αρεσει το iphone για τους χ,ψ λογους
που ειναι το κακο?

#299   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 02/09/2010 - 01:26

Σχετικά με την επιμονή κάποιων αναφέρομαι φιλε μου. Όχι στο να γράψει κάποιος την γνώμη του.

Τι νόημα έχει να χαραμιζω την ώρα μου σε αντιλογο (επί της ουσίας δηλαδή), από την στιγμή που έχω βρει κάτι άλλο που με καλύπτει;

Είναι δυνατόν να μπαίνω τώρα σε ενα φόρουμ της Nokia και να κάνω αντιλογο καθημερινά, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν τα Nokia;

Θα γράψω την γνώμη μου και μέχρι εκεί.

Εκτός και αν το βλέπεις καλό εσυ για αυτούς που οντως ενδιαφέρονται να μαθουν καποια πραγματα για το iPhone, να χάνονται μέσα στα thread από διαμαχες τύπου "το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου κινητο".

#300   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 02/09/2010 - 01:37

Σχετικά με την επιμονή κάποιων αναφέρομαι φιλε μου. Όχι στο να γράψει κάποιος την γνώμη του.

Τι νόημα έχει να χαραμιζω την ώρα μου σε αντιλογο (επί της ουσίας δηλαδή), από την στιγμή που έχω βρει κάτι άλλο που με καλύπτει;

Είναι δυνατόν να μπαίνω τώρα σε ενα φόρουμ της Nokia και να κάνω αντιλογο καθημερινά, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν τα Nokia;

Θα γράψω την γνώμη μου και μέχρι εκεί.

Εκτός και αν το βλέπεις καλό εσυ για αυτούς που οντως ενδιαφέρονται να μαθουν καποια πραγματα για το iPhone, να χάνονται μέσα στα thread από διαμαχες τύπου "το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου κινητο".

φιλε μου μην νομιζεις οτι αυτοι που κραζουν το iphone εχουν νοκια και μπηκαν εδω για να κραξουν...κ αυτοι iphone εχουν οπως κ εγω και λεμε την γνωμη μας...και για να εχουμε την συγκεκριμενη συσκευη για καποιο λογο την εχουμε....δεν νομιζω να πηρε κανενας το iphone χωρις να του αρεσει και το οτι το ''κραζουμε'' ειναι γιατι ειναι κριμα μια τέτοια συσκευη να εχει τέτοιες εληψεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες