Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου μιας που έχει πάει 01.00 και ακόμη δε λέει να με πάρει ο ύπνος
Σχετικά με ορισμένα μηνύματα τα οποία εκδηλώνουν ξεκάθαρα επιθετική συμπεριφορά, πολλά μπορούν να υποθούν. Ως έθνος έχουμε μεγαλώσει με τη νοοτροπία του διαχωρισμού και της "αφιέρωσης" της ιδεολογίας μας σε ένα σήμα, ένα χρώμα, μια φανέλα κ.ο.κ. Το ίδιο συμβαίνει και στα καταναλωτικά αγαθά (όπως φαίνεται και στο παρόν θέμα). Η αντίθετη άποψη εκλαμβάνεται ως ιεροσυλία! Αλήθεια, τι ακριβώς είναι "ιερό"; Αν δε κάνω λάθος μιλάμε για το iPhone και όχι τη Βίβλο, το Κοράνι ή τα διαφημιστικά των Ιεχωβάδων. Στο κάτω - κάτω αυτός που λέει πως θεωρεί το iPhone ακριβό, άχρηστο, βλακεία ή κι εγώ δε ξέρω τι, δε λέει πως εσείς που το πήρατε είστε βλάκες. Εκφράζει την άποψη του ως προς τη συσκευή, όχι τη δική σας επιλογή
.
Οι κακοπροαίρετοι μπορούν να πάρουν (ξέρετε τι).
Όσο αφορά το θέμα 3G vs 3GS vs 4 (..και όχι 4G!!). Σαφώς το 3GS είναι γρηγορότερο από το 3G. Η διαφορά ειδικά τώρα, που το 3G φοράει ακόμη τη 4.0.2 έκδοση του iOS είναι χαοτική. Πιστεύω πως κάποια διαφορά θα υπάρχει και με το 4 (αυτό προσωπικά δε μπορώ να το απαντήσω αφού δεν έχω δει από κοντά το νέο iPhone). Αλλά εδω τίθονται πολλά θέματα. Προταιρεότητες, ανάγκες, οικονομικές δυνατότητες κ.α. Εγώ έχω ακόμη το 3G και προσωπικά δε πρόκειται να το αλλάξω. Αν μάλιστα η 4.1 έκδοση βελτιώσει την απόδοση, τα μικρά μου "φλέρτ" με το e-cosmote.gr έληξαν. Προφανώς γιατί δεν έχω
εγώ κανένα λόγο να προχωρήσω σε αγορά νέας συσκευής. Αυτό όμως δε σημαίνει πως γενικότερα η μετάβαση από το ένα στο άλλο είναι βλακεία. Ο καθένας με τα γούστα του, έτσι δεν είναι;
Τώρα τα θέματα τύπου iPhone vs Others είναι - κατά τη γνώμη μου - αποτέλεσμα όσων λέω στη 1η παράγραφο, δεν υπάρχει λόγος επέκτασης.
Τέλος να ξέρετε πως επίδειξη οικονομικής δύναμης και πλούτου δεν είναι τα καταναλωτικά αγαθά (ρούχα, κινητά και αυτοκίνητα). Αυτά ενοικιάζονται ή μπαίνουν σε δόσεις
Οπότε, δεχτείτε την αντίθετη γνώμη, απαντήστε με επιχειρήματα ή απλώς δηλώστε τη διαφωνία σας. Αλλά μην επιτίθεστε λες και σας έβλαψαν. Ο φανατισμός και η επιθετική συμπεριφορά αξίζουν για κάποιον άνθρωπο που αγαπάμε, όχι για ένα αντικείμενο που σύντομα θα καταλήξει στα σκουπίδια.