Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 03/09/2010 - 00:23

ρε ! γκόμενες δεν έχετε ? καθε βράδυ τα ιδια ?

Εγώ έχω. Αλλά κοιμάται, τι να κάνω; :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 00:26

Εγώ έχω. Αλλά κοιμάται, τι να κάνω; :P

Δεν εχεις 3gs ομως κ θα την ... χάσεις ! χαχαχαχαχ

#333   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 00:27

Δεν εχεις 3gs ομως κ θα την ... χάσεις ! χαχαχαχαχ

Α, εγώ τη γνώρισα όταν είχα ένα Νόκια των 100 Ευρώ. :lol:

#334   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 00:29

Α, εγώ τη γνώρισα όταν είχα ένα Νόκια των 100 Ευρώ. :lol:

Ε τοτε δεν ειναι γκομ ειναι ΣΥΖΗΓΟΣ μετα τοσα χρονια. αντε συνεχίστε μην σας διακόπτω !

#335   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 03/09/2010 - 00:32

Καταρχήν θα ήθελα να πω την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη του φόρουμ μιας και είναι το 1ο μου ποστ. Ονομάζομαι Γιάννης και ζω στην Αγγλία τα τελευταία 3 χρονιά.
Διαβάζω εδώ και 1 ώρα περίπου τις 17 αυτές σελίδες του θέματος αυτού και θα ήθελα να εκφράσω και γω την άποψη και τους προβληματισμούς μου. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κάτοχος Iphone 4 ή άλλου Smartphone. Ένα απλό Nokia έχω που κάνει τα πολύ απλά πράγματα που μερικοί μπορεί να έχετε ξεχάσει (λολ) –στέλνει μηνύματα και πραγματοποιεί κλήσεις-. Βρίσκομαι όμως σε δίλημμα για την αγορά ενός Iphone 4 ή ενός Galaxy S (ναι, ξέρω μπορεί για μερικούς να μην αποτελεί καν δίλημμα αλλά για έναν απλό καταναλωτή σαν και μένα με μέτρια προς καλή αγοραστική δύναμη, ακόμη και η διαφορά στην τιμή μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κριτήριο αγοράς.)
Είχα την ευκαιρία μέσα από την εταιρία που δουλεύω να έχω στην κατοχή μου δοκιμαστικά για μια εβδομάδα έκαστος (όσο μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητικό διάστημα αυτό, αλλά τι να κάνω τόσο είχα) τις 2 συσκευές και επίσης ένα 3gs ενός καλού μου φίλου (χωρίς JB παρακαλώ).Παρακάτω θα εκφράσω τους προβληματισμούς μου πάνω στα 2 προϊόντα.
Και οι 2 εταιρίες είναι πρωτοπόρες. Και οι 2 εταιρίες δεν έχουν το τέλειο προϊόν.

1)Οθόνη
Πραγματικά τρομερή οθόνη του Samsung.Στα συν της τα έντονα χρώματα και ειδικά το μαύρο-πάντα στα μάτια μου. Επίσης 4΄΄ και με πολύ καλή απόκριση. Όμως,
Πραγματικά τρομερή και η Retina του Iphone 4. Απόκριση, η καλύτερη ίσως που ένιωσα με περισσότερη φωτεινότητα από το Samsung. Όχι τόσο έντονα χρώματα αλλά με ένα πιο βολικό μέγεθος. Ανάλυση απιστευτη αλλα για να είμαι ειλικρηνης χανεται σαν πλεονεκτημα γιατι στο Samsung δεν χρειαζεται λογω μεγεθους οθονης να κάνεις τόσο ζουμ κατά το σερφαρισμα. Όπως και να έχει βεβαία, είναι πανέμορφη.
Προσωπικά και οι 2 είναι οι καλύτερες που κυκλοφορούν. Και οι 2 είναι τοπ κλας μέχρι να βγει κάποια καλύτερη έτσι δεν είναι? Οποία σου κάθεται πιο καλά στο μάτι, παίρνεις.

2)Κάμερα
Εν έτη 2010 θεωρώ ότι και οι 2 εταιρίες είναι απαράδεκτες ως προς τον ανταγωνισμό.
Για το δε Samsung είναι το λιγότερο αστείο να μην διαθέτει φλας. Πόσο δηλαδή κόστιζε και δεν το βάλανε. Κρίμα γιατί αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Κάποιοι βέβαια την έχουν κατακρίνει την συγκεκριμένη έλλειψη-σεβαστή η άποψη τους- αλλά και η Apple μέχρι πρόσφατα από όσο γνωρίζω δεν είχε φλας όταν είχε το φτωχό μου Nokia 3720.
Το δε Iphone 4 ας μη γελιόμαστε δεν ανακάλυψε και τον τροχό με την κάμερα των 5ΜΡ τη στιγμή που υπάρχουν κινητά με 12ΜΡ (ξέρω, δεν είναι όλα θέμα ΜΡ αλλά όπως και να χει 2010 έχουμε-εντυπωσίασε τον αμύητο-εμένα.)Καλύτερη εικόνα σαφέστατα από το Samsung , δεν το συζητάμε και ίσως από τις καλύτερες που έχω δει σε κινητό πραγματικά.
Το Facetime ας το αφήσω κατά μέρος γιατί αυτός ο περιορισμός μέσω wifi είναι το λιγότερο αστείος. Είμαστε παρεα 12 ατομων και μόνο 2 έχουν Iphone . Oποτε δεν το λες και το πιο χρήσιμο πράγμα. Βέβαια θα μου πεις γιατι ρε φιλε? Μήπως και τη βιντεοκληση την έχεις κάνει χρήση? Προσωπικά, όχι. Και ας υπάρχει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια…

3)Μπαταρία
Εδω πραγματικά με κέρδισε το Iphone 4. Άντεχε σε μέση χρήση λίγο περισσότερο από το Samsung και αναφέρομαι στην ομιλία και το σερφαρισμα. Αναμονή πάνω-κάτω ίδια είχαν.

4)Ταχύτητα και λογισμικό.
Το Iphone 4 έχει 800αρη επεξεργαστή. Τι λέει αυτό από μόνο του? Τίποτα. Δεν είναι δα και ο ταχύτερος που κυκλοφορεί. Έχει όμως και ένα λογισμικό να τον πλαισιώνει και να τον αξιοποιεί στο έπακρο κάνοντας τη συσκευή πραγματικά γρήγορη.
Το Samsung έχει 1000αρη επεξεργαστή. Είναι πιο γρήγορο? Ναι, σε κάποιες λεπτομέρειες. Όχι σε άλλες. Σε γενικές γραμμές είναι και αυτό εξίσου ταχύτατο με το Iphone 4.Από λογισμικό έχει το γνωστό Android.
Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι η μεν Αpple έχει έναν τρομερό κώδικα και χαμηλότερο cpu ενώ το Samsung το αντίθετο. Στον επόμενο χρόνο όμως που θα διανύσουμε και οι 2 εταιρίες έχουν ένα σκοπό. Να βελτιώσουν τον κώδικα τους ώστε να εκμεταλλευτούν πλήρως το φάσμα του cpu.Μπροστά η Apple εδώ αλλά πεπερασμένη από hardware.Αντίθετα η Samsung έχει το πάνω χέρι στο hardware (σε αριθμούς πάντα) αλλά θέλει εξέλιξη το Android. Είδωμεν λοιπόν.
Γνωστά τα συν και τα πλην του κάθε λογισμικού όσον αφορά τα κλειδώματα, εφαρμογές κλπ. Ας μην αναλωθούμε. Περί ορέξεως λοιπόν και εδώ.

5)Ποιότητα κατασκευής
Πολύ καλή το Iphone 4.Ισως η καλύτερη αυτή τη στιγμή. Φαίνεται και είναι πιο πριμιουμ αν θέλετε την άποψη μου.
Απλά καλή του Samsung, ναι, με πλαστικό στο πίσω μέρος. Αλλά ας σταματήσει και αυτό το παραμύθι πια. Είναι κουραστικό βρε παιδιά. Και το 3gs μέχρι χτες με πλαστικουρα ήταν , ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας-τη στιγμή που άλλες εταιρίες βγάζαμε κινητά από κράματα τιτανίου.
Προς θεού δεν λέω ότι ήταν καλύτερα, απλά θέλω να καταλήξω και πάλι ότι εν έτη 2010 δεν έχουμε ανακάλυψη του τροχού. Ναι, έχουμε όμως διαφορές στην ποιότητα κατασκευής. Δεν εθελοτυφλώ.

6)Μεταπωλητικη αξία.
(Σαφέστατα μεγαλύτερη το Iphone 4.)
Κάποιοι θα έχετε πεθάνει ήδη στα γέλια με αυτόν τον παράγοντα αλλά για μένα έχει αξία και μετραει. Γιατι αν καποια στιγμη θελω να το πουλησω για χ-ψ λόγους θα ήθελα να ξέρω τι «πιάνει». Άλλωστε δεν σύναψα σύμφωνο συμβίωσης με καμιά εταιρία από τις 2, ούτε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι εφόσον προμηθευτώ κάποιο από τα 2 τηλέφωνα θα ξυπνώ κάθε μέρα και θα στιβω το κεφάλι μου να βρω αίτιες και επιχειρήματα για να δικαιολογήσω σε μένα και τους άλλους ότι έκανα τη καλύτερη αγορά και θα πρέπει να κοιμάμαι ήσυχος. Είναι το λιγότερο αστεία αντιμετώπιση και ελπίζω να το καταλαβαίνουμε όλοι. Δεν είμαστε έρμαιο καμιάς εταιρίας είτε λέγεται Apple , είτε Samsung ,είτε Κυρ-Μήτσος ελεκτρονικς. Και στο κάτω κάτω της γραφής 500 λίρες για μένα είναι 5 μέρες διακοπές στην Ευρώπη που λέει ο λόγος. Καθένας έχει τις προτεραιότητες του. LOL :D

7)Μultitasking
Λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι. Εν μέρη το Iphone 4, Φουλ το Galaxy S και η μάχη συνεχίζεται...

Εν κατακλείδι:
Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το Iphone 4 όσον αφορά τη συμβίωση μαζί του. Απλό και καλό.(είχα καποια θεματακια με τη κεραία αλλά ας μην το κάνω θέμα.) Από άποψη δυνατοτήτων πιο πολύ μου άρεσε το Galaxy S. Έτσι όπως το βλέπω από την δική μου οπτική, δεν έχουν κάποιο «τέλμα». Και με τα 2 είμαι ερωτευμένος. Αλλά δεν κάνουν φραπέ, ούτε παίρνουν π*πες όπως είπε αστειευόμενος ένας συμφορουμιτης. Ε και τι κάνω τελικά? Δεν παίρνω κανενα? Καταναλωτης ειμαι και γω δώσω κάπου τα λεφτά μου…Aλλα δεν θα χάσω και τον ύπνο μου. Με συγχωρείτε. 34 ειμαι. Δεν το έχω αυτό ανάγκη. Και στην τελική αν ήμουν από τους έχοντες και κατέχοντες, ούτε θα το σκεφτομουνα πιο να πάρω. Θα τα έπαιρνα και τα 2 και τελείωσε η υπόθεση. Έτσι δεν θα έφερνα σε δύσκολη θέση και τον εαυτό μου. Θα συμφωνούσα και με τους υπέρμαχους του Iphone 4 και με το αντίπαλο δέος αυτών. :D :D Όταν έχεις τα απαραίτητα χρήματα για σπατάλη, και ανάγκες δημιουργείς από το πουθενά, και τις καλύπτεις, και τότε πιστέψτε με δεν έχει καμιά σημασία το αν θα πας από 3gs σε 4…

Φιλικά, Γιαννης από Leicester.
Χάρηκα και πάλι που σας βρήκα.

Θα συμφωνήσω σε όλα, εφόσον είναι προσωπικές απόψεις άρα είναι και σεβαστές. Βλέπεις τι χρειάζεσαι και τι μπορεί να σηκώσει η τσέπη σου και ανάλογα αγοράζεις την καλύτερη, για εσένα συσκευή.

Στα 39 μου χρόνια εγώ, δεν έχω καιρό για πειραματισμούς και μεταλλάξεις, καθώς επίσης συμφωνώ στο ότι δεν θα χάσω ούτε τον ύπνο μου ψάχνοτας κάτι καλύτερο, εφόσον ξέρω ότι για τα γούστα μου και τις ανάγκες μου με καλύπτει πλήρως μια συσκευή.

Τα υπόλοιπα είναι για την ιστορία που λένε και σίγουρα το μέλλον θα δείξει το κατά πόσο μας καλύπτει μια συσκευή, απο τη στιγμή που οι ανάγκες μας αλλάζουν, σύμφωνα με τις εξελίξεις θέλουμε δεν θέλουμε. (Παλαιότερα δεν χρειαζόμουν καν κινητό και μετά πήρα. Δεν χρειαζόμουν e-mail και όμως κάποια στιγμή έπρεπε να έχω. Τώρα χρειάζομαι τον συνδυασμό και των δυο). Το software είναι ο βασικότερος παράγοντας για εμένα στην επιλογή μιας συσκευής και στον τομέα αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο καλύτερο απο το IOS για την ώρα.

Κακά τα ψέματα, εύκολα ξεχωρίζει κάποιος γνώστης της τεχνολογίας, τις καλές συσκευές μέσα απο μια πλειάδα άλλων που βρίσκονται σε ένα ράφι.
Το P800 της SE πριν κάτι χρόνια, ούτε βόλευε τους περισσότερους, ούτε ήξεραν πολλοί τι ακριβώς είναι, ούτε τους έκανε κέφι να ξεφύγουν απο τα κλασικά μοντέλα κινητών που κυκλοφορούσαν.

Όπως και να το κάνουμε όμως, βόλεψε πολύ αυτούς που ήξεραν τι ακριβώς ήταν αυτό που κρατούσαν στα χέρια τους. Ένα κινητό που δεν καιγόσουν αν άλλαζε θέματα και αν είχε wallpaper κάτω απο το μενού, αλλά το να κάνεις όμορφα και άνετα την δουλειά σου, άσχετα με το ότι βρισκόσουν σε παραλία, έπαιρνες email εκεί και ανέβαζες δελτίο ειδήσεων σε κάποια ιστοσελίδα.

Στην λογική αυτή έχουν μπει όλα τα κινητά πλέον. Αλλά κάπου στο χάος που ονομάζεται ανταγωνισμός, κάποιοι χάνουν το δάσος.

Έψαχνε χθες ένας γνωστός μου να μου δείξει κάτι στο Xperia mini και έκανε μια ώρα πάνω κάτω στην οθόνη μέχρι να βρει που είναι εκείνο που ήθελε. Σαν μπιχλιμπίδι το κοιτούσα το mini εκείνη την στιγμή. Θα παίξει μέχρι να το βαρεθεί, σκεφτόμουν. Απο την άλλη κρατώ στα χέρια μου το iPhone και νιώθω πιο ήσυχος και σίγουρος για την επιλογή μου.

Προσωπικά γούστα είναι αυτά και όπως λες, αν με έπαιρνε οικονομικά, μπορεί να έπαιρνα και ένα άλλο κινητό έτσι απλά για να δω και αυτό. Αλλά επειδή λόγο της δουλειάς μου και της τρέλας μου με το άθλημα της τεχνολογίας, βλέπω αρκετές συσκευές πυκνά συχνά, δεν βλέπω να λόγο να έχω δεύτερη συσκευή επειδή έχει ξεκλείδωτο bluetooth απλά.

Ότι καλύπτει τον καθένα μας :-)

#336   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 00:55

Χωρις σχολια..! :) :) εδω ειναι και η αποδειξη για καποιον φιλο που ανεφερε κατι για δεκαεξαχρονα.!! Τι να πω.......

Χαα!! Θα ήθελες πολύ.....

#337   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 01:30

Καταρχήν θα ήθελα να πω την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη του φόρουμ μιας και είναι το 1ο μου ποστ. Ονομάζομαι Γιάννης και ζω στην Αγγλία τα τελευταία 3 χρονιά.
Διαβάζω εδώ και 1 ώρα περίπου τις 17 αυτές σελίδες του θέματος αυτού και θα ήθελα να εκφράσω και γω την άποψη και τους προβληματισμούς μου. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κάτοχος Iphone 4 ή άλλου Smartphone. Ένα απλό Nokia έχω που κάνει τα πολύ απλά πράγματα που μερικοί μπορεί να έχετε ξεχάσει (λολ) –στέλνει μηνύματα και πραγματοποιεί κλήσεις-. Βρίσκομαι όμως σε δίλημμα για την αγορά ενός Iphone 4 ή ενός Galaxy S (ναι, ξέρω μπορεί για μερικούς να μην αποτελεί καν δίλημμα αλλά για έναν απλό καταναλωτή σαν και μένα με μέτρια προς καλή αγοραστική δύναμη, ακόμη και η διαφορά στην τιμή μπορεί να αποτελέσει σοβαρό κριτήριο αγοράς.)
Είχα την ευκαιρία μέσα από την εταιρία που δουλεύω να έχω στην κατοχή μου δοκιμαστικά για μια εβδομάδα έκαστος (όσο μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητικό διάστημα αυτό, αλλά τι να κάνω τόσο είχα) τις 2 συσκευές και επίσης ένα 3gs ενός καλού μου φίλου (χωρίς JB παρακαλώ).Παρακάτω θα εκφράσω τους προβληματισμούς μου πάνω στα 2 προϊόντα.
Και οι 2 εταιρίες είναι πρωτοπόρες. Και οι 2 εταιρίες δεν έχουν το τέλειο προϊόν.

1)Οθόνη
Πραγματικά τρομερή οθόνη του Samsung.Στα συν της τα έντονα χρώματα και ειδικά το μαύρο-πάντα στα μάτια μου. Επίσης 4΄΄ και με πολύ καλή απόκριση. Όμως,
Πραγματικά τρομερή και η Retina του Iphone 4. Απόκριση, η καλύτερη ίσως που ένιωσα με περισσότερη φωτεινότητα από το Samsung. Όχι τόσο έντονα χρώματα αλλά με ένα πιο βολικό μέγεθος. Ανάλυση απιστευτη αλλα για να είμαι ειλικρηνης χανεται σαν πλεονεκτημα γιατι στο Samsung δεν χρειαζεται λογω μεγεθους οθονης να κάνεις τόσο ζουμ κατά το σερφαρισμα. Όπως και να έχει βεβαία, είναι πανέμορφη.
Προσωπικά και οι 2 είναι οι καλύτερες που κυκλοφορούν. Και οι 2 είναι τοπ κλας μέχρι να βγει κάποια καλύτερη έτσι δεν είναι? Οποία σου κάθεται πιο καλά στο μάτι, παίρνεις.

2)Κάμερα
Εν έτη 2010 θεωρώ ότι και οι 2 εταιρίες είναι απαράδεκτες ως προς τον ανταγωνισμό.
Για το δε Samsung είναι το λιγότερο αστείο να μην διαθέτει φλας. Πόσο δηλαδή κόστιζε και δεν το βάλανε. Κρίμα γιατί αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Κάποιοι βέβαια την έχουν κατακρίνει την συγκεκριμένη έλλειψη-σεβαστή η άποψη τους- αλλά και η Apple μέχρι πρόσφατα από όσο γνωρίζω δεν είχε φλας όταν είχε το φτωχό μου Nokia 3720.
Το δε Iphone 4 ας μη γελιόμαστε δεν ανακάλυψε και τον τροχό με την κάμερα των 5ΜΡ τη στιγμή που υπάρχουν κινητά με 12ΜΡ (ξέρω, δεν είναι όλα θέμα ΜΡ αλλά όπως και να χει 2010 έχουμε-εντυπωσίασε τον αμύητο-εμένα.)Καλύτερη εικόνα σαφέστατα από το Samsung , δεν το συζητάμε και ίσως από τις καλύτερες που έχω δει σε κινητό πραγματικά.
Το Facetime ας το αφήσω κατά μέρος γιατί αυτός ο περιορισμός μέσω wifi είναι το λιγότερο αστείος. Είμαστε παρεα 12 ατομων και μόνο 2 έχουν Iphone . Oποτε δεν το λες και το πιο χρήσιμο πράγμα. Βέβαια θα μου πεις γιατι ρε φιλε? Μήπως και τη βιντεοκληση την έχεις κάνει χρήση? Προσωπικά, όχι. Και ας υπάρχει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια…

3)Μπαταρία
Εδω πραγματικά με κέρδισε το Iphone 4. Άντεχε σε μέση χρήση λίγο περισσότερο από το Samsung και αναφέρομαι στην ομιλία και το σερφαρισμα. Αναμονή πάνω-κάτω ίδια είχαν.

4)Ταχύτητα και λογισμικό.
Το Iphone 4 έχει 800αρη επεξεργαστή. Τι λέει αυτό από μόνο του? Τίποτα. Δεν είναι δα και ο ταχύτερος που κυκλοφορεί. Έχει όμως και ένα λογισμικό να τον πλαισιώνει και να τον αξιοποιεί στο έπακρο κάνοντας τη συσκευή πραγματικά γρήγορη.
Το Samsung έχει 1000αρη επεξεργαστή. Είναι πιο γρήγορο? Ναι, σε κάποιες λεπτομέρειες. Όχι σε άλλες. Σε γενικές γραμμές είναι και αυτό εξίσου ταχύτατο με το Iphone 4.Από λογισμικό έχει το γνωστό Android.
Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι η μεν Αpple έχει έναν τρομερό κώδικα και χαμηλότερο cpu ενώ το Samsung το αντίθετο. Στον επόμενο χρόνο όμως που θα διανύσουμε και οι 2 εταιρίες έχουν ένα σκοπό. Να βελτιώσουν τον κώδικα τους ώστε να εκμεταλλευτούν πλήρως το φάσμα του cpu.Μπροστά η Apple εδώ αλλά πεπερασμένη από hardware.Αντίθετα η Samsung έχει το πάνω χέρι στο hardware (σε αριθμούς πάντα) αλλά θέλει εξέλιξη το Android. Είδωμεν λοιπόν.
Γνωστά τα συν και τα πλην του κάθε λογισμικού όσον αφορά τα κλειδώματα, εφαρμογές κλπ. Ας μην αναλωθούμε. Περί ορέξεως λοιπόν και εδώ.

5)Ποιότητα κατασκευής
Πολύ καλή το Iphone 4.Ισως η καλύτερη αυτή τη στιγμή. Φαίνεται και είναι πιο πριμιουμ αν θέλετε την άποψη μου.
Απλά καλή του Samsung, ναι, με πλαστικό στο πίσω μέρος. Αλλά ας σταματήσει και αυτό το παραμύθι πια. Είναι κουραστικό βρε παιδιά. Και το 3gs μέχρι χτες με πλαστικουρα ήταν , ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας-τη στιγμή που άλλες εταιρίες βγάζαμε κινητά από κράματα τιτανίου.
Προς θεού δεν λέω ότι ήταν καλύτερα, απλά θέλω να καταλήξω και πάλι ότι εν έτη 2010 δεν έχουμε ανακάλυψη του τροχού. Ναι, έχουμε όμως διαφορές στην ποιότητα κατασκευής. Δεν εθελοτυφλώ.

6)Μεταπωλητικη αξία.
(Σαφέστατα μεγαλύτερη το Iphone 4.)
Κάποιοι θα έχετε πεθάνει ήδη στα γέλια με αυτόν τον παράγοντα αλλά για μένα έχει αξία και μετραει. Γιατι αν καποια στιγμη θελω να το πουλησω για χ-ψ λόγους θα ήθελα να ξέρω τι «πιάνει». Άλλωστε δεν σύναψα σύμφωνο συμβίωσης με καμιά εταιρία από τις 2, ούτε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι εφόσον προμηθευτώ κάποιο από τα 2 τηλέφωνα θα ξυπνώ κάθε μέρα και θα στιβω το κεφάλι μου να βρω αίτιες και επιχειρήματα για να δικαιολογήσω σε μένα και τους άλλους ότι έκανα τη καλύτερη αγορά και θα πρέπει να κοιμάμαι ήσυχος. Είναι το λιγότερο αστεία αντιμετώπιση και ελπίζω να το καταλαβαίνουμε όλοι. Δεν είμαστε έρμαιο καμιάς εταιρίας είτε λέγεται Apple , είτε Samsung ,είτε Κυρ-Μήτσος ελεκτρονικς. Και στο κάτω κάτω της γραφής 500 λίρες για μένα είναι 5 μέρες διακοπές στην Ευρώπη που λέει ο λόγος. Καθένας έχει τις προτεραιότητες του. LOL :D

7)Μultitasking
Λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι. Εν μέρη το Iphone 4, Φουλ το Galaxy S και η μάχη συνεχίζεται...

Εν κατακλείδι:
Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το Iphone 4 όσον αφορά τη συμβίωση μαζί του. Απλό και καλό.(είχα καποια θεματακια με τη κεραία αλλά ας μην το κάνω θέμα.) Από άποψη δυνατοτήτων πιο πολύ μου άρεσε το Galaxy S. Έτσι όπως το βλέπω από την δική μου οπτική, δεν έχουν κάποιο «τέλμα». Και με τα 2 είμαι ερωτευμένος. Αλλά δεν κάνουν φραπέ, ούτε παίρνουν π*πες όπως είπε αστειευόμενος ένας συμφορουμιτης. Ε και τι κάνω τελικά? Δεν παίρνω κανενα? Καταναλωτης ειμαι και γω δώσω κάπου τα λεφτά μου…Aλλα δεν θα χάσω και τον ύπνο μου. Με συγχωρείτε. 34 ειμαι. Δεν το έχω αυτό ανάγκη. Και στην τελική αν ήμουν από τους έχοντες και κατέχοντες, ούτε θα το σκεφτομουνα πιο να πάρω. Θα τα έπαιρνα και τα 2 και τελείωσε η υπόθεση. Έτσι δεν θα έφερνα σε δύσκολη θέση και τον εαυτό μου. Θα συμφωνούσα και με τους υπέρμαχους του Iphone 4 και με το αντίπαλο δέος αυτών. :D :D Όταν έχεις τα απαραίτητα χρήματα για σπατάλη, και ανάγκες δημιουργείς από το πουθενά, και τις καλύπτεις, και τότε πιστέψτε με δεν έχει καμιά σημασία το αν θα πας από 3gs σε 4…

Φιλικά, Γιαννης από Leicester.
Χάρηκα και πάλι που σας βρήκα.

Φίλε "αναγεννησιακέ" :) συμφωνώ με τις απόψεις σου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο σε 2 σημεία:

1) Ο επεξεργαστής του iphone 4 έχω την εντύπωση ότι είναι στο 1GHz. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αλλά εικάζεται ότι είναι στο 1GHz. Ακόμη και στα 800ΜΗz να είναι όμως ο Α4 δείχνει τα δόντια του και συναγωνίζεται στα ίσα επεξεργαστές 1GHz.

2) Η μεγαλύτερη ανάλυση σε μια οθόνη πάντα είναι προς το καλύτερο. Ζοοm δεν κάνεις μόνο στο web browsing. Αλλά και στο ζουμάρισμα έχεις καλύτερη ποιότητα στο iphone 4 παρά στο Galaxy S. Σκέψου τις περιπτώσεις όπου βλέπεις φωτογραφίες, βίντεο. Σκέψου ακόμα τις περιπτώσεις όπου θα παίζεις παιχνίδια με γραφικά optimized για την retina display. Η ποιότητα σε αυτό που θα βλέπεις θα είναι ανεπανάληπτη. Για αυτό διαφωνώ μαζί σου σε αυτό το σημείο που παίρνεις την ανάλυση της οθόνης με "ελαφρά τη καρδία" και δεν τις δίνεις το credit που πρέπει.

Επίσεις θα ήθελα να προσθέσω μερικά πράγματα.

Θα το ξαναπώ ότι ΔΕΝ είναι τα mp που κάνουν την φωτογραφική. Θα σας παραπέμψω σε άρθρο του engadget όπου σύγκρινε 5 smartphone και μια ψηφιακή σε φωτογραφίες και βίντεο. Φυσικά οι φωτογραφίες του τέστ οχι μόνο ήταν ανακοινωμένες στο άρθρο αλλά ήταν και διαθέσιμες για κατέβασμα για κατ' οίκον έλεγχο. Απο τα κινητά θυμάμαι μόνο το iphone 4 και το HTC Evo. Το άρθρο έκρινε τις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο του iphone 4 καλύτερα απο του Evo (το οποίο έχει 8MP). Τώρα για το Galaxy S δεν έχω γνώμη αλλά ήθελα να πω ότι η οθόνη των 5 mp "νίκησε" οθόνη 8 mp. Δεν έχω link για το άρθρο αλλά γράφτηκε στην 1-2 εβδομάδα που κυκλοφόρησε το iphone 4. Ψάξτε το και αξίζει. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες για αποδεικτικά στοιχεία.

Όσον αφορά την οθόνη δεν ανάφερες ότι η IPS έχει καλύτερη θέαση στον ήλιο και έχει μεγαλύτερο viewing angle. Αυτά τα δύο πιστεύω είναι πολύ σημαντικά για οθόνη κινητού τηλεφώνου καθότι λόγο κατασκευής και χρήσης πολλές φορές κάποιος θα βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Και εδώ που τα λέμε το μόνο προτέρημα της Super Amoled έναντι της IPS έιναι τα φωτεινότερα/εντονότερα χρώματα.

Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 03/09/2010 - 01:39

#338   sparky

sparky

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 12:00

Φίλε "αναγεννησιακέ" :) συμφωνώ με τις απόψεις σου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο σε 2 σημεία:

1) Ο επεξεργαστής του iphone 4 έχω την εντύπωση ότι είναι στο 1GHz. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αλλά εικάζεται ότι είναι στο 1GHz. Ακόμη και στα 800ΜΗz να είναι όμως ο Α4 δείχνει τα δόντια του και συναγωνίζεται στα ίσα επεξεργαστές 1GHz.

2) Η μεγαλύτερη ανάλυση σε μια οθόνη πάντα είναι προς το καλύτερο. Ζοοm δεν κάνεις μόνο στο web browsing. Αλλά και στο ζουμάρισμα έχεις καλύτερη ποιότητα στο iphone 4 παρά στο Galaxy S. Σκέψου τις περιπτώσεις όπου βλέπεις φωτογραφίες, βίντεο. Σκέψου ακόμα τις περιπτώσεις όπου θα παίζεις παιχνίδια με γραφικά optimized για την retina display. Η ποιότητα σε αυτό που θα βλέπεις θα είναι ανεπανάληπτη. Για αυτό διαφωνώ μαζί σου σε αυτό το σημείο που παίρνεις την ανάλυση της οθόνης με "ελαφρά τη καρδία" και δεν τις δίνεις το credit που πρέπει.

Επίσεις θα ήθελα να προσθέσω μερικά πράγματα.

Θα το ξαναπώ ότι ΔΕΝ είναι τα mp που κάνουν την φωτογραφική. Θα σας παραπέμψω σε άρθρο του engadget όπου σύγκρινε 5 smartphone και μια ψηφιακή σε φωτογραφίες και βίντεο. Φυσικά οι φωτογραφίες του τέστ οχι μόνο ήταν ανακοινωμένες στο άρθρο αλλά ήταν και διαθέσιμες για κατέβασμα για κατ' οίκον έλεγχο. Απο τα κινητά θυμάμαι μόνο το iphone 4 και το HTC Evo. Το άρθρο έκρινε τις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο του iphone 4 καλύτερα απο του Evo (το οποίο έχει 8MP). Τώρα για το Galaxy S δεν έχω γνώμη αλλά ήθελα να πω ότι η οθόνη των 5 mp "νίκησε" οθόνη 8 mp. Δεν έχω link για το άρθρο αλλά γράφτηκε στην 1-2 εβδομάδα που κυκλοφόρησε το iphone 4. Ψάξτε το και αξίζει. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες για αποδεικτικά στοιχεία.

Όσον αφορά την οθόνη δεν ανάφερες ότι η IPS έχει καλύτερη θέαση στον ήλιο και έχει μεγαλύτερο viewing angle. Αυτά τα δύο πιστεύω είναι πολύ σημαντικά για οθόνη κινητού τηλεφώνου καθότι λόγο κατασκευής και χρήσης πολλές φορές κάποιος θα βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Και εδώ που τα λέμε το μόνο προτέρημα της Super Amoled έναντι της IPS έιναι τα φωτεινότερα/εντονότερα χρώματα.

Καλα μην χτυπιεσαι .... Να μας πεισης για την τρομερη ανωτεροτητα του iphone. Κανεις λες και θα σου κοψει το μισθο η apple. Καμια αναφορα σε mercedes δεν ειδα και ανησυχω..! ::)

#339   apaes

apaes

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 12:28

και οι μπουρδες συνεχιζονται... ελεος.

Τι να πει κανεις????
Συνελθε λιγο φιλε, κανεις λες και προκειται για κανα συγγενη σου....

Εκει περιοριζεται η ανεκτικοτητα της σοβαροτητας σου? Στο αν καποιος θεωρει το galaxy καλυτερο απο το iphone 4?

Τελος να πω οτι οποιος παει απο το 3g στο 4 λογικο ειναι να εντυπωσιαζεται φοβερα, ειδικα αν ειχε κανει το λαθος να κανει αναβαθμιση 4 στο 3g του. Η διαφορα ταχυτητας ειναι χαωδης, σε αντιθεση με το 3gs που η διαφορα στην ταχυτητα δεν ειναι τοσο εμφανης. Ωστοσο το 4 εχει σιγουρα περισσοτερα να προσφερει και για εμενα πολυ καλυτερη κατασκευη, αν και δεν το πηρα ακομη το επαιξα αρκετα και ειναι πολυ εντυπωσιακο, και πιστευω οτι θα το κανουν ακομη πιο εντυπωσιακο οι εφαρμογες που θα βγουν για αυτο.

#340   Renaissance

Renaissance

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:17

Βασικά μπορεί!

Ο Γιάννης είναι άσχετος, αναποφάσιστος, δε θέλει iPhone, θέλει Galaxy, να σηκωθεί να πάει σε άλλο forum γιατί εδώ δε τον θέλει κανείς, είναι τυφλός που δε βλέπει την υπεροχή της Retina και σιγά μην είχε ποτέ άλλο τέτοιο κινητό

(..πλάκα κάνω φυσικά..)

:D :P

Θα συμφωνήσω σε όλα, ... λόγο να έχω δεύτερη συσκευή επειδή έχει ξεκλείδωτο bluetooth απλά.

Ότι καλύπτει τον καθένα μας

Φίλε Περικλή, θα συμφωνήσω μαζί σου.Όλη η ουσία βρίσκεται στην τελευταία σου πρόταση "Ότι καλύπτει τον καθένα μας"
Διαβάζοντας το θρεντ αυτό, μου κακοφάνηκε η αδιάλλακτη στάση ορισμένων μελών. Δεν τους κατακρίνω, αυτή είναι η οπτική τους γωνία. Απλα πίστευα οτι τα φορουμ ήταν παντα ενας χώρος γόνιμων συζητήσεων και όχι κλειστές κοινότητες μελών που μοναδικό σκοπό έχουν την παραγωγή και διακίνηση εμπορικών στερεοτύπων γυρω απο καποια προιοντα. Θεωρώ ότι όλοι μπορούν να κρίνουν και φυσικά να διαφωνούν και αυτό εμένα μου αρκει.Ειναι σεβαστό.
"Αυτός που δεν πιστεύει, δεν χρίζει ανάγκης αποδείξεως του αντιθέτου.Αυτός που δεν πιστεύει, οποιαδήποτε αποδειξη θα την απορρίψει" ειπώθηκε κάποτε απο κάποιον. Πείτε με παράξενο, αλλα ειλικρινά αυτά τα λόγια μου ήρθαν οταν διαβασα το θρεντ

Φίλε "αναγεννησιακέ" συμφωνώ με τις απόψεις σου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο σε 2 σημεία:

... Super Amoled έναντι της IPS έιναι τα φωτεινότερα/εντονότερα χρώματα.

Φίλε μου Σωτήρη καλή σου μέρα καταρχήν.
Για το 1ο) έχω την εντύπωση ότι και οι 2 έχουμε δίκιο εν μέρει. :D Κατασκευαστικά ανήκει στην κατηγορία των Cpu του 1GHz, αλλά έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί υποχρονισμένα στα 800MHz.Μπορεί να κάνω και λάθος , αλλά πιάνω τον εαυτό μου αρκετά σίγουρο πάνω σε αυτό.Ταχύτατος βέβαια, όπως προείπα.
Όσον αφορά τη 2η σου παρατήρηση, έχω να πω ότι τα εύσημα τα δίνω στην Retina Display. Αλλά πως? Από την δική μου σκοπιά αν θέλεις.Και τι εννοώ: Η Retina φαίνεται και έχει πιο smooth γραφικά.Φαίνεται αυτό.Επειδή παιχνίδια δεν παίζω σχεδόν ποτέ-(εγώ προσωπικά ετσι?)- δεν ξέρω και δεν μπορώ να αξιολογήσω την συγκεκριμενη οθόνη με βάση τον συγκεκριμένο παράγοντα.Πολυ πιθανόν να έχεις δίκιο και να φαίνεται η όποια "ανωτερότητα" της προσδίδεται σαν οθόνη, απλά για μένα είναι ενα κριτήριο που δεν μπορώ να το προβάλλω σαν επιχείρημα γιατί δεν το ενστερνίζομαι σαν χρήση.Αντίθετα μετράει για μένα το web browsing. Καθε ενας έχει τις προτεραιότητες και τα κριτήρια του.Πολύ ωραία μεχρι εδώ. Στο ζουμ στις φωτογραφίες θα συμφωνήσω μαζί σου.Αξεπέραστη ανάλυση. Όλα αυτά μου φαίνονται και μένα και πιθανόν να είναι πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ,αλλά όντας αμύητος (όπως με χαρακτηρισα) σε αυτόν τον "κόσμο" προσπαθώ και κρίνω με τα δικά μου απλά κριτήρια-δηλαδή με τη μέση χρήση μου και το στάνταρ ανοιξε-κλείσε των ματιών μου και όχι την απόλυτη προσήλωση στην οθόνη.Μπορούμε να κοιτάμε την ίδια οθόνη και η ευχαρίστηση που θα εκλαμβάνεις εσυ να είναι 120% και γω 80% γιατι δεν κάθομαι να την προσέξω.Είναι εκει μπροστά μου αλλά δεν κάθομαι να την προσέξω. Και η Retina και η SuperAmoled είναι πολύ όμορφες όπως και να έχει.

Κλείνοντας, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω (εν μέρει παλι-αλλιως δεν θα είχε νοημα ο διάλογος) μαζι σου στο θέμα των MP.
Η αναφορά μου στην κάμερα έγινε μόνο και μόνο για να πω ότι κανενα απο τα 2 προιόντα δεν ειναι τέλεια.Ναι έχει πάρα πολύ καλή φωτογραφική το Iphone 4 αλλά και αυτή έχει προβλήματα με τον εσωτερικό φωτισμό, οπως και καποια αλλη θα έχει με άλλο θεμα κ.ο.κ. Υπάρχουν και εταιρίες (και εκει αναφερόμουν στα ΜΡ) που δίνουν βάση πιο πολύ στην ανάπτυξη της κάμερας και του αισθητήρα. Αλλα άλματα η Αpple σε αυτόν τον τομέα , αλλα και κάποιες αλλες εταιρίες.Δεν ξέρω, ίσως εγώ απλά να περίμενα το κάτι παραπάνω..Ισως να είμαι και πλεονέκτης. Ενα είναι σιγουρο για μένα. Δεν ανακαλυφθηκε ο τροχος εν ετη 2010. :D

Φιλικά , Γιάννης.

#341   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:21

Πάλι offtopic αλλά αν είχες αγοράσει και εσυ μια τον 45000€ και σε άφηνε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στον δρόμο δυο φορές μέσα σε έξι μήνες τότε να σε έβλεπα απο κοντά!

εδω σε αφηνουν των 100.000 ευρω και θα βαλουμε τα μαυρα για τα 45?? offtopic !! αλλα....

#342   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:25

εδω σε αφηνουν των 100.000 ευρω και θα βαλουμε τα μαυρα για τα 45?? offtopic !! αλλα....

Σε πήραν κι εσένα από τη Ferrari να πας πίσω τη 458; :lol:

Πλάκα κάνω να περάσει και η ώρα.

#343   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:38

Σε πήραν κι εσένα από τη Ferrari να πας πίσω τη 458; :lol:

Πλάκα κάνω να περάσει και η ώρα.

εγω λεω να ανοιξει καποιος ενα τοπικ με θεμα τα αυτοκινητα. :lol: :lol: :lol:

#344   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/09/2010 - 20:03

εγω λεω να ανοιξει καποιος ενα τοπικ με θεμα τα αυτοκινητα. :lol: :lol: :lol:

Xaxaxaxaxaxaxa

#345   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 04/09/2010 - 11:38

λοιπόν εχθές πέρασα από public και "έτυχε" να δοκιμάσω λίγο το νέο iphone αφού όπως έλεγε και η αφίσα της εισόδου, "είναι εδώ". μόλις έφτασα στον οροφάκο με τα προϊόντα της apple το εντόπισα από τον κόσμο που περίμενε στην ουρά να το αγγίξει. όση ώρα περίμενα να τελειώσουν οι υπόλοιποι, έπαιξα λιγάκι με το galaxy s, μονάχα να δω την οθόνη του περισσότερο, τα υπόλοιπα δεν με ενδιέφεραν σε πρώτη φάση. όταν σπάσανε οι διπλανοί, πήγα και γω με τη σειρά μου να δοκιμάσω το 4άρι. και αυτή ήταν και η στιγμή που απομυθοποιήθηκε μέσα μου. το περίμενα πιο βαρύ και στιβαρό, τελικά ήταν πιο ελαφρύ. με το πρώτο κράτημα, η αίσθηση που πήρα ήταν ότι δεν μου έκατσε καλά στην παλάμη, τουλάχιστον, σε σχέση με το 3GS του οποίου οι καμπύλες το βουλιάζουν στο χέρι μου με φανταστικό τρόπο. το 4άρι, κάπως με ενοχλούσε με τα πλαϊνά κοψίματά του. θέμα συνήθειας είναι λέω, εντάξει πάμε παρακάτω. όσον αφορά την οθόνη του, να με συγχωρέσει το fanclub εδώ μέσα αλλά από το samsung πήρα ΤΗΝ εμπειρία (φανταστικά χρώματα, φανταστικές διαστάσεις), ενώ η retina όσο ευδιάκριτη και να ήταν, και μόνο των μικρότερων διαστάσεων ίσως δεν σου δίνει την ευκαιρία να την χαρείς όπως πρέπει, ή τουλάχιστον, δεν μου έδωσε την ευκαιρία να την χαρώ όπως πρέπει. από εκεί και πέρα, δοκίμασα το δάκτυλο στην μαύρη παύλα μπας και πέσει το σήμα (είχε μία μπάρα σε cosmote), δοκίμασα και deathgrip, το σήμα δεν κουνήθηκε και το κουλό μου ξεράθηκε. οπότε για εμένα, εντός ελλάδας, δεν τίθεται θέμα antennagate. έπειτα, μπήκα λίγο safari, η αλήθεια είναι ότι έπαθα λίγο την πλάκα μου με την τόσο ομαλή πλοήγηση (ήταν τελείως smooth όπως λένε και οι ξένοι), αποτέλεσμα της φοβερής επεξεργαστικής ισχύος (Α4, 1Ghz υποχρονισμένος στα 800Mhz). και αυτό είναι ίσως και το τελευταίο πράγμα που με ξενέρωσε.. η apple σου δίνει μια επεξεργαστική ισχύ που είναι χαμηλότερη από οποιοδήποτε άλλο high-end κινητό. πόσο πιστεύει κανείς ότι μπορεί να αντέξει στον χρόνο; γιατί νομίζω ότι μια αναβάθμιση εν έτη 2010 από τα 600 στα 800 Mhz προκαλεί την νοημοσύνη μας; και με το iOS 4.0 λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, η συσκευή φυσάει. τί γίνεται σε ένα χρόνο από τώρα που θα έρθει κάποιο iOS 5.0 και θα είναι τούμπανο (όσο τούμπανο ήταν το 4.0 σε σχέση με το 3.0) και η συσκευή ίσως να ζορίζει λίγο; τότε θα έρθει το νέο iphone 5 με επεξεργαστική ισχύ στα 1.2 Ghz, υποχρονισμένο όμως στα 1 για να μην καταναλώνει και μπαταρία.. LOL!

αυτές λοιπόν ήταν οι σκέψεις μου σχετικά με το νέο αριστούργημα της apple. δυστυχώς ήθελα να το αγοράσω για να ξεφύγω λίγο από το 3GS που έχω αρχίσει λίγο να το βαριέμαι, μολαταύτα, νιώθω τυχερός και ευσυνείδητος αν παραμείνω με αυτό. ίσως έχει έρθει η στιγμή να αναζητήσω εναλλακτικές λύσεις πια (βλέπε android), ίσως πάλι αν δείξω υπομονή και ελπίσω να σοβαρευτεί η apple, η επόμενη συσκευή της θα είναι ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο.

πσ: ελπίζω να μην αναιρέσω τα λεγόμενά μου με κάποια μελλοντική μου αγορά, πάντως χθες συνειδητοποίησα περισσότερο από άλλοτε ότι η apple για χάρην της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, σου κόβει πολλά και σου δίνει λίγα και καλά την φορά. δεν ξέρω αν μπορώ να ανεχτώ αυτό το βιολί, προς το παρόν, θεωρώ το galaxy s πολύ πιο ολοκληρωμένο (κι ας μην έχει φλας, 3 χρόνια τώρα ούτε τα iphone είχαν) και με προοπτικές εξέλιξης προς κάτι καλύτερο (βλέπε android 3.0).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες