Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/09/2010 - 11:46

Αυτό για τον υποχρονισμο της CPU είναι σίγουρο; Κάποιος που έχει το 4 έχει κατεβάσει κάποια εφαρμογή από το app store για να δούμε στα ποσά MHz είναι χρονισμενος ο A4?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 11:48

Φιλε μου μαλλον εσυ επρεπε να ανοιξεις αυτο το θεμα , και οχι εγω.!
Οπως ακριβως τα ειπες ειναι και εγω φυσικα αυτο ενοουσα.! Οσον αφορα την πολυ smooth αισθηση στο σερφαρισμα του iphone μην ξεχνας ξαι την ελειψη του flash που το κανει πολυ πιο γρηγορο.
Απο εκει και περα το iphone 4 ειναι ενα φοβερο τηλεφωνο, απλα σε θεμα οθονης επειμενω οτι το galaxy s πολυ ανωτερο με διαφορα.
Ομως ακομα και ετσι δεν το αλλαζω το iphone για πολλους αλλους λογους.
Στο μελλον θα δουμε...... ;)

#348   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 04/09/2010 - 11:50

Αυτό για τον υποχρονισμο της CPU είναι σίγουρο; Κάποιος που έχει το 4 έχει κατεβάσει κάποια εφαρμογή από το app store για να δούμε στα ποσά MHz είναι χρονισμενος ο A4?

Σιγουρότατο.. Είναι downclocked με την δικαιολογία της έξτρα κατανάλωσης μπαταρίας της retina ..

#349   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:03

Ισως αν ο συμφορουμίτης που άνοιξε το thread είχε χρησιμοποιήσει λίγο καλύτερα τον τίτλο του, να μην είχαμε τόσες αντεγκλήσεις σε αυτό. Βλέπετε, ο τίτλος είναι φτιαγμένος ώστε να προκαλέσει. "Πολύ φασαρία για το τίποτα" λέει. Ε, τίποτα δεν το λες.

Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα ήμουν κάτοχος 3Gs (το οποίο ήταν το πρώτο μου iPhone). Από την Τετάρτη το απόγευμα, έχω στα χέρια μου το 4 - και η γυναίκα μου το 3Gs, ώστε τα έχω και τα δύο στα χέρια μου και μπορώ να τα συγκρίνω.

Ας αναφερθώ λοιπόν στο "τίποτα":
* Η ΟΘΟΝΗ (δεν είναι τυχαία τα κεφαλαία): ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση, απλά. Η οθόνη του 4 είναι απλά εκπληκτική, το 3GS μοιάζει φτωχός συγγενής. Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το Galaxy ώστε να έχω άποψη στο Galaxy vs iPhone4, αλλά ακόμη και αν του galaxy είναι καλύτερη, απλά θα μιλάμε για εκπληκτική + 1. Ε, οκ, προτιμώ το JB iOS4 από το Android.
* Επεξεργαστική ισχύ και μνήμη. Σαφέστατα υπάρχει διαφορά μεταξύ 4 και 3Gs. Και η διαφορά είναι ΕΜΦΑΝΗΣ, σε σημείο που όταν πιάνω στα χέρια μου το 3Gs της γυναίκας μου για να κάνω ρυθμίσεις κλπ, πιάνω τον εαυτό μου να δυσανασχετεί. Το τελευταίο δεν σημαινει ότι το 3Gs είναι αργό τηλέφωνο, κάθε άλλο - απλά η δύναμη της συνήθειας.
* Η κάμερα του 3Gs με είχε εκπλήξει σχετικά με το πόσο καλές φωτό τράβαγε σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που διαφήμιζαν περισσότερα mpixels (π.χ. το viewty που είχα πριν). Το 4 απλά έχει ανεβάσει και άλλο τον πήχυ σε αυτόν τον τομέα - και με τα περισσότερα mpixels και με το led flash και το HD video. Κορυφαίο μεταξύ των κινητών προφανώς δεν είναι, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτός ο σκοπός του.
* Η μπαταρία. Το φόρτισα την Τετάρτη το απόγευμα που το παρέλαβα μέχρι το 100% (είχε ήδη 65%) και για καλό και για κακό το άφησα 1,5 ώρα παραπάνω. Ε, με συνεχή χρήση, εγκαταστάσεις από cydia και Appstore κλπ, ρυθμίσεις ώστε να το φτιάξω στα μέτρα μου, είναι Σαββάτο μεσημέρι και είμαι στο 30%. Με το 3Gs μάλλον θα είχα φορτίσει ακόμη μία φορά.
* Το facetime δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, αλλά όταν διαδωθεί λίγο περισσότερο, νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραίο "μπλιμπλίκι".
* Οσον αφορά το σήμα: Το κράτησα (το 4) δύο μέρες στα χέρια μου χωρίς θήκη. Δεν είχα κανένα θέμα με το σήμα (πάροχος cosmote). Οταν το έπιανα με το υποτιθέμενο death grip, το πολύ κάποιες φορές να έχανε μία μπάρα. Πλέον έχω βάλει μία διάφανη θέκη της Belkin (ούτε σιλικόνη, ούτε σκληρό πλαστικό, κάτι ενδιάμεσο) που δεν κρύβει το τηλέφωνο. Να σημειώσω εδώ ότι στο σπίτι μου που τα είχα και τα δύο δίπλα - δίπλα (4 & 3Gs), το 3Gs είχε τρεις μπάρες και το 4 τέσσερις. Η ποιότητα συνομιλίας στο 4 είναι εμφανώς καλύτερη, πιθανότατα λόγω και του voice cancelling microphone.

Τελευταία επεξεργασία από: Ninja10R, 04/09/2010 - 12:10

#350   zemac

zemac

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:20

Κι εγώ το ίδιο έκανα...!

Να πείς οτι το 3Gs δεν άξιζε σε σχέση με το 3G να πώ εντάξει...!

Αλλά να συγκρίνεις το 4 με Samsung...?? :blink:

I E Ρ Ο Σ Υ Λ Ι Α

θα διαφωνησω μαζι σου.... εγω εχω το 3g και ο αδερφος μου 3gs πλεον με την 3.0 και πανω το 3g δν τραβαει!ενω του αδερφου μου τρεχει με χιλια το δικο μ καθυστερει..οποτε ναι..πλεον αξιζει το 3gs αντι για το 3g....αλλα επειδη και οι δυο μας ημασταν απογοητευμενοι πηραμε ο καθενας ενα iphone 4 και ησυχασαμε!! ;) περιμενουμε να ερθουν μονο (αμην και πότε!)

#351   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:25

Ισως αν ο συμφορουμίτης που άνοιξε το thread είχε χρησιμοποιήσει λίγο καλύτερα τον τίτλο του, να μην είχαμε τόσες αντεγκλήσεις σε αυτό. Βλέπετε, ο τίτλος είναι φτιαγμένος ώστε να προκαλέσει. "Πολύ φασαρία για το τίποτα" λέει. Ε, τίποτα δεν το λες.

Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα ήμουν κάτοχος 3Gs (το οποίο ήταν το πρώτο μου iPhone). Από την Τετάρτη το απόγευμα, έχω στα χέρια μου το 4 - και η γυναίκα μου το 3Gs, ώστε τα έχω και τα δύο στα χέρια μου και μπορώ να τα συγκρίνω.

Ας αναφερθώ λοιπόν στο "τίποτα":
* Η ΟΘΟΝΗ (δεν είναι τυχαία τα κεφαλαία): ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση, απλά. Η οθόνη του 4 είναι απλά εκπληκτική, το 3GS μοιάζει φτωχός συγγενής. Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το Galaxy ώστε να έχω άποψη στο Galaxy vs iPhone4, αλλά ακόμη και αν του galaxy είναι καλύτερη, απλά θα μιλάμε για εκπληκτική + 1. Ε, οκ, προτιμώ το JB iOS4 από το Android.
* Επεξεργαστική ισχύ και μνήμη. Σαφέστατα υπάρχει διαφορά μεταξύ 4 και 3Gs. Και η διαφορά είναι ΕΜΦΑΝΗΣ, σε σημείο που όταν πιάνω στα χέρια μου το 3Gs της γυναίκας μου για να κάνω ρυθμίσεις κλπ, πιάνω τον εαυτό μου να δυσανασχετεί. Το τελευταίο δεν σημαινει ότι το 3Gs είναι αργό τηλέφωνο, κάθε άλλο - απλά η δύναμη της συνήθειας.
* Η κάμερα του 3Gs με είχε εκπλήξει σχετικά με το πόσο καλές φωτό τράβαγε σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που διαφήμιζαν περισσότερα mpixels (π.χ. το viewty που είχα πριν). Το 4 απλά έχει ανεβάσει και άλλο τον πήχυ σε αυτόν τον τομέα - και με τα περισσότερα mpixels και με το led flash και το HD video. Κορυφαίο μεταξύ των κινητών προφανώς δεν είναι, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτός ο σκοπός του.
* Η μπαταρία. Το φόρτισα την Τετάρτη το απόγευμα που το παρέλαβα μέχρι το 100% (είχε ήδη 65%) και για καλό και για κακό το άφησα 1,5 ώρα παραπάνω. Ε, με συνεχή χρήση, εγκαταστάσεις από cydia και Appstore κλπ, ρυθμίσεις ώστε να το φτιάξω στα μέτρα μου, είναι Σαββάτο μεσημέρι και είμαι στο 30%. Με το 3Gs μάλλον θα είχα φορτίσει ακόμη μία φορά.
* Το facetime δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, αλλά όταν διαδωθεί λίγο περισσότερο, νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραίο "μπλιμπλίκι".

Καταρχην πιασε το galaxy στα χερια σου, και θα καταλαβεις οντως την διαφορα της οθονης οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω.
Δεν ειπε κανεις νομιζω οτι το 4 δεν εχει διαφορα με το 3gs. Απλα δεν εχει αυτη την διαφορα που θα σε εντυπωσιασει.
Οσον αφορα την μπαταρια νομιζω οτι και παλι δεν ειναι και απο τα δυνατα σημεια των iphones. Εγω με την χρηση που του κανω, το παιρνω φορτισμενο 8 το πρωι, και το μεσημερι εχω 50% . Οταν με την ιδια ακριβως χρηση το παλιο μου omnia2 κραταγε 4 μερες.!
Τωρα για facetime νομιζω και αυτο ειναι πολυδιαφημισμενο, χωρις στην ουσια να προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τις βιντεοκλησεις που το κανουν σχεδον ολα τα κινητα. Και οχι μονο αυτο, αλλα σε περιοριζει και να κανεις κλησεις μονο σε αλλα iphone 4 αλλα και με το wifi.! Ρωταω αν πρεπει να εχω wifi συνδεση, δεν ανοιγω το laptopaki μου, με το skype να κανω δουλεια μου, που και καλυτερη ποιοτητα θα εχω και μεγαλυτερη οθονη; Πλακα μας κανει η apple? θελει να μας πεισει οτι τωρα ανακαλυφθηκε ο τροχος; Οντως σε κατι φασεις προκαλει την νοημοσυνη μας. Και οσον αφορα την ποιοτητα του facetime σε θεμα εικονας, ομολογω οτι και εκει ψιλοαπογοητευτηκα.! Εβλεπα στις διαφημισεις του facetime μια ποιοτητα τρομερη και στην πραγματικοτητα βλεπω ποιοτητα 50% κατω.!

#352   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:29

Καλα μην χτυπιεσαι .... Να μας πεισης για την τρομερη ανωτεροτητα του iphone. Κανεις λες και θα σου κοψει το μισθο η apple. Καμια αναφορα σε mercedes δεν ειδα και ανησυχω..! ::)

Eλπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι τα λεγόμενά σου σε κάνουν να δείχνεις χαμηλής νοημοσύνης. Δεν γνωρίζω αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά τα ελληνικά, αλλά σε αυτό το πόστ μου προσπαθούσα να εξηγήσω την άποψή μου (με έγκυρα επιχειρήματα πάντα) για την ποιότητα της retina display. Δεν προσπάθησα να σας πείσω για την ανωτερότητα του iphone. Εκτός βέβαια και αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά τα Ελληνικά αλλά ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να αντιληφθεί τι διαβάζεις. Τον μισθό δεν μου τον κόβει η Apple μην φοβάσαι. Κάθε μήνα πέρνω την επιταγούλα μου. Μήπως θα ήθελες και εσύ να την παίρνεις; Με συγχωρείς πολύ που σε ανησύχησα που δεν αναφέρθηκα σε mercedes. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ πλέον με φτηνά και προβληματικά αμάξια σαν τα mercedes. Σκέφτομαι να πάω προς Aston Martin μεριά. Τί λες; Και πάλι 1000 συγνώμη για την όποια αναστάτωση σου προκάλεσα για αυτή μου την παράληψη.

Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 04/09/2010 - 12:32

#353   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:33

Καταρχην πιασε το galaxy στα χερια σου, και θα καταλαβεις οντως την διαφορα της οθονης οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω.
Δεν ειπε κανεις νομιζω οτι το 4 δεν εχει διαφορα με το 3gs. Απλα δεν εχει αυτη την διαφορα που θα σε εντυπωσιασει.
Οσον αφορα την μπαταρια νομιζω οτι και παλι δεν ειναι και απο τα δυνατα σημεια των iphones. Εγω με την χρηση που του κανω, το παιρνω φορτισμενο 8 το πρωι, και το μεσημερι εχω 50% . Οταν με την ιδια ακριβως χρηση το παλιο μου omnia2 κραταγε 4 μερες.!
Τωρα για facetime νομιζω και αυτο ειναι πολυδιαφημισμενο, χωρις στην ουσια να προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τις βιντεοκλησεις που το κανουν σχεδον ολα τα κινητα. Και οχι μονο αυτο, αλλα σε περιοριζει και να κανεις κλησεις μονο σε αλλα iphone 4 αλλα και με το wifi.! Ρωταω αν πρεπει να εχω wifi συνδεση, δεν ανοιγω το laptopaki μου, με το skype να κανω δουλεια μου, που και καλυτερη ποιοτητα θα εχω και μεγαλυτερη οθονη; Πλακα μας κανει η apple? θελει να μας πεισει οτι τωρα ανακαλυφθηκε ο τροχος; Οντως σε κατι φασεις προκαλει την νοημοσυνη μας. Και οσον αφορα την ποιοτητα του facetime σε θεμα εικονας, ομολογω οτι και εκει ψιλοαπογοητευτηκα.! Εβλεπα στις διαφημισεις του facetime μια ποιοτητα τρομερη και στην πραγματικοτητα βλεπω ποιοτητα 50% κατω.!

Είπα παραπάνω ότι δεν έχω ιδία άποψη για την οθόνη του Galaxy - και ας δεχτώ ότι είναι καλύτερη (αν και μου φαίνεται ότι έχω διαβάσει αρκετά τεστ που υποστηρίζουν το αντίθετο). Αλλά εφόσον η οθόνη του 4 είναι ήδη εκπλητική, το εκπληκτική συν κάτι δεν μπορεί να με κάνει να πάρω galaxy - προτιμώ το JB iOS4 από το Android.

Οσον αφορά την διαφορά 4 και 3Gs, έχοντας και τα δύο μπροστά μου αυτήν την στιγμή που γράφω, μπορώ να έχω άποψη. Και η δική μου άποψή μου είναι ότι η διαφορά τους είναι αρκετή ώστε να αγοράσει κάποιος το 4.

#354   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:37

Είπα παραπάνω ότι δεν έχω ιδία άποψη για την οθόνη του Galaxy - και ας δεχτώ ότι είναι καλύτερη (αν και μου φαίνεται ότι έχω διαβάσει αρκετά τεστ που υποστηρίζουν το αντίθετο). Αλλά εφόσον η οθόνη του 4 είναι ήδη εκπλητική, το εκπληκτική συν κάτι δεν μπορεί να με κάνει να πάρω galaxy - προτιμώ το JB iOS4 από το Android.

Οσον αφορά την διαφορά 4 και 3Gs, έχοντας και τα δύο μπροστά μου αυτήν την στιγμή που γράφω, μπορώ να έχω άποψη. Και η δική μου άποψή μου είναι ότι η διαφορά τους είναι αρκετή ώστε να αγοράσει κάποιος το 4.

Δέν ξέρω τι λέτε..Η διαφορά φαίνεται..

#355   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:46

Δέν ξέρω τι λέτε..Η διαφορά φαίνεται..

όντως, αν δεν κάνω ultrazoom όταν βλέπω μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο κινητό μου, απλά δεν νιώθω καλά :lol:

άσε το engadget και το κάθε engadget (αυτοί αυτά τα κάνουν επειδή θα πάρουν το κατιτίς τους από όλη αυτή την ιστορία), και άνοιξε τα μάτια σου μπροστά από τις συσκευές, εσύ, ο ίδιος. μην ξεχνάς ότι η apple τις ήθελε πολύ τις SAMOLED, ενώ η samsung της είχε ρίξει άκυρο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει τόσα κομμάτια. και ας μην ξεχνάει κανείς συν τοις άλλοις ότι καταναλώνουν και λιγότερη μπαταρία.

#356   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 12:53

όντως, αν δεν κάνω ultrazoom όταν βλέπω μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο κινητό μου, απλά δεν νιώθω καλά :lol:

άσε το engadget και το κάθε engadget (αυτοί αυτά τα κάνουν επειδή θα πάρουν το κατιτίς τους από όλη αυτή την ιστορία), και άνοιξε τα μάτια σου μπροστά από τις συσκευές, εσύ, ο ίδιος. μην ξεχνάς ότι η apple τις ήθελε πολύ τις SAMOLED, ενώ η samsung της είχε ρίξει άκυρο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει τόσα κομμάτια. και ας μην ξεχνάει κανείς συν τοις άλλοις ότι καταναλώνουν και λιγότερη μπαταρία.

Φίλε μου δεν χρειάζεται να κάνεις zoom για να δεις την διαφορά. Και ναι το να κάνεις ζοομ είναι ένας απο τους τρόπους για να δείς την ποιότητα μιας οθόνης ή μιας φωτογραφίας. Και εδώ να πω και κάτι άλλο. Στο "άπειρο" μάτι (και τα δικά μου μέσα προς αποφυγή παρεξηγήσεων) τα πιό έντονα και φωτεινά χρώματα μπορεί να φαντάζουν και μεγαλύτερη ποιότητα κάτι που προφανώς είναι λάθος. Και μην πειραχτεί κανείς για το "άπειρο μάτι" εκτός αν έχουμε κανένα ανάμεσά μας που δουλεύει στο τμήμα ελέγχου ποιότητας για τις οθόνες της Samsung.

Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 04/09/2010 - 12:55

#357   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:03

μην ξεχνάς ότι η apple τις ήθελε πολύ τις SAMOLED, ενώ η samsung της είχε ρίξει άκυρο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει τόσα κομμάτια. και ας μην ξεχνάει κανείς συν τοις άλλοις ότι καταναλώνουν και λιγότερη μπαταρία.

Μα άλλο Ultra-Zoom και άλλο zoom στα βίντεο ή zoom σε μία εικόνα για να δείς μια λεπτομέρεια.. Απλά φαίνεται η υπεροχή της retina..

Επίσης φίλε μου το οτι τρώει λιγότερη μπαταρία η super-amoled και οτι η apple θα έβαζε αυτές δέν λέει κάτι σε εμάς γιατι η apple με το να ρίξει τον επεξεργαστή της έφερε μία ισορροπία μεταξύ battery life κ retina κάνωντας την battery life ίση με του Galaxy S..

Οπότε όλα αυτά περι 30% battery life αφορούν αποκλειστικά την apple για να σκεφτεί τις κινήσεις της σε περίπτωση που χρειαστεί να ανεβάσει τον επεξεργαστή της..

άσε το engadget και το κάθε engadget (αυτοί αυτά τα κάνουν επειδή θα πάρουν το κατιτίς τους από όλη αυτή την ιστορία), και άνοιξε τα μάτια σου μπροστά από τις συσκευές, εσύ, ο ίδιος.

Δηλαδή το test του endagadget είναι fake μόνο και μόνο για να βγάλεις την οθόνη του S καλύτερη..

#358   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:04

Εμενα μου αρεσε και το galaxy s...αλλα επειδη η samsung ανεβασε τον πηχη ψηλα ας μην κρινουμε το iphone 4 γιατι βλεπουμε την ios 4.1 παρακατω δεν ξερουμε τι θα κανει για να τραβηξει μεγαλυτερο μεριδιο η apple και τι αναβαθμιση θα κανει στο software.

#359   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:10

Εμενα μου αρεσε και το galaxy s...αλλα επειδη η samsung ανεβασε τον πηχη ψηλα ας μην κρινουμε το iphone 4 γιατι βλεπουμε την ios 4.1 παρακατω δεν ξερουμε τι θα κανει για να τραβηξει μεγαλυτερο μεριδιο η apple και τι αναβαθμιση θα κανει στο software.

Έτσι πρέπει να είμαστε.. Όχι fanatized fans αλλα όχι και θανάσιμοι εχθροί :lol: ..
Να ελπίζουμε για το καλύτερο για εμάς (Το συμφέρον του καταναλωτή)..

#360   lover007

lover007

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:17

το πηρα και γω χθες το 4!!!ενταξει μπορω να πω πως απο θεμα κρατηματος στο χερι ηταν καλυτερο το 3gs.καθοταν καλυτερα στο χερι!!αλλα απο αποψη οθονης καμερας καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!μερα με την νυχτα!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες