Eλπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι τα λεγόμενά σου σε κάνουν να δείχνεις χαμηλής νοημοσύνης. Δεν γνωρίζω αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά τα ελληνικά, αλλά σε αυτό το πόστ μου προσπαθούσα να εξηγήσω την άποψή μου (με έγκυρα επιχειρήματα πάντα) για την ποιότητα της retina display. Δεν προσπάθησα να σας πείσω για την ανωτερότητα του iphone. Εκτός βέβαια και αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά τα Ελληνικά αλλά ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να αντιληφθεί τι διαβάζεις. Τον μισθό δεν μου τον κόβει η Apple μην φοβάσαι. Κάθε μήνα πέρνω την επιταγούλα μου. Μήπως θα ήθελες και εσύ να την παίρνεις; Με συγχωρείς πολύ που σε ανησύχησα που δεν αναφέρθηκα σε mercedes. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ πλέον με φτηνά και προβληματικά αμάξια σαν τα mercedes. Σκέφτομαι να πάω προς Aston Martin μεριά. Τί λες; Και πάλι 1000 συγνώμη για την όποια αναστάτωση σου προκάλεσα για αυτή μου την παράληψη.
Και συνεχιζεις απο οτι βλεπω ρε ******** να μειωνεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου..!
Αν ειμουν ο χρηστης sparky, θα σου ελεγα που να βαλεις την επιταγη , αλλα μπορει να διαβαζουν και μικρα παιδια.!
Δεν ντρεπεσαι ρε να συμπεριφερεσαι ετσι; Την μια η οικογενεια σου εχει 10 mercedes, την αλλη παιρνεις επιταγουλα και aston martin, τι θες να κανεις ρε κομπλεξαρα; Το κομματι σου σε ενα φορουμ γιατι δεν μπορεις στην πραγματικοτητα;
Και να ηταν αυτο τελος παντων δεν μας ενδιαφερει και πολυ, στην κοινωνια που ζουμε βελπουμε πολλων ειδων ψωνια καθημερινα.
Αλλα εσυ μειωνεις και με τον χειροτερο τροπο αλλους χρηστες του φορουμ.!
Ε ρε σανιδαααααα.......που χρειαζεται......
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 04/09/2010 - 14:26.